Campaign Background

O călătorie cu mult gust, în Italia!


Nu ai cum să nu te îndrăgostești de săptămâna Italiană de la Lidl! Toate specialitățile Italiamo te ajută să transformi fiecare masă într-un adevărat festin mediteranean și te trimit direct într-o vacanță de 7 zile în Italia.ÎNSCRIE-TE AICI   REGULAMENT
Feature Image
Feature Image

Câștigători


11.09 - 17.09.2017

Află acum dacă ești câștigătorul unui circuit pentru 2 persoane în Franța!

Premiul este oferit prin Lidl Tour.

Feature Image
Feature Image

Paris, Valea Loarei și Coasta de Azur


La Lidl, plăcerea unei vacanțe în 2 începe cu fiecare sortiment delicios din Săptămâna Franceză.
Poți câștiga un circuit de 10 nopți, pentru 2 persoane, în Franța!ÎNSCRIE-TE AICI   REGULAMENT
Feature Image
Feature Image

Câștigători


Află dacă ești câștigătorul vacanţei pentru 2 persoane, în insula Creta, Grecia.

Premiul este oferit prin Lidl Tour.

Feature Image
Feature Image

Relaxează-te într-o vacanță în Grecia!


Toate ingredientele și sortimentele spectaculos de delicioase vin cu o ofertă irezistibilă: poți câștiga o vacanță cu mult soare și specialități tradiționale grecești, pe insula Creta, pentru 2 persoane!ÎNSCRIE-TE AICI   REGULAMENT
Feature Image
Feature Image

HOLA VACANȚĂ ÎN SPANIA!


Te așteaptă o săptămână iberică de care trebuie să profiți. Pentru că preparatele Sol y Mar nu te servesc doar cu aperitive, feluri principale și deserturi absolut savuroase, ci și cu o vacanță relaxantă de o săptămână pe plaja mirifică și lungă de 2 kilometri din Calella, Spania. Potolește-ți pofta și fă-ți bagajele!ÎNSCRIE-TE AICI   REGULAMENT
Feature Image
Feature Image

Câștigători


Află acum dacă ești unul dintre câștigătorii excursiei de o săptămână pentru 2 persoane, în Spania.

Premiul este oferit prin Lidl Tour.

Feature Image
Feature Image
Feature Image

Săptămâna Asiatică

Când spui tăiţei, găluște, orez și sosuri dulci-acrisoare, înseamnă că ai pregatit o masă cât se poate de asiatică. Trebuie să stăpânești bine și tehnica gătitului și tehnica mâncatului. Noi te ajutăm cu ingrediente principale și originale, plus multă inspiraţie la Săptămâna Asiatică.

Trăiește viața ca în filme de Săptămâna Americană

Dacă filmele și serialele americane pe care le urmărești te-au făcut vreodată curios despre stilul de viață vestic, Săptămâna Americană este lămurirea pe care o căutai. Încearcă produsele specifice bucătăriei americane și aruncă o privire asupra ceea ce înseamnă să trăiești visul american.

Bella Italia!


Doar la Lidl, o săptămână plină de bucate tradiționale italiene se continuă cu o săptămână surprinzătoare de-alungul Italiei. Milano, Genova, Palermo, Toscana, Catania, Taormina, Messina, Florența, Napoli, Lazio, Salerno și Roma.
Ce poate fi mai italian de atât?ÎNSCRIE-TE AICI   REGULAMENT
Feature Image
Feature Image
Feature Image

Câștigători


Află acum dacă ești unul dintre câștigătorii circuitului de 8 zile pentru 2 persoane, în Italia.

Premiul este oferit prin Lidl Tour.

Feature Image
Feature Image

Săptămâna Italiană

Îl cheamă Lucian, dar prietenii îi spun Luca. Pasionat de cultura italiană, el însuși un italiano vero, Luca gătește doar paste carbonara, indiferent de ocazie: că-i aniversare, prânz la birou sau dolce farniente cu prietenii. De fapt, gătește carbonara atât de des că acum îi iese perfect de fiecare dată. Descoperă și inspiră-te din singura rețetă știută de Luca.

Oriunde, oricând,cu oricine: carbonara!

Pastele carbonara sunt delicioase, dar de câte ori să mănânci acest preparat până să te saturi? Cam de douăsprezece ori, conform prietenilor lui Luca. Nu mai rămâne decât să iei atitudine și să organizezi o intervenție, chiar dacă se întâmplă de ziua lui.

Câștigători

Află acum dacă ești unul dintre câștigătorii excursiei pentru 2 persoane la Carnavalul de la Veneția. Premiu oferit prin Lidl Tour.

Descoperă deliciile franțuzești!


Începe călătoria culinară la Lidl și poți să câștigi un circuit de 10 zile în Franța.

Vive la France!ÎNSCRIE-TE AICI   REGULAMENT
Feature Image
Feature Image
Feature Image

Săptămâna Franceză

Croissante pufoase, macarons, brânzeturi, tarte și vin parfumat. Spune-le bienvenue în bucătăria ta celor mai apreciate delicii pariziene! Săptămâna aceasta, la Lidl ai cea mai fină selecție de specialități franțuzești, ca să te poți bucura de adevărata Vie en rose.

Câștigători

Află acum dacă ești unul dintre câștigătorii premiului Duc de Coeur: un circuit de 10 zile pentru 2 persoane, în Franța.
Feature Image

Câștigători

Află acum dacă ai câștigat marele premiu Duc de Coeur!
Un tur culinar pentru 2 persoane în Strasbourg, Franţa, oferit prin Lidl Tour.

Câștigători

Află acum dacă ești unul dintre câștigatorii excursiei pentru 2 persoane pe Coasta de Azur!
Feature Image

Săptămâna Iberică

Dan e bucătar de o rețetă pentru că nu știe să gătească decât paella și nu pierde nicio ocazie pentru a o prepara: cina cu părinții, la grătar, în ziua de meci sau în seara de karaoke cu prietenii. Bucură-te de săptamana gusturilor iberice la Lidl și inspiră-te, precum Dan, în pregatirea de noi preparate!

Câștigători


Află acum dacă ești unul dintre câștigătorii concursului Sol y Mar!
Te așteaptă un circuit de 7 zile, pentru 2 persoane în Peninsula Iberică.

Feature Image
Feature Image

Începe călătoria culinară Sol y Mar!


Pasiunea cu care gătești și te așezi la masă trebuie aprinsă cu cele mai variate și aromate ingrediente. Și dacă toate bucatele vin și cu iz de vacanță, înseamnă că ai descoperit bucătaria Iberică!
Înscrie-te în concurs și poți câștiga un circuit de 7 zile, pentru 2 persoane in Peninsula Iberică.

ÎNSCRIE-TE AICI   REGULAMENT
Feature Image
Feature Image

E timpul pentru arome și specialități grecești!


De la fructe de mare și pește, condimente, vinuri și ulei de măsline, la o vacanţă grecească pe cinste. Cu cât te bucuri mai mult de săptămâna grecească, cu atât ești mai aproape de o croazieră pe Marea Egee și un sejur în Tolo, pentru 2 persoane. Descoperă delicioasele bucate grecești și câștigă o vacanţă în Grecia!

ÎNSCRIE-TE AICI   REGULAMENT
Feature Image
Feature Image

Câștigători


Află acum dacă ai câștigat croaziera pe Marea Egee și sejurul în Tolo, pentru 2 persoane!

Feature Image
Feature Image

Săptămâna Grecească

Maria e bucătar de o rețetă pentru că nu știe să gătească decât musaca și nu pierde nicio ocazie pentru a o prepara: de Crăciun, de Paște, când vin prietenii în vizită sau când cinează romantic. Urmează exemplul Mariei și inspiră-te și tu pentru noi preparate, folosind produsele din Săptămâna Grecească de la Lidl!

Câștigători

Află acum dacă ești unul dintre câștigătorii concursului Surprizele Greciei din perioada 29 august – 4 septembrie! O excursie pentru 2 persoane în Creta, premiu oferit de Lidl Tour, te așteaptă.
Feature Image

Câștigători concurs anterior

Află acum dacă ești unul dintre câștigătorii concursului Surprizele Greciei! O excursie pentru 2 persoane în Creta, premiu oferit prin Lidl Tour.
Feature Image

Descoperă picanteriile mexicane

Săptămâna Mexicană te învaţă să vorbești ușor picant, bine picant și foarte picant la masă. Chili con carne, Jalapenos, Tortillas, Burritos. Ai ai aiiiii! Vei avea parte de un răsfăţ și un deliciu condimentate de soarele mexican. Dar îţi va trebui puţin curaj să le încerci pe toate ca să poţi striga la final: ¡Hola Mexico!

Săptămâna Orientală

Poveștile care "au fost odată ca niciodată" sunt aduse de Lidl în prezentul tău de zi cu zi în forma unei game diverse de produse de origine orientală. Pornește într-o aventură culinară alături Lidl, fără să părăsești confortul bucătăriei tale.