Primul pas este să pregătim chipsurile de legume. Tăiem felii foarte subțiri cartoful dulce, dovlecelul
și sfecla, le întindem într-o tavă și condimentăm cu sare și puțin ulei.
Dăm la cuptorul încălzit la 110° până devin crocante.
Apoi pregătim ceapa, castraveții și sosurile pentru burger. Tăiem ceapa roșie și o lăsăm la murat în
oțet cu zahăr. Apoi tăiem roșiile cherry în patru și castraveții în rondele. Pregătim maioneză din
gălbenușuri amestecate cu ulei de floarea soarelui, muștar și lămâie, și un sos de usturoi din
smântână și usturoi tocat mărunt.
Trecem la carne. Filetăm și tăiem peștele în bucăți potrivite, dăm prin făină, ou și pesmet, până se
leagă într-o chiftea omogenă. Apoi prăjim în ulei de floarea soarelui. Cât se prăjește peștele, tăiem
pâinea în două, o ungem cu unt și o rumenim câteva minute în cuptorul încins.
Apoi asamblăm sandwichul și servim împreună cu chipsurile de legume.
Poftă bună!
Cine a mai acceptat provocarea
Bucătar Fără Scăpare?
VEZI EPISOADELE DIN BUCĂTAR FĂRĂ SCĂPARE, SEZONUL 1
Ești fan Bucătar Fără Scăpare?