Campaign Background

Vezi mai jos lista câștigătorilor concursului Deluxe

Surprize Deluxe

Zâmbete, fotografii, cadouri, îmbrăţişări, globuri, lumini şi o masă plină cu bucate şi răsfăţ. Aşa arată luxul de a petrece sărbătorile cu cei dragi. Lasă-te surprins de rafinamentul aromelor inedite şi bucură-te de clipe de lux.

Surpriza Ilincăi


Ilinca dă totul ca sărbătorile celor din jur să iasă perfect. Şi acasă, şi la serviciu. De 7 ani este cameristă într-un hotel de 5 stele din centrul Bucureştiului şi are grijă ca toate camerele să arate impecabil pentru turiştii care vin aici de sărbători. Pentru că dăruieşte totul, noi credem că merită să şi primească totul. Merită rafinamentul unei surprize Deluxe, acasă, alături de cei dragi.

Câștigători

Află acum dacă ești unul dintre câștigătorii concursului Deluxe!

De azi înainte, vei putea surprinde și împărtăși cu cei dragi toate momentele tale de răsfăț la masă, la o super rezoluție. Felicitări, ai câștigat un iPhone 7!
Feature Image
Cine s-a răsfățat la masa de sărbători cu Deluxe va fi răsfățat la înălțime în noul an. Felicitări, te așteaptă o vacanță perfectă la SPA, în stațiunea montană Arosa din Elveția.
Feature Image
Pentru toate bucatele tale gătite cu pasiune, dragoste și Deluxe, meriți felicitări și o mașină care să-ți răsfețe drumurile la cumpărături. Ai câștigat un Audi Q5.
Feature Image