herobanner

Ești pregătit de un nou show marca Lidl?

BucĂtĂria din care IEȘI
doar daCĂ-Ți iese

#5

Adrian Nartea

separator

Scroll pentru mai mult ↓

cheie zar canapea

Episodul #5

Adrian
Nartea

Când rivalitatea intră în joc, regulile se schimbă. Asta l-a așteptat pe Adrian în această ediție din Bucătar Fără Scăpare

Și nu doar capcanele l-au încurcat, ci și rețeta.

poza invitat

Cât de aproape a fost Adrian Nartea să rămână prizonier în labirintul nostru și cât de greu i-a fost să facă față în fața noilor probe pregătite de Andrei? Urmărește acum cel mai nou episod din Bucătar Fără Scăpare și află!

Adrian Nartea în Bucătăria
show-ului Bucătar fără Scăpare

imagine invitat

Urmărește episodul

21:43

buton play
cutit frigider frunza mar

O rețetă originală by Chef Florin Dumitrescu

Cotlet de porc marinat în
muștar cu cartofi la cuptor

Rețeta pentru această ediție a fost aleasă pentru aromele la fel de puternice și rafinate ca invitatul nostru. Iar Chef Florin Dumitrescu a reinterpretat-o cât să fie cu un nivel mai presus, atât ca gust cât și ca dificultate. Doar n-o să-i facă nimănui viața mai ușoară în bucătărie, nu? Urmărește rețeta și sfaturile lui Chef Florin Dumitrescu dacă vrei să gătești și tu rețeta acasă.

buton play reteta

Ai făcut rețeta acasă și ți-a plăcut? Trimite link-ul și prietenilor tăi pasionați de gătit și adu-i în universul Bucătar Fără Scăpare!


- INGREDIENTE

  • Cotlet de porc | 250 g.
  • Muștar | 30 g.
  • Rozmarin | 5 g.
  • Portocale | 2 buc.
  • Unt | 50 g.
  • Cartofi | 250 g.
  • Ceapă verde | 1 leg.
  • Brânză de burduf | 50 g.

- MOD DE PREPARARE

Începem cu cartofii, pe care îi lăsăm în coajă și îi spălăm foarte bine. Apoi îi îmbrăcăm în folie de aluminiu și îi punem pe o tavă la cuptor, la 200oC timp de 45 de minute.

Până sunt gata cartofii, cotletul de porc se marinează în muștar, împreună cu rozmarin și sucul de la 2 portocale. Odată acoperit în marinată, cotletul se prăjește într-o tigaie grill până când prinde crustă, apoi se pune la cuptorul încins la 200oC timp de 10-15 minute.

Când cartofii sunt gata, se taie în jumătate, în folie, și se umplu cu un cubuleț de unt și brânza de burduf amestecată cu ceapa verde tocată fin. Se mai pun apoi la gratinat în cuptor pentru încă 5 minute, apoi se servesc alături de cotlet.


Vezi și alte rețete semnate
Chef Florin Dumitrescu

cheie zar

Câștigă premii la Bucătar Fără Scăpare

Înscrie-te în concurs!

Intră în labirint și găsește cheița ascunsă în spatele obiectelor. Atenție, timpul tău e limitat, la fel și numărul de click-uri pe care le poți da. Urmărește cu atenție cel mai nou episod din Bucătar Fără Scăpare și află indiciul care te va ajuta să câștigi un voucher Lidl în valoare de 200 de lei.

poza casa

Găsește cheia și înscrie-te în tragerea la sorți.
Citește aici regulamentul concursului.
Vezi lista câștigătorilor.

separator

Cine a mai acceptat provocarea Bucătar Fără Scăpare?

Vezi toate episoadele!

separator

Ești fan Bucătar Fără Scăpare?

Vezi și alte show-uri
marca Lidl România.