herobanner

Ești pregătit de un nou show marca Lidl?

BucĂtĂria din care IEȘI
doar daCĂ-Ți iese

#8

Andrei Aradits

separator

Scroll pentru mai mult ↓

cheie zar canapea

Episodul #8

Andrei
Aradits

Printr-o întorsătură neprevăzută de situație, invitatul episodului 8 este... chiar Andrei Aradits!
Credea că-l va putea păcăli pe Florin la nesfârșit. Credea că doar el are idei năstrușnice. Credea că știe escape kitchen-ul pe de rost. Și totuși....

poza invitat

Vezi ce probe i-a pregătit Florin Dumitrescu lui Andrei în calitate de Master of the Game. Oare vor reuși cei doi să mai cadă la pace după ce s-a întâmplat în episodul 8 din Bucătar Fără Scăpare?
Dă play acum!

Andrei Aradits în Holul show-ului
Bucătar fără Scăpare

imagine invitat

Urmărește episodul

27:43

buton play
cutit frigider frunza mar

O rețetă originală by Chef Florin Dumitrescu

Paprikaș de pui
cu mămăligă

Pe Andrei Aradits l-a așteptat o rețetă de mâncare numai bună pentru o zi rece. Sau, mai bine zis, pentru o seară singuratică. Picant, aromat, care te unge pe suflet – un paprikaș de pui cu mămăligă trebuia el să pregătească. Ingredientul lui secret nu l-a salvat, așa că mai bine înveți de la Chef Florin Dumitrescu cum să pregătești un paprikaș cu adevărat delicios.
Urmărește rețeta!

animatie reteta

Ai făcut rețeta acasă și ți-a plăcut? Trimite link-ul și prietenilor tăi pasionați de gătit și adu-i în universul Bucătar Fără Scăpare!


- INGREDIENTE

  • Pulpe de pui | 300 g.
  • Boia iute | 10 g.
  • Boia dulce | 10 g.
  • Ceapă | 100 g.
  • Usturoi | 75 g.
  • Ardei gras roșu | 100g.
  • Smântână de gătit | 250 ml
  • Lapte | 500 ml.
  • Mălai | 150 g.
  • Brânză de burduf | 100 g.
  • Unt | 50 g.

- MOD DE PREPARARE

Primul pas: mămăliga. Într-o oală pusă pe foc, adăugăm laptele, puțină sare și mălaiul în ploaie. În tot timpul acesta, nu ne oprim din amestecat – amestecăm și amestecăm până când mămăliga e fiartă și are o textură omogenă, moment în care adăugăm și un cubuleț de unt. O lăsăm puțin să se așeze.

Punem pulpele de pui tăiate cubulețe la călit, împreună cu ceapa și usturoiul. Când pulpele încep să se rumenească, le condimentăm cu boia dulce și boia iute, sare și piper. Apoi adăugăm și ardeiul gras, tăiat în cuburi cam de aceeași mărime ca pulpele de pui. Adăugăm smântâna și lăsăm să fiarbă.

În final, gratinăm mămăliga. O punem împreună cu brânza în cuptorul încins la 200℃ timp de 5 minute. Paprikașul se servește cald, într-o farfurie adâncă. Poftă bună!


Vezi și alte rețete semnate
Chef Florin Dumitrescu

cheie zar

Câștigă premii la Bucătar Fără Scăpare

Înscrie-te în concurs!

Intră în labirint și găsește cheița ascunsă în spatele obiectelor. Atenție, timpul tău e limitat, la fel și numărul de click-uri pe care le poți da. Urmărește cu atenție cel mai nou episod din Bucătar Fără Scăpare și află indiciul care te va ajuta să câștigi un voucher Lidl în valoare de 200 de lei.

poza casa

Găsește cheia și înscrie-te în tragerea la sorți.
Citește aici regulamentul concursului.
Vezi lista câștigătorilor.

separator

Cine a mai acceptat provocarea Bucătar Fără Scăpare?

Vezi toate episoadele!

separator

Ești fan Bucătar Fără Scăpare?

Vezi și alte show-uri
marca Lidl România.