Luăm un pui întreg, cu tot cu oase, și îl batem cu un ciocan de șnițele până ajunge la câțiva cm grosime.
Condimentăm puiul cu sare, piper, puțin ulei, rozmarin, ardei iute și 2 căței de usturoi, apoi îl punem pe grill,
cu o cărămidă deasupra. Când puiul este aproape gata, se unge cu puțină miere și se stropește cu lămâie.
Între timp, prăjim cartofii în baie de ulei de floarea soarelui. Pak choy se mărunțește și se trage la tigaie
cu ulei de susan, 3 căței de usturoi.
Separat, sotăm pak choy cu usturoi, sos de soia și semințe de susan.
Când puiul s-a rumenit, se servește alături de cartofi prăjiți și pak choy.
Poftă bună!
Cine a mai acceptat provocarea
Bucătar Fără Scăpare?
VEZI EPISOADELE DIN BUCĂTAR FĂRĂ SCĂPARE, SEZONUL 1
Ești fan Bucătar Fără Scăpare?