Campaign Background

Colecția Electric Castle

Ți-am pregătit o Colectie Electrică cu lucruri ce te invită să experimentezi, să te joci, să fii creativ. Cumpara orice produs din colectia Electric Castle, disponibil la standul special din magazin, incepand din 15 iunie.


Vezi oferta completă!

Ia-ți outfit de Electric Castle și hai la festival!

Cumpără un produs din colecția Electric Castle, înscrie bonul în concurs în perioada 15 – 25 iunie și poți câștiga una dintre cele 25 de invitații duble la festival, General Acces Pass.

ÎNSCRIE-TE   REGULAMENT

Despre ELECTRIC CASTLE

4 zile, an de an, Bonțida devine capitala muzicală a României! Peste 200 de artiști din întreaga lume, ca Prodigy, Skrillex, Bring me the Horizon sau Fatboy Slim, urcă pe scenele festivalului în fața celor peste 120.000 de spectatori!

Anul acesta am devenit parte din povestea Electric Castle. Vino și tu alături de noi la festival. deadmau5, Alt-J, GusGus, Moderat, Nero, Noisia si DJ Sneak sunt doar câțiva dintre artiștii prezenți. Vezi line-up-ul aici.

Te așteptăm la Lidl's Electric Kingdom cu un ospăț de zile mari, nopți lungi de petrecere și surprize regești. Vino și tu alături de noi la festival.
Află mai multe pe www.electriccastle.ro

LIDL’s ELECTRIC KINGDOM

PREGĂTEȘTE-TE! MAI E FOARTE PUȚIN PÂNĂ LA FESTIVAL!

Suntem sociabili!


Social Media Buttons