Campaign Background

Ești rege în bucătăria ta?

Atunci ești omul nostru. Ai șansa să fii creatorul burgerului regal de la festival! Înscrie-te în concursul nostru și creează burgerul ideal pornind de la 3 ingrediente de bază: carnea de vită (click aici), orice produs din brutăria noastră (click aici) și o legumă la alegere din Piața Lidl (click aici). Restul e la gustul tău!  Noi le testăm pe toate împreună cu chefii noștri, iar cel mai bun devine realitate la festival!
Punem la bătaie 24 de invitații duble pentru cele mai apetisante rețete și creatorul celui mai bun burger primește o experiență regală completă (Invitație VIP premium Access Pass + Regular Camping + Fast lane for 2 + Pre-Pitched Tent în Royal Village) și recunoștință veșnică!ÎNSCRIE REȚETA


ROYAL VILLAGE A DAT DRUMUL LA REZERVĂRI!

Royal Village este THE PLACE TO SLEEP la festival!

Am pregătit pentru tine corturi deja montate, ridicate de pe sol pe un deck de lemn care izolează cortul, în caz de vreme rea.

În cort vei găsi o saltea gonflabilă perfectă pentru două persoane, două paturi și un kit cu surprize și lucruri utile, să-ți facă șederea cât mai regală. Dușurile și toaletele sunt la o aruncătură de băț, la ieșirea din camping ai Royal Market și scena este la doi pași!

Ah, și în zona de camping, vei găsi și un lounge perfect pentru o sesiune de chill-out!
Surprizele nu se opresc aici! Rezervă-ți acum locul în camping, cortul în Royal Village și biletul pentru festival la un preț special.
Locurile sunt limitate, așadar intră astazi și pune-ți deoparte pachetul care ți se potrivește!Rezervă-ți un somn regal la festival!


TRUE ELECTRIC FANS

Mulțumim tuturor celor ce s-au mândrit cu brățara lor electrică! Avem o colecție de fotografii pe cinste și niște câștigători fericiți!
Ne vedem la următorul concurs! Am pregatit deja premiile :)VEZI LISTA DE CASTIGATORI


Despre Electric Castle

Ia-ți 5 zile pe an doar pentru tine și vino la Bonțida. E locul unde trebuie să fii, capitala muzicală a României.
London Grammar, Netsky, Damian Marley vor veni și ei. Și încă peste 200 de artiști consacrați care îți vor face serile electrice, ție și celorlalți 170.000 de spectatori.
Anul trecut am început povestea Lidl’s Electric Kingdom. Și a fost minunat. Continuăm cu și mai multe surprize, să te simți #kingofthecastle! Te așteptăm la Lidl’s Electric Kingdom!
Anul acesta e despre tine și pentru tine. www.electriccastle.ro

LIDL’S ELECTRIC KINGDOM

NE VEDEM ACOLO!

Suntem sociabili!


Social Media Buttons