Campaign Background

Colecția Electric Kingdom

Fă cumpărături de minimum 50 de lei în perioada 11-22 iunie, achiziționează un produs din colecția Electric Castle, înscrie codul unic de pe bonul fiscal și poți câștiga prin tragere la sorți una din cele 30 de invitații duble la festival!

Felicitări tuturor creatorilor de burgeri care s-au înscris în concurs!

Chiar dacă veți câștiga sau nu, rămâneți regi în bucătăriile voastre. Momentan lucrăm la cel mai cel burger, cel creat de voi! Ne vedem la festival!


VEZI REGULAMENT Câștigători


ROYAL VILLAGE A DAT DRUMUL LA REZERVĂRI!

Royal Village este THE PLACE TO SLEEP la festival!

Am pregătit pentru tine corturi deja montate, ridicate de pe sol pe un deck de lemn care izolează cortul, în caz de vreme rea.

În cort vei găsi o saltea gonflabilă perfectă pentru două persoane, două paturi și un kit cu surprize și lucruri utile, să-ți facă șederea cât mai regală. Dușurile și toaletele sunt la o aruncătură de băț, la ieșirea din camping ai Royal Market și scena este la doi pași!

Ah, și în zona de camping, vei găsi și un lounge perfect pentru o sesiune de chill-out!
Surprizele nu se opresc aici! Rezervă-ți acum locul în camping, cortul în Royal Village și biletul pentru festival la un preț special.
Locurile sunt limitate, așadar intră astazi și pune-ți deoparte pachetul care ți se potrivește!Rezervă-ți un somn regal la festival!


TRUE ELECTRIC FANS

Mulțumim tuturor celor ce s-au mândrit cu brățara lor electrică! Avem o colecție de fotografii pe cinste și niște câștigători fericiți!
Ne vedem la următorul concurs! Am pregatit deja premiile :)VEZI LISTA DE CASTIGATORI


Despre Electric Castle

Ia-ți 5 zile pe an doar pentru tine și vino la Bonțida. E locul unde trebuie să fii, capitala muzicală a României.
London Grammar, Netsky, Damian Marley vor veni și ei. Și încă peste 200 de artiști consacrați care îți vor face serile electrice, ție și celorlalți 170.000 de spectatori.
Anul trecut am început povestea Lidl’s Electric Kingdom. Și a fost minunat. Continuăm cu și mai multe surprize, să te simți #kingofthecastle! Te așteptăm la Lidl’s Electric Kingdom!
Anul acesta e despre tine și pentru tine. www.electriccastle.ro

LIDL’S ELECTRIC KINGDOM

NE VEDEM ACOLO!

Suntem sociabili!


Social Media Buttons