daniotil Chef Florin Dumitrescu

DESCURCĂ - LUME

Andrei Aradits

ÎNCURCĂ - LUME

Ești pregătit pentru un nou sezon în escape kitchen?

Lumea tuturor posibilităților

#3

DANI OŢIL

#3
DANI OŢIL

Ca fan declarat al escape room-urilor, Dani Oțil a nimerit la fix în escape kitchen-ul Bucătar Fără Scăpare. A cerut chiar să nu fie ajutat în niciun fel! Bine, când a ajuns în bucătărie, altfel au stat lucrurile...

O rețetă originală by Chef Florin Dumitrescu

Burger din pește
cu chipsuri de legume

Chef Dani a gătit un burger din pește cu twist de “french cuisine” și coloană sonoră de muzică clasică. Mais oui! Chef Florin Dumitrescu a gătit același burger din pește, dar cu twist de bucătar care știe ce face și-ți explică și ție pas cu pas. După care dintre ei o să te iei ca să faci rețeta? Recomandarea noastră: distrează-te ca Dani, gătește ca Chef Florin Dumitrescu!

Burger din pește cu chipsuri de legume
INGREDIENTE
  • chifle burger | 2 bucăți
  • unt | 120 g.
  • pește proaspăt | 1 bucată
  • făină
  • pesmet
  • ceapă roșie | 2 bucăți
  • oțet | 120 ml.
  • zahăr | 60 g.
  • muștar | 80 g.
  • ouă | 4 bucăți
  • lămâie | 1 bucată
  • ulei de floarea soarelui
  • smântână | 150 g.
  • usturoi | 2 căței
  • roșii cherry | 80 g.
  • rucola | 50 g.
  • castraveți murați
  • cartof dulce | 1 bucată
  • dovlecel | 1 bucată
  • sfeclă | 1 bucată
  • sare
rețetă pad thai
MOD DE PREPARARE

Primul pas este să pregătim chipsurile de legume. Tăiem felii foarte subțiri cartoful dulce, dovlecelul și sfecla, le întindem într-o tavă și condimentăm cu sare și puțin ulei. Dăm la cuptorul încălzit la 110° până devin crocante.

Apoi pregătim ceapa, castraveții și sosurile pentru burger. Tăiem ceapa roșie și o lăsăm la murat în oțet cu zahăr. Apoi tăiem roșiile cherry în patru și castraveții în rondele. Pregătim maioneză din gălbenușuri amestecate cu ulei de floarea soarelui, muștar și lămâie, și un sos de usturoi din smântână și usturoi tocat mărunt.

Trecem la carne. Filetăm și tăiem peștele în bucăți potrivite, dăm prin făină, ou și pesmet, până se leagă într-o chiftea omogenă. Apoi prăjim în ulei de floarea soarelui. Cât se prăjește peștele, tăiem pâinea în două, o ungem cu unt și o rumenim câteva minute în cuptorul încins. Apoi asamblăm sandwichul și servim împreună cu chipsurile de legume.
Poftă bună!

Câștigă premii la Bucătar Fără Scăpare

DESCUIE BUCĂTĂRIA!

Cum arată cheia care descuie bucătăria digitală? Urmărește cu atenție cel mai nou episod Bucătar Fără Scăpare ca să descoperi cheia! Apoi aranjează fragmentele din dreapta încât să-i reproduci la fix forma. Grijă la detalii și la timp! Poți câștiga un voucher Lidl în valoare de 250 lei!

HMMM, CEVA NU S-A POTRIVIT.
MAI ÎNCEARCĂ ODATĂ.

Urmareste episodul din nou

Cheia s-a potrivit la fix!
Ai descuiat bucătăria și ești cu un pas mai aproape de premiu. Completează formularul de mai jos ca să te înscrii în concurs.

Cine a mai acceptat provocarea
Bucătar Fără Scăpare?

VEZI TOATE EPISOADELE!

VEZI EPISOADELE DIN BUCĂTAR FĂRĂ SCĂPARE, SEZONUL 1

Ești fan Bucătar Fără Scăpare?

VEZI ȘI ALTE SHOW-URI
MARCA LIDL ROMÂNIA.

Suntem sociabili!


Social Media Buttons Social Media Buttons