Deluxe

Gusturi Deluxe de sărbătoare
și premii surprinzătoare!

Deși îl sărbătorești an de an, fiecare Crăciun e special. Mai ales atunci când alegi gusturi rafinate care-ți pot aduce premii surprinzătoare. În perioada 15 noiembrie– 2 ianuarie 2022, dacă ai cumpărat de minimum 100 de lei și cel puțin un produs Deluxe, înscrie codul unic de pe bonul fiscal în formularul de aici sau prin SMS la 1877 și poți câștiga premii de lux!

1x BMW X4, 2x Vacanță de lux în Maldive, 5x iPhone 12 Pro
catalog deluxe

Inspiră-te din catalogul
Deluxe!

Să vină Crăciunul cu delicii alese pe care le găsești în catalogul Deluxe, conceput anume ca să te inspire. Răsfoiește-l cu poftă!

catalog favorina

Dulciuri de Crăciun pe alese, în catalogul Favorina!

Când te gândești la Crăciun, deja simți gustul marțipanului, alt turtei dulci sau al ciocolatei. Pentru gusturi dulci de sărbătoare, care mai de care, nu rata catalogul Favorina.

rețetă Chef Florin Dumitrescu

Rețetele unui Chef talentat sunt secretul unui Crăciun de neuitat!

Alături de Chef Florin Dumitrescu ți-am pregătit 10 rețete pline de savoare din care să alegi pentru masa de sărbătoare. Amintirile frumoase de sărbători le creezi cu voie bună, dar și cu mult bun gust, așa că începe chiar acum pregătirile pentru un Crăciun memorabil și plin de rafinament!

inspirație

Pentru și mai multă inspirație și delicii speciale, hai și pe bucataria.lidl.ro!

Jamón Serrano Reserva

Jamón Serrano Reserva

Obținută după o maturare timp de 16 luni, savoarea specială a Jamόnului Serrano Reserva rămâne cu tine ca o amintire plăcută. Pregătește un platou cu felii fine și delicate de Jamόn spaniol și pune masa de Crăciun din acest an în topul celor de neuitat!

fulg auriu

Suntem sociabili!


Social Media Buttons Social Media Buttons