Campaign Background

E timpul pentru arome și specialități grecești!

Și pentru o croazieră de neuitat pe Marea Egee!

E timpul pentru arome și specialități grecești!


De la fructe de mare și pește, condimente, vinuri și ulei de măsline, la o vacanţă grecească pe cinste. Cu cât te bucuri mai mult de săptămâna grecească, cu atât ești mai aproape de o croazieră pe Marea Egee și un sejur în Tolo, pentru 2 persoane. Descoperă delicioasele bucate grecești și câștigă o vacanţă în Grecia!

ÎNSCRIE-TE AICI   REGULAMENT
Feature Image
Feature Image

Săptămâna Grecească

Maria e bucătar de o rețetă pentru că nu știe să gătească decât musaca și nu pierde nicio ocazie pentru a o prepara: de Crăciun, de Paște, când vin prietenii în vizită sau când cinează romantic. Urmează exemplul Mariei și inspiră-te și tu pentru noi preparate, folosind produsele din Săptămâna Grecească de la Lidl!

Câștigători

Află acum dacă ești unul dintre câștigătorii concursului Surprizele Greciei din perioada 29 august – 4 septembrie! O excursie pentru 2 persoane în Creta, premiu oferit de Lidl Tour, te așteaptă.
Feature Image

Câștigători concurs anterior

Află acum dacă ești unul dintre câștigătorii concursului Surprizele Greciei! O excursie pentru 2 persoane în Creta, premiu oferit prin Lidl Tour.
Feature Image

Săptămâna Iberică

Dan e bucătar de o rețetă pentru că nu știe să gătească decât paella și nu pierde nicio ocazie pentru a o prepara: cina cu părinții, la grătar, în ziua de meci sau în seara de karaoke cu prietenii. Bucură-te de săptamana gusturilor iberice la Lidl și inspiră-te, precum Dan, în pregatirea de noi preparate!

Începe călătoria culinară Sol y Mar!


Pasiunea cu care gătești și te așezi la masă trebuie aprinsă cu cele mai variate și aromate ingrediente. Și dacă toate bucatele vin și cu iz de vacanță, înseamnă că ai descoperit bucătaria Iberică!
Înscrie-te în concurs și poți câștiga un circuit de 7 zile, pentru 2 persoane in Peninsula Iberică.

ÎNSCRIE-TE AICI   REGULAMENT
Feature Image
Feature Image

Săptămâna Italiană

Îl cheamă Lucian, dar prietenii îi spun Luca. Pasionat de cultura italiană, el însuși un italiano vero, Luca gătește doar paste carbonara, indiferent de ocazie: că-i aniversare, prânz la birou sau dolce farniente cu prietenii. De fapt, gătește carbonara atât de des că acum îi iese perfect de fiecare dată. Descoperă și inspiră-te din singura rețetă știută de Luca.

Oriunde, oricând,cu oricine: carbonara!

Pastele carbonara sunt delicioase, dar de câte ori să mănânci acest preparat până să te saturi? Cam de douăsprezece ori, conform prietenilor lui Luca. Nu mai rămâne decât să iei atitudine și să organizezi o intervenție, chiar dacă se întâmplă de ziua lui.

Câștigători

Află acum dacă ești unul dintre câștigătorii excursiei pentru 2 persoane la Carnavalul de la Veneția. Premiu oferit prin Lidl Tour.

Câștigători

Află acum dacă ești unul dintre câștigatorii excursiei pentru 2 persoane pe Coasta de Azur!
Feature Image

Săptămâna Asiatică

Când spui tăiţei, găluște, orez și sosuri dulci-acrisoare, înseamnă că ai pregatit o masă cât se poate de asiatică. Trebuie să stăpânești bine și tehnica gătitului și tehnica mâncatului. Noi te ajutăm cu ingrediente principale și originale, plus multă inspiraţie la Săptămâna Asiatică.

Săptămâna Franceză

Croissante pufoase, macarons, brânzeturi, tarte și vin parfumat. Spune-le bienvenue în bucătăria ta celor mai apreciate delicii pariziene! Săptămâna aceasta, la Lidl ai cea mai fină selecție de specialități franțuzești, ca să te poți bucura de adevărata Vie en rose.

Câștigători

Află acum dacă ai câștigat marele premiu Duc de Coeur!
Un tur culinar pentru 2 persoane în Strasbourg, Franţa, oferit prin Lidl Tour.

Trăiește viața ca în filme de Săptămâna Americană

Dacă filmele și serialele americane pe care le urmărești te-au făcut vreodată curios despre stilul de viață vestic, Săptămâna Americană este lămurirea pe care o căutai. Încearcă produsele specifice bucătăriei americane și aruncă o privire asupra ceea ce înseamnă să trăiești visul american.

Descoperă picanteriile mexicane

Săptămâna Mexicană te învaţă să vorbești ușor picant, bine picant și foarte picant la masă. Chili con carne, Jalapenos, Tortillas, Burritos. Ai ai aiiiii! Vei avea parte de un răsfăţ și un deliciu condimentate de soarele mexican. Dar îţi va trebui puţin curaj să le încerci pe toate ca să poţi striga la final: ¡Hola Mexico!

Săptămâna Orientală

Poveștile care "au fost odată ca niciodată" sunt aduse de Lidl în prezentul tău de zi cu zi în forma unei game diverse de produse de origine orientală. Pornește într-o aventură culinară alături Lidl, fără să părăsești confortul bucătăriei tale.