Teatru, emoție, pasiune, artă. Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu este locația perfectă unde putem deschide Lidl pop-up, o zonă dedicată bunului gust. La Art Hub te așteptăm să îți surprindem mai mult decât papilele gustative. Asta nu este tot ce ți-am pregătit, dar este, deja, un motiv destul de bun să vii să ne întâlnești.Te așteptăm cu experiențe gândite special pentru cei ca tine care apreciază cu adevărat arta.

Piata mare

Piata mare

14 – 23.06.2019

Perioada festivalului: 14 – 23.06.2019

Program
14.06.2019 | 18:00 – 22:00
15 – 23.06.2019 | 16:00 – 22:00

Piața Mare este locația unde Art Hub by Lidl așteaptă să fie vizitat de cât mai mulți dintre cei care și-au propus să simtă emoția teatrului din mijlocul celui mai mare festival de gen din țară. Aici găsești îndrăgitele gusturi Lidl, dar și o mulțime de alte surpize regizate special pentru ține.

Săli de teatru

Săli de teatru

Știm deja că produsele Lidl sunt pe gustul tău, dar suntem curioși să aflăm dacă avem aceleași gusturi și când vine vorba de spectacole de teatru. Suntem pregătiți să ne întâlnim și în unele dintre sălile de teatru, dar nu vrem să vă spunem unde, ne place să va surprindem.

Programul Festivalului:

Consultă agenda de spectacole:

Aici

Achizitie bilete

Puteti achizitiona biletele accesand urmatorul link

Aici

Suntem sociabili!


Social Media Buttons Social Media Buttons