Întâi se pune la fiert cartoful dulce în apă cu puțină sare.
Apoi filetăm și curățăm bine de oase păstrăvul. Păstrăvul se poșează într-o oală în care amestecăm un
pachet de unt cu zeama a trei lămâi, trei căței de usturoi și sare și piper.
Pregătim un sos din oțet de mere, miere și usturoi zdrobit și marinăm în acest sos frunzele de kale rupte
fâșii. Apoi întindem într-o tavă kalele și dăm la cuptor pentru 3-4 minute, la 180C.
Cartofii dulci se pasează cu puțin unt până rezultă un piure. Păstrăvul se servește cu piure și câteva
chipsuri de kale deasupra.
Cine a mai acceptat provocarea
Bucătar Fără Scăpare?
VEZI EPISOADELE DIN BUCĂTAR FĂRĂ SCĂPARE, SEZONUL 1
Ești fan Bucătar Fără Scăpare?