Campaign Background

Suntem live!

Începând cu 17 iulie, suntem live la Electric Castle. În fiecare zi vom transmite 360° de la festival, între orele 15:00 și 22:00.
Abonează-te și tu la canalul de YouTube Lidl România și nu rata niciun concert sau moment special!
Și, nu uita, #stayroyal

Am ales
câștigătorii.

Concursul a luat sfârșit, dar tu te poți bucura în continuare de produsele ediție limitată din colecția EC 2019 în timpul festivalului, la Royal Market.

Lidl’s Electric Kingdom Code of conduct

De-a lungul timpului, Lidl’s Electric Kingdom a continuat să crească. Și noi, cei care mergem la festival an de an, am crescut alături de el. Suntem acum mai mulți, mai maturi și mai curajoși. Suntem pregătiți să fim, în sfârșit, o comunitate.

Ne unește un set de valori comune și o viziune pe care, începând de anul acesta, vrem să o transformăm în realitate. Din 2019, suntem pregătiți să ducem lucrurile la următorul nivel: Lidl’s Code of Conduct.

Codul de conduită al Electric Kingdom este un set de valori comune stabilite împreună, la nivel de comunitate.
De aceea, am lansat către publicul nostru invitația la o dezbatere colectivă în urma căreia am ales împreună regulile care vor ghida de acum înainte experiența Electric Kingdom.
Temele au fost diverse, de la iubire, libertate, curaj, creativitate, la blândețe sau orice ați simțit că definește Lidl’s Electric Kingdom.

Doar cu ajutorul vostru am ajuns la cele 7 Reguli din Code of Conduct ale regatului nostru electric.

Lidl’s Electric kingdom

Suntem sociabili!


Social Media Buttons