Campaign Background

Lidl’s Electric Kingdom.
Code of Conduct

De-a lungul timpului, Lidl’s Electric Kingdom a continuat să crească.

Și noi, cei care mergem la festival an de an, am crescut alături de el. Suntem acum mai mulți, mai maturi și mai curajoși. Suntem pregătiți să fim, în sfârșit, o comunitate.
Ne unește un set de valori comune și o viziune pe care, începând de anul acesta, vrem să o transformăm în realitate. Din 2019, suntem pregătiți să ducem lucrurile la următorul nivel: Lidl’s Code of Conduct.

Codul de conduită al Electric Kingdom este un set de valori comune pe care ne propunem să le stabilim împreună, la nivel de comunitate, și pe care, tot împreună, să-l prezentăm lumii.
De aceea, în lunile următoare vă vom provoca pe voi, publicul nostru, la o dezbatere colectivă în urma căreia, vom alege împreună regulile care vor ghida de acum înainte experiența Electric Kingdom. Vom vorbi despre iubire, libertate, curaj, creativitate, blândețe sau orice altă temă credeți că definește Lidl’s Electric Kingdom.
Împreună vom propune și tot împreună vom vota cele 7 Codes of Conduct ale regatului nostru electric.

Fiți pregătiți, începem curând!

Are you a member of the Royal Family?

Credem în comunitate și în spiritul de familie pe care l-am crescut împreună.
Și vrem să continuăm să-l creștem. De aceea, am decis să răsplătim fanii care ne-au fost alături de-a lungul timpului.

Dacă te afli printre cei care au participat la Electric Castle în trecut, poți câștiga unul din cele 20 de abonamente duble la Electric Castle 2019!

Înscrie trei poze cu tine de la trei ediții diferite Electric Castle și intră în concurs!

Lidl’s Electric kingdom

Suntem sociabili!


Social Media Buttons