Cei pe care îi prinde 4 – 5 dimineața cu ochii deschiși, oferindu-ne o întrebare – Ce-o fi cu omul acesta treaz la ora asta?

Așa că ne-am propus să aflăm – am stat de vorbă cu ei, am povestit și ne-am dat seama împreună că orice s-ar fi întâmplat cu o noapte înainte, există o cafea pentru fiecare dimineață de după.

coffee-cup

Pe ei oare ce nu i-a lăsat să doarmă?

Dă play videoului și află povestea lui.

Icon

Vezi câștigătorii din luna

Icon

Alexandra

Era noapte, aproape 12:30, lună plină... sufletul meu era încărcat
VEZI POVESTEA

Sandu Madalina

Noaptea are un farmec aparte. Întotdeauna am adorat-o.
VEZI POVESTEA

Diana

Veneam de la serviciu. Mă sună prietenul din liceu, cu care reluasem legătura în urmă cu câteva luni
VEZI POVESTEA

Eleonora Victoria

Era dimineață, la sfârșit de august, în Ardeal, dar noaptea încă domina cerul.
VEZI POVESTEA

Traian Silviu

Eram în anul 1988. Mă aflam ca marinar pe nava Mizil. Plecasem din portul Constanța
VEZI POVESTEA

Viorica

O! Fără doar și poate, cea mai lungă, dar de neuitat noapte a fost cea în care am mers la pescuit și am văzut
VEZI POVESTEA

Loredana

Cea mai tare aventură nocturnă a fost amenajarea și repararea biroului, când trebuia să-mi pregătesc lecțiile
VEZI POVESTEA

Nicoleta

Am plănuit să plecăm la munte. Am hotărât cu familia să punem ceasul să ne trezească
VEZI POVESTEA

Adriana

A fost o seară de Februarie și în urma unui telefon primit de la băiatul meu că va naște nora
VEZI POVESTEA

KONCZ

Cea mai grea noapte... de gardă la pacienții Covid pozitivi... mi-a zburat gândul la
VEZI POVESTEA

Dumitrita

Era seara de 1 ianuarie 2018. Eu aveam termen să nasc cam pe 4 și stăteam relaxată
VEZI POVESTEA

Viorel

Așa cum regăsim și în DEX, asistentul este persoana care asistă pe cineva, care e de față spre a da ajutor
VEZI POVESTEA

Iulia

Cea mai tare seară a fost atunci când eu cu colegii de la muncă am decis să plecăm în oraș fără telefoane
VEZI POVESTEA

Fanica-Adina

Cea mai tare noapte... Eram în sesiune. Evident, nopțile le pierdeam învățând pentru examene
VEZI POVESTEA

Cristina

Plecat-am noi, cu cortul deci, pe-ntortocheatele poteci, natura s-o simțim din plin
VEZI POVESTEA

Maria

Cu câțiva ani în urmă, într-o seară, s-a fisurat o țeavă de la calorifer și am fost nevoită să
VEZI POVESTEA

Adina

Cea mai memorabilă noapte a fost într-o vineri spre sâmbătă, când am învățat un dans
VEZI POVESTEA

Liviu

Am urcat în podul bunicii, iar printre sârmele pline cu cârnați afumați și lădițele cu gutui parfumate, am găsit
VEZI POVESTEA

Laura

Cea mai tare chestie prin care am trecut înainte să se crape de ziuă a fost când
VEZI POVESTEA

Domnica

Ne-am început seara la o zi de naștere - atmosfera plăcută, oameni dragi. Dintr-o dată
VEZI POVESTEA

Alexandra

Era noapte, aproape 12:30, lună plină... sufletul meu era încărcat, aveam nevoie de un prieten. Am condus fără să caut un loc anume, dar l-am găsit. Era un loc retras, aproape de râu. Părea atât de înfiorător, dar atât de curios. Am parcat mașina și am admirat locul. În depărtare, se vedea un câine. Părea la fel de singur ca mine. Mi-am făcut curaj să merg să îl mângâi, să vorbesc cu el și să îi dau ultima mea bucată din cornul cu ciocolată. Mă apropii ușor, încercând să nu îl sperii... mă apropii, mă apropii și deodată îl văd alergând spre mine. Când îl văd de aproape, îmi dau seama că de fapt este o vulpe foarte agresivă. Nu știam cum să mă retrag. Am mers cu spatele rapid, privind-o, și ea se tot apropia de mine privindu-mă ca pe o pradă. Cu greu am scăpat de ea. Am ajuns la mașină, am închis ușile, mi-am tras sufletul și am plecat spre casă. Mi-am spus în noaptea aia: "Când vrei să stai singură și retrasă du-te pe zi la Lidl, fă cumpărături, că sunt reduceri. Așa, ca oamenii normali care vor să scape de gânduri, nu în miez de noapte, să te mănânce vulpile!!! ". Am ajuns acasă pe la două noaptea și m-am pus să dorm. Toată noaptea am avut coșmaruri. Așa că dimineața a fost una foarte dificilă. Mi-am făcut o cafea extra dark, apoi am început să râd de pățania mea. Cafeaua puternic aromată mi-a alungat somnul și m-a pregătit pentru o nouă zi de muncă. După 8 ore de muncă, m-am dus la Lidl și mi-am luat un ornament de grădină similar unei vulpi, care avea să îmi amintească de 1 septembrie.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Sandu Madalina

Noaptea are un farmec aparte. Întotdeauna am adorat-o. Indiferent cât de stresantă a fost ziua, odată cu venirea serii, oboseala dispare. Este liniște și totodată neliniște, parcă aștept să se întâmple ceva. O nebunie de lumini umple străzile, pașii mei se aud sec pe asfalt... parcă sunt o fantomă tăcută ce se furișează să îi spioneze pe ei, oamenii obosiți, adânciți în gânduri, ce se îndreaptă către case. Undeva prin curți, câte un câine latră plictisit încheierea serii... Pe străzi, alții își caută un culcuș în iarbă... așa l-am găsit pe el... m-am așezat pe o bancă, privind în zare și lăsându-mi gândurile să caute curioase prin sertarele minții. Amintiri vesele mi-au ridicat colțurile buzelor, apoi au făcut loc tristeții... de ce îmi era frig? Gânduri, șanse, idei uitate își făceau apariția hotărâte, parcă să îmi tulbure liniștea... mulțime de întrebări rămase făra răspuns, sentimente, frustrări dădeau năvală. O lacrimă se desprinse alunecând ușor... Noapte, îmbrățișează-mă !... Și atunci, de nicăieri, a apărut... era acolo, cu ochi timizi și umezi, tăcut, în liniștea nopții... Și-a așezat blând capul în poala mea. Era alt suflet care avea nevoie de o mângâiere. De atunci, suntem de nedespărțit, eu și Blecky, un câine maidanez. Ador noaptea. La fel și el. Iar diminețile ne prind tot împreună, eu cu o ceașcă de cafea iar el ghemuit, fericit, în poala mea.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Diana

Veneam de la serviciu. Mă sună prietenul din liceu, cu care reluasem legătura în urmă cu câteva luni, după vreo 8 ani în care nu am mai știut unul de celălalt decât din povești fugitive de la prieteni comuni. El atunci locuia în Spania și știam că unul dintre frații lui a fost la el. Mă sunase să îmi spună că mi-a trimis un pachet cu fratele lui, care în acea zi s-a întors în România. M-a întrebat unde să îi spună fratelui său să vină să îmi lase pachetul, a zis că e ceva mic și speră să îmi placă. Eu locuiam în Brașov. I-am explicat unde să îi spună să oprească și am pornit să iau pachetul. Eram în drum spre locul de întâlnire și m-a sunat fratele lui să îmi spună că a ajuns. Am mărit pasul, mă uitam în stânga-dreapta și căutam mașina. O găsesc. Văd un băiat. Stătea cu spatele spre mine. Bănuiam că e fratele lui, pe care îl cunoșteam, desigur. M-am apropiat și s-a întors și el. Era, de fapt, prietenul meu din liceu! A fost cea mai emoționantă întâlnire din viața mea, atât de mult m-am bucurat să îl văd. Nu m-am gândit nici o secundă că ar putea să fie asta, de fapt, surpriza, "pachetul". A urmat o seară în care ne-am povestit și ne-am amintit o mulțime de lucruri și o noapte în care nu reușeam niciunul să dormim, eram încă euforici. El este acum soțul meu!
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Eleonora Victoria

Era dimineață, la sfârșit de august, în Ardeal, dar noaptea încă domina cerul. Se prevestea un răsărit de soare mirific care își făcea loc printre colinele golașe cu razele-i portocalii prevestitoare a începutului de toamnă. Nu mai văzusem de mult cum se crapă de ziuă și eram cucerită de acest spectacol al naturii. Uitasem de oboseala trezitului în zori, de tristețea întoarcerii din vacanță si ma gândeam doar să prind răcoarea dimineții pe drumul ce șerpuia printre coline spre casă, după o mini vacanță. Nu băusem în acea dimineață cafeaua aburindă, așezată ca de obicei confortabil în iarba proaspătă sub bradul înalt cu conurile-i din vârf precum lumînările, unde stăteam minute în șir diminețile, în contemplare, cu picioarele în roua rece a dimineții, sorbind încet licoarea neagră, parfumată și aburindă. Abia așteptam să opresc la prima benzinărie să alimentez zglobia mea mașină și să sorb cu plăcere cafeluța pregătită special pentru drum, preferata mea, Gold 100% arabica de la Bellarom. Cred că o dimineață fără aroma de cafea e o dimineață lipsită de farmec, de plăcere și energie. A fost un popas reconfortant și binevenit, iar băutura caldă, neagră și aromată m-a înviorat și mi-a adus buna dispoziție necesară călătoriei atunci când soarele tocmai a răsărit.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Traian Silviu

Eram în anul 1988. Mă aflam ca marinar pe nava Mizil. Plecasem din portul Constanța, iar după câteva zile de mers, ajunsesem să trecem prin stramtoarea Gibraltar. Aveam ca destinatie portul Shanghai, China. Trebuia sa incarcam nava cu diferite produse. Ieșind în oceanul Atlantic, după o zi de mers, am prins un taifun uriaș, cu valuri între 15-20 metri înălțime. Era seară. Până a doua zi dimineață, am plutit în derivă, deoarece motorul principal cedase. Țin minte că în noaptea aceea băusem două cafele tari. O cafea din Egipt, luată din portul Port Said cu un voiaj în urmă. Ea m-a ținut treaz până dimineața când, datorită avariilor cauzate de taifun, a trebuit să intrăm într-un port la reparat. După reparație, ne-am continuat drumul spre China.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Viorica

O! Fără doar și poate, cea mai lungă, dar de neuitat noapte a fost cea în care am mers la pescuit și am văzut ploaia de stele... Era senin (norocul nostru, căci plecasem de acasă cu visul de a vedea steluțele și de a prinde și pește). Peste zi, lansetele au stat pe mal, aproape nemișcate (se pare că peștii au avut cheful lor în adâncuri, ori erau sătui), noi eram ușor plictisiți și obosiți, însă... jocul minunat de pe cer ne-a impresionat, înviorându-ne. Așa că am stat până dimineață cu ochii cât cepele... Ei bine, cum s-a crăpat de zi, una dintre lansete a dat să plece de pe mal, nu alta... s-a dovedit a fi un crap frumos de 2-2.5kg...
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Loredana

Cea mai tare aventură nocturnă a fost amenajarea și repararea biroului, când trebuia să-mi pregătesc lecțiile online. Am montat laptopul și, ca rezervă, încă un computer mai vechi și imprimantă. Toate bune și frumoase, doar că nu aveau suficient loc pe birou, deci îmi trebuia o extensie. Am căutat prin casă și am găsit un raft de la un dulap de haine, un alt blat de la pantofar și m-am apucat să bocănesc toată noaptea, să măsor și să tai cu ferăstrăul, ca să nu trezesc toți vecinii. Ei bine, treaba a mers strună până dimineață, am băut cafeaua și când au început lecțiile online eram ca o somnabulă.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Nicoleta

Am plănuit să plecăm la munte. Am hotărât cu familia să punem ceasul să ne trezească la ora 2.00. Așa puteam parcurge în voie traseul foarte aglomerat pe care urma să-l facem. În seara dinaintea plecării, în zonă, a fost o petrecere. Ne doream să dormim pentru a fi odihniți, dar muzica și voia bună ne-au făcut să începem a dansa prin casă. A fost ceva de neuitat pentru că deși îmbrăcați în pijama, cu bagajul pregătit, nu știu cât de repede a trecut acea noapte, că în toată nebunia a început ceasul să sune și noi deja trebuia să plecăm la drum. Vară și concediu de neuitat. A fost și va rămâne memorabil. O noapte albă.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Adriana

A fost o seară de Februarie și în urma unui telefon primit de la băiatul meu că va naște nora, am sărit ca arsă și am plecat spre spital în așteptarea prințesei. Începuse partea următoare a nopții și nimic... În toată așteptarea, am înghițit 6-7 cafele, de îmi luase inima când la trap, când la galop. Vestea mare a venit pe la 5 dimineața, când în loc de prințesă, a venit pe lume un prinț. Așa arăta ecograful... fată! Na, că ne-am ales cu un băiat!
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

KONCZ

Cea mai grea noapte... de gardă la pacienții Covid pozitivi... mi-a zburat gândul la pachetul auriu de cafea Bellarom... preferata mea. Mi-am preparat o cafea tare și am savurat-o în liniște, am zis că acum pot să merg la ora 2 să intru de gardă. Mă ajută să trec peste noaptea grea care mă așteaptă, îmbrăcată în combinezon și mască. La ora 3 dimineața, mi-am adus aminte de aroma cafelei Bellarom... care m-a ținut în priză toată noaptea!
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Dumitrita

Era seara de 1 ianuarie 2018. Eu aveam termen să nasc cam pe 4 și stăteam relaxată, mă jucam pe telefon. Și atunci au sunat niște musafiri la ușă... N-au apucat decât să se așeze pe pat, că mie mi s-a rupt apa și a trebuit să plec la spital. Durerile m-au ținut trează până la ora 3:45, când a venit pe lume prințesa mea. Și apoi fericirea m-a ținut trează până a doua zi pentru că abia așteptam să mi-o aducă! A meritat să fac noapte albă!
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Viorel

Așa cum regăsim și în DEX, asistentul este persoana care asistă pe cineva, care e de față spre a da ajutor. Astfel, îmi amintesc noaptea memorabilă din cariera mea cand am putut salva viața unui copil în suferință, fiind tura de noapte. Copilului i s-a făcut rău la centru și masajul cardiac făcut de mine a fost factorul decisiv pentru ca inima acestuia să bată în continuare. Nu voi uita niciodată nopțile în care am putut face bine!
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Iulia

Cea mai tare seară a fost atunci când eu cu colegii de la muncă am decis să plecăm în oraș fără telefoane sau mașini. Aveam voie doar să luăm 50 de lei. Ne-am plimbat peste tot, în orașul nostru. Era trecut de 3 noaptea și noi râdeam și povesteam la un bar despre care nu auzisem până atunci. Cred că pe la 6-7 dimineața ne-am întors fiecare la casa lui.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Fanica-Adina

Cea mai tare noapte... Eram în sesiune. Evident, nopțile le pierdeam învățând pentru examene. Așa se face că, cu o seară înainte de examen, am învățat până pe la ora 5 dimineața și m-am culcat punându-mi alarma să mă trezesc la ora 7. M-am trezit, am închis alarma și m-am culcat înapoi. Clar, nu am mai participat la examen. Tare, nu?
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Cristina

Plecat-am noi, cu cortul deci, pe-ntortocheatele poteci, natura s-o simțim din plin și am campat sub cer senin. Dar noaptea, ploaia a venit, și cortul ne-a fost smuls de vânt, Așa încât, noi ne-am trezit, Cu cer deasupra, jos pământ. Am râs, dar doar a doua zi, când cortul l-am înțepenit, și când, pentru-a ne reveni, O cafeluță am servit.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Maria

Cu câțiva ani în urmă, într-o seară, s-a fisurat o țeavă de la calorifer și am fost nevoită să improvizez ceva ce nu a mers. Drept urmare, am strâns apa într-un castron. Din castron în galeată și tot așa, toată noaptea până la o oră rezonabilă să pot suna instalatorul. În dimineața următoare aveam și un examen important. Totul s-a terminat cu bine.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Adina

Cea mai memorabilă noapte a fost într-o vineri spre sâmbătă, când am învățat un dans alături de viitorul meu soț pentru că a doua zi ne căsătoream și trebuia să facem dansul de deschidere. Am repetat toată noaptea un dans de pe internet, pe care bineînțeles că sâmbătă seara nu l-am mai știut în totalitate.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Liviu

Am urcat în podul bunicii, iar printre sârmele pline cu cârnați afumați și lădițele cu gutui parfumate, am găsit niște saci în care erau toate caietele mele din școala generală și din liceu... am retrăit, citind toată noaptea, toată copilăria mea!
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Laura

Cea mai tare chestie prin care am trecut înainte să se crape de ziuă a fost când trebuia să plec prima dată cu avionul și cam... departe. Emoții mari, adrenalină, bucurie... ca apoi să constatăm că trebuia să fim la aeroport cu o zi în urmă. Looool.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Domnica

Ne-am început seara la o zi de naștere - atmosfera plăcută, oameni dragi. Dintr-o dată mi s-a făcut foarte rău, după un pahar de suc. Prietena mea, știind că ne doream foarte mult un copil, mi-a dat să fac un test de sarcină, care - șoc - a ieșit pozitiv!
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Pascutoi Denisa Maria

O seară nebună cu prietenii la mare, petrecere pe plajă, distracție
VEZI POVESTEA

Dorotean Ioan

Cea mai tare noapte a mea a fost prima noapte după ce soția a ieșit din spital cu băiețelul meu
VEZI POVESTEA

Geambasu Florin Daniel

Era noapte. O noapte ca oricare alta, aparent, dar... la ambulanță nicio noapte nu este la fel
VEZI POVESTEA

RADU ION Dumitru

Cea mai tare chestie pe care am trăit-o înainte să se crape de ziuă a fost acum câțiva ani când mergeam cu cortul la mare
VEZI POVESTEA

PAUL MARIAN ARION

Cea mai memorabilă noapte din viața mea, a fost atunci când fetița mea a venit pentru prima dată acasă
VEZI POVESTEA

Lazar Bogdan

Sunt un om al nopții. De mic mă uitam la filme noaptea, apoi am lucrat ca barman pe litoral, sezonier, noapte de noapte
VEZI POVESTEA

Stingu Robert

Un drum forestier rătăcit undeva în munții Parâng, 4 prieteni, multe decizii greșite
VEZI POVESTEA

Ionitescu Gabriela

Întâmplarea s-a petrecut într-o seară de vară în anul 1987. Aveam 19 ani. Deși mama îmi interzicea
VEZI POVESTEA

CORNACI BOGDAN MIHAI

Cea mai memorabilă noapte... Greu de spus. Însă, clar, pot spune că una memorabilă în care am băut multă, multă cafea
VEZI POVESTEA

Badea Florin

După o zi de activitate în poligonul de trageri, am ajuns în unitate în jurul orelor 02:30 a doua zi
VEZI POVESTEA

Raiciu Cristian

Lucrez într-un sistem de apărare și ordine publică, undeva la antitero. Tura de noapte: apel 112 care anunță
VEZI POVESTEA

Stefanescu Cristian

Aveam 20 de ani și am mers cu 3 prieteni pe un deal in apropierea Targoviștei, de unde se poate vedea tot orașul
VEZI POVESTEA

Erdes Liviu Stefan

Am plecat de la Ploiești spre Snagov împreună cu un prieten, prin 1985, cu 'ia-mă, nene'. Mașini, la acele vremuri, puține
VEZI POVESTEA

Oanta Cosmina Iuliana

Nici nu știu cum să încep... Era 5 dimineața, nu aveam somn, stăteam pe telefon și mă plictiseam
VEZI POVESTEA

Cristorean Eugenia

Căutând în amintiri, o singură noapte memorabilă este cam greu să aleg. Îmi amintesc de o noapte mai recentă
VEZI POVESTEA

Marincas Flaviu

Probabil una dintre cele mai memorabile nopți din viața mea este noaptea în care am decis că în acea seară
VEZI POVESTEA

Balaj Rodica

Îmi amintesc și acum primul majorat la care a participat băiatul meu. Nu am dormit toată noaptea, așteptându-l
VEZI POVESTEA

Florica Amarandei

Permanent ai grijă de cineva drag imobilizat la pat. Mama mea
VEZI POVESTEA

Dutescu Costin

Am căutat prin amintirile mele și cea mai memorabilă noapte a fost aceea când vorbeam cu o colegă
VEZI POVESTEA

Vlaicu Ciprian

Noaptea în care am aflat că voi deveni tată, alături de cea
VEZI POVESTEA

Pascutoi Denisa Maria

O seară nebună cu prietenii la mare, petrecere pe plajă, distracție, prietenul meu care s-a gândit să mă ceară în căsătorie cu un inel cu perlă aflat într-o scoică, emoții la maximum, o seară memorabilă.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Dorotean Ioan

Cea mai tare noapte a mea a fost prima noapte după ce soția a ieșit din spital cu băiețelul meu (care acum are 21 de ani) și l-a adus acasă. L-am pus în pătuțul lui și pentru că era atât de micuț și dormea atât de liniștit, în acea noapte m-am tot trezit să văd dacă respiră, dacă e bine. Abia când s-au ivit zorii m-am liniștit și am adormit și eu. Am știut, atunci, că dacă a trecut acea noapte, celelalte vor trece și ele și nimic nu îi va putea face rău.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Geambasu Florin Daniel

Era noapte. O noapte ca oricare alta, aparent, dar... la ambulanță nicio noapte nu este la fel. Eram de gardă împreună cu echipajul cu care deja lucram de câteva zile. Și când zic 'lucram' e mult zis, eu fiind voluntar. La unul dintre cazuri suntem trimiși la o pacientă, o tânără de 17 ani care era în ultima lună de sarcină. Nu mare mi-a fost mirarea când, în drum spre spital, contracțiile s-au intensificat și, împreună cu asistentul de pe echipaj, a trebuit să o ajutăm să aducă pe lume un băiețel măricel, frumos și sănătos. Ce-ar mai fi de povestit? Răsăritul și-a făcut destul de repede apariția, cafeaua de la tonomat ne-a alungat oboseala acumulată, iar acea gardă a rămas adânc întipărită în memoria mea.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

RADU ION Dumitru

Cea mai tare chestie pe care am trăit-o înainte să se crape de ziuă a fost acum câțiva ani când mergeam cu cortul la mare alături de prieteni. În fiecare noapte stăteam pe malul mării și povesteam până la 1-2 dimineața. Într-una din nopți, la vreo oră după ce ne-am băgat la somn, am simțit că se plimba ceva pe lângă mine. Era un șoricel mic care m-a ținut treaz până dimineață, pentru că în momentul în care m-am trezit eu, el s-a ascuns prin cort și a trebuit să dau tot afară din cort ca să îl găsesc. NU voi uita niciodată acea noapte! :)
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

PAUL MARIAN ARION

Cea mai memorabilă noapte din viața mea, a fost atunci când fetița mea a venit pentru prima dată acasă. Mi-am dorit să stau treaz, să o admir și să mă bucur că sunt tătic. Pe mine nu m-a apucat 4-5 dimineața, ci m-a apucat ora 8, așadar o noapte minunată nedormită.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Lazar Bogdan

Sunt un om al nopții. De mic mă uitam la filme noaptea, apoi am lucrat ca barman pe litoral, sezonier, noapte de noapte, 5 ani consecutiv. În orașul natal am continuat cu program de noapte prin baruri ca barman sau croitor banzicar. Pentru ca angajatele să găsească marfă dimineața când veneau la muncă, eu tăiam noaptea. De 16-17 ani pierd nopțile prelucrând Foto-Video din weekend-urile mele nedormite! Cea mai grea sesiune nedormită a fost de pe 13.09.2029-25.09.2019 atunci mi-am ascuns oboseala și lacrimile după un zâmbet, pentru că participanții la cel 4 nunți, 2 cumetrii și un botez la care am fost fotograf să nu îmi vadă durerea provocată de agonia tatălui și trecerea lui la cele sfinte pe 23.09.2019.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Stingu Robert

Un drum forestier rătăcit undeva în munții Parâng, 4 prieteni, multe decizii greșite și minimum 4 copaci dați din cale, benzină pe roșu... Când a venit dimineața am găsit o cabană militară și am savurat o cafea aflând pe unde trebuie să ne întoarcem.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Ionitescu Gabriela

Întâmplarea s-a petrecut într-o seară de vară în anul 1987. Aveam 19 ani. Deși mama îmi interzicea să întârzii mai mult de ora 22.00 cu venitul acasă, într-o seară, rugând-o să mai rămân puțin în fața blocului cu prietenul meu, Corneliu (actualul soț), a acceptat. Probabil mama a adormit, tot așteptându-ma. Vorbind și admirând stelele împreună, nu știu când a trecut acea noapte, la fel cum nu știu cum au trecut 33 de ani petrecuți împreună. Avem două fiice de 30 ani și 21 ani și am ajuns să fim suflete pereche, să știm ce vrea celălalt înainte de a o spune.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

CORNACI BOGDAN MIHAI

Cea mai memorabilă noapte... Greu de spus. Însă, clar, pot spune că una memorabilă în care am băut multă, multă cafea, a fost cea în care am realizat că nu am făcut umbră pământului degeaba și am devenit tată... Emoțiile au început pe la ora 22 și, până la 4 dimineața, am patrulat pe holurile spitalului și am băut 5, 6 sau poate 7 cafele... La ora 4 și 16 minute s-a întâmplat minunea. La ora 5 am văzut mogâldeața și cred că a fost cel mai fericit moment din viața mea. A mai fost apoi o noapte, când a venit și al doilea... Dar emoțiile și fericirea din prima noapte au fost de neegalat. Și, pe lângă povestire, chiar menționez că atat la espressorul de acasă, cât și la cel de la serviciu, folosesc cafea boabe Bellarom. Mulțumesc!
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Badea Florin

După o zi de activitate în poligonul de trageri, am ajuns în unitate în jurul orelor 02:30 a doua zi, normal. Am întreținut armamentul, a fost depus în rastel și așa am ajuns în jurul orelor 03:45. M-am schimbat și împreună cu colegii am luat-o către poarta de ieșire din unitate. La poartă - surpriză! Comanda unității sosise pentru alarmarea personalului. Ce-a urmat? Am continuat activitatea până după amiază. Cafeaua și-a făcut treaba!
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Raiciu Cristian

Lucrez într-un sistem de apărare și ordine publică, undeva la antitero. Tura de noapte: apel 112 care anunță că o pisică este prinsă în casa unei scări (lift). Toate patrulele de ordine publică erau ocupate. Ne-au trimis înarmați până în dinți să salvăm o pisică. Toți locatarii ne filmau și zâmbeau. Am ajuns la bază și am un espressor care este compatibil cu capsulele de la Bellarom. Am baut o cafea toți colegii din echipaj și zâmbeam la ce a putut să ni se întâmple. :)
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Stefanescu Cristian

Aveam 20 de ani și am mers cu 3 prieteni pe un deal in apropierea Targoviștei, de unde se poate vedea tot orașul. Îmi aduc aminte cum am făcut un foc de tabără într-o seară de toamnă și am început să cântăm la chitară . Noaptea aceea de Septembrie a fost atât de frumoasă încât ascultam chitara, fiecare cu prietena lui alături, cântând așa până dimineață. Iar la crăpatul zorilor, ascultam Roxette la radioul de la mașină, o melodie în vogă la acel moment, 'Sleeping in my car'. Acea noapte este memorabilă prin simplitatea și frumusețea ei.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Erdes Liviu Stefan

Am plecat de la Ploiești spre Snagov împreună cu un prieten, prin 1985, cu 'ia-mă, nene'. Mașini, la acele vremuri, puține. Ne-a prins noaptea. Trebuia să ajungem la Zona de campare Snagov Sat. Bani nu aveam pentru cazare, cortul nu-l puteam instala. Avea o culoare portocalie - evidențiator. În pădure, la cca. 130-150 metri de drum am găsit o fântână cu acoperiș și pod. Am scos două scânduri din pod, am urcat cu bagaje cu tot și am așezat la loc scândurile. Am așezat, pentru somn, pături. Toată noaptea a bătut vântul, trosneau crengi, frunzele foșneau. Nu aveam nicio vizibilitate afară. La acele vremuri, vedeam multe filme horror traduse, dublate, de Irina N. Toată noaptea am stat cu lanterna aprinsă și briceagul în mână.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Oanta Cosmina Iuliana

Nici nu știu cum să încep... Era 5 dimineața, nu aveam somn, stăteam pe telefon și mă plictiseam. Nu aveam cu cine sa vorbesc. Toți prietenii mei dormeau, sau cel puțin așa credeam eu. Era ziua mea, dar nu am dat mare importanță. Am dat să ies să mă duc până la bucătărie și am observat că ușa de la cameră era încuiată. M-a luat panica, am încercat să îi sun pe ai mei. Nimeni nu răspundea. Mi-am sunat și prietenii, la fel. M-am uitat pe geam, nimic, totul stins, cand deodată aud ușa deschizându-se larg și în fața mea un tort și toți prietenii și familia cântându-mi la mulți ani. A fost cea mai grozavă experiență a mea.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Cristorean Eugenia

Căutând în amintiri, o singură noapte memorabilă este cam greu să aleg. Îmi amintesc de o noapte mai recentă în care am rezistat până dimineață la ora 5 (bineînțeles că ajutată de cafeaua mea preferată, Bellarom Gold). Aveam un eveniment important în familie și la astfel de evenimente întotdeauna îmi făceam singură o rochie unicat. De data aceasta, am avut în cap o idee de model care a necesitat mai mult timp decât de obicei până să o finalizez, iar eu chiar de timp duceam lipsă. Gândul că o să mă duc la mall să îmi iau o rochie nouă, iar la eveniment să mai apară cineva în una identică, m-a ambiționat și nu am dormit toată noaptea. Efortul a meritat, dimineața aveam pe umeraș exact rochia pe care mi-am imaginat-o!
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Marincas Flaviu

Probabil una dintre cele mai memorabile nopți din viața mea este noaptea în care am decis că în acea seară vreau să finalizez lucrarea de licență, partea practică. Provocarea a constat în faptul că trebuia să găsesc o cale prin care să pot rămâne în laborator, deoarece laptopul personal nu putea rula programele video folosite pentru integrarea unui model 3D într-o aplicație pentru mobil și PC. Având cheie de la laborator, am decis să merg la ora 17 la cumpărături să iau cele necesare și apoi la laborator. Țin foarte bine minte că era o zi de joi. Lângă campusul din Cluj este un centru comercial cu un magazin Lidl și imediat după acel centru comercial se află clădirea Universității. Am cumpărat mâncare, o sticlă de apă de 2L și o sticlă de Cola de 2L. Am intrat în laborator și am închis ușa cu cheia, lăsând cheia în ială și m-am apucat de treabă. A fost, probabil, una dintre cele mai intense nopți și atunci mi-am dat seama că îmi place ceea ce fac și că aș putea face asta toată viața, deși uneori este obositor și necesită nopți albe, fapt ce se mai întâmplă și acum. La ora 22:00, când paznicul a venit să stingă lumina în clădire și să verifice dacă ușile de la laboratoare sunt închise, am fost puțin panicat când a încercat și ușa de la laboratorul în care eram, dar a fost totul în regulă. Dimineața eram aproape gata, reușisem să dorm 30 de minute cu capul pe birou până s-a încărcat programul și am băut toată sticla de Cola. Nota finală nu a fost chiar cea maximă, dar nici departe. Oricum, până la urmă, nu nota contează, ci ceea ce faci și rezultatele pe care le obții prin munca ta.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Balaj Rodica

Îmi amintesc și acum primul majorat la care a participat băiatul meu. Nu am dormit toată noaptea, așteptându-l, deși el a rămas să doarmă la sărbătorit fără să mă anunțe și a revenit abia a doua zi, după-amiaza. Nu am putut să închid deloc ochii în acea seară, dar nici nu puteam sta degeaba. Așa că am ales să îmi dedic acel timp unei pasiuni mai vechi dar pe care o neglijasem: limbile străine. Folosind o aplicație destul de cunoscută, am reluat cursurile de limba italiană. Primul nivel a fost cel de 'începător'. Până dimineață la ora 10, eram deja la nivelul 'avansat' în ceea ce privește vocabularul și înțelegerea textului. Astfel, am reușit să îmi canalizez energia negativă către ceva pozitiv, fapt ce m-a ajutat ulterior atât pentru a discuta cu colegii, dar și în momentul în care am mers cu familia în vacanță în Italia. Băiatul meu a rămas surprins în momentul în care am început să îi traduc ce ne explica ghidul italian, dar și cum de pot citi în italiană și să înțeleg. Pentru mine a rămas memorabilă acea noapte, dar și cuvintele în italiană. Astfel, am descoperit că dorința de a învăța este foarte puternică și poate depăși diverse stări, trăiri de care vrem să uităm, chiar și somnul. Se întâmplă și acum să stau seara până la ore târzii să exersez, dar mă asigur și că respect cele 8 ore de somn.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Florica Amarandei

Permanent ai grijă de cineva drag imobilizat la pat. Mama mea care este bolnavă și nu se poate deplasa are mereu nevoie de mine . Sunt nopți care pentru mine înseamnă zile. Când lumea se trezește, eu îmi fac o cafea și așa e un nou început, o noua zi!
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Dutescu Costin

Am căutat prin amintirile mele și cea mai memorabilă noapte a fost aceea când vorbeam cu o colegă pe care o știam de puțin timp. Ce m-a ținut treaz, a fost faptul că se simțea rău, iar mie îmi părea foarte rău. Chiar mă oferisem să îi aduc niște medicamente, că puteam face rost, chiar dacă era târziu în noapte. Nu i-a venit să creadă că cineva ar face asemenea lucru pentru cineva pe care de abia îl cunoaște, fiind și târziu în noapte. Într-un final, medicamentele au ajuns la ea a doua zi de dimineață, ea nedorind să mă deranjeze. Eu însă le achiziționasem din acea noapte. Bineînțeles că nu am mai putut dormi din cauza faptului că îmi părea rău că ei îi este rău, iar a doua zi abia așteptam să-i dau medicamentele și să o fac să se simtă mai bine... deși, sincer, abia așteptam să o și văd (dar asta rămâne între noi). Și așa a fost începutul a ceva frumos pe neașteptate.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Vlaicu Ciprian

Noaptea în care am aflat că voi deveni tată, alături de cea dinainte de a se petrece minunea. Am stat treaz și visam cu ochii deschiși la momentul în care voi ține în brațe acea bucată din mine.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Capatina Ioana

A fost când, într-o dimineață, grăbindu-mă să mă duc acasă
VEZI POVESTEA

Filip Laura

Cu 7 ani în urmă, într-un autocar ce se îndrepta spre Budapesta
VEZI POVESTEA

Gurtler Nathalie

Am rămas fără motorină pe la 5 dimineața, noroc că eram aproape
VEZI POVESTEA

Rafay Beatrice

Cea mai tare chestie care mi s-a întâmplat a fost în luna iulie, când
VEZI POVESTEA

Dumitrache Laurențiu

Cea mai memorabilă noapte din viața mea a fost atunci când mi-am adus prințesele
VEZI POVESTEA

Constantin Florin

Cea mai memorabilă noapte din viața mea a fost aceea în care am așteptat pe holurile
VEZI POVESTEA

Dumitrache Diana

Cea mai memorabilă noapte din viața mea a fost aceea când am lucrat pentru prima dată
VEZI POVESTEA

Zlota Andrei

Cea mai memorabilă noapte din viața mea a fost la Electric Castle în 2016, momentul în care
VEZI POVESTEA

Oarga Andreea

Cea mai tare experiență pe care am avut-o este când am fost la munte cu cortul
VEZI POVESTEA

Olteanu Xonia

Am stat cu iubitul meu toată noaptea, am povestit, ne-am plimbat prin
VEZI POVESTEA

Marasescu Irina

Cu siguranță, cea mai memorabilă noapte din viața mea a fost noaptea nunții
VEZI POVESTEA

Florea Ramona

BAC 2020. În seara premergătoare primei probe scrise la română m-am panicat, deoarec
VEZI POVESTEA

Budacia Angelica

În noaptea de 6 octombrie l-am cunoscut pe soțul meu... prin telefon
VEZI POVESTEA

Iascu Madalina

Era iarnă! Era sesiune! Aveam a doua zi colocviu, băusem deja 2 cafele... nu o să uit niciodată
VEZI POVESTEA

Stroia Gabriela

Cea mai memorabilă noapte a fost atunci când, împreună cu alte trei prietene
VEZI POVESTEA

Elena Petcu

24 august 2018 - noaptea perfectă, aș putea spune. În jurul orei 18, după o zi plină
VEZI POVESTEA

Florea Maria Sanda

S-a întâmplat în seara de duminică (ora 23:00), 20 ian. 2002. Eram însărcinată în 9 luni și
VEZI POVESTEA

Duta Valentina Florentina

Cea mai memorabilă noapte din viața mea este cea în care s-a născut fiica mea
VEZI POVESTEA

Marinescu Catalin

Una dintre cele mai memorabile nopți din viața mea a fost când am plecat temporar la muncă în SUA
VEZI POVESTEA

Florea Constantin

S-a întâmplat acum 5 de ani. Era iarnă, zăpadă şi foarte frig. Pe vremea aceea lucram într-o
VEZI POVESTEA

Capatina Ioana

A fost când, într-o dimineață, grăbindu-mă să mă duc acasă, am urcat toate lucrurile în mașină și când să mă bag la volan... nu era mașina mea.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Filip Laura

Cu 7 ani în urmă, într-un autocar ce se îndrepta spre Budapesta, aveam să îl cunosc pe cel care acum îmi este jumătate. Fără să îi dau prea multă atenție la început, m-a cucerit încet, dar sigur, cu vorbele lui pline de amuzament. Întâmplarea a făcut ca la întoarcere să ne întâlnim în același autocar. Noaptea a trecut ca prin vis. Răsăritul a luat locul apusului parcă într-o secundă de parcă norii și-ar fi scos praful magic din buzunare. Când am ajuns la București, ne-am luat la revedere, iar din următoarea zi suntem nedespărțiți. Nu voi uita niciodată această noapte de basm!
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Gurtler Nathalie

Am rămas fără motorină pe la 5 dimineața, noroc că eram aproape de casă și m-a ajutat vecinul, am mers și la o cafea... acum este soțul meu.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Rafay Beatrice

Cea mai tare chestie care mi s-a întâmplat a fost în luna iulie, când am plecat la mare pentru aproape 24 de ore. S-a întâmplat într-o zi de miercuri când aveam liber de la muncă și am hotărât cu prietenii mei să plecăm la mare pentru 24 de ore, știind că în 48 de ore va trebui să fim la muncă. Am plecat la ora 5 după masă și am ajuns în vamă înainte de răsărit. La 5 dimineața am prins cel mai frumos răsărit văzut de mine vreodată. Am ajuns acasă a doua zi cu 3 ore înainte de a intra în restaurant.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Dumitrache Laurențiu

Cea mai memorabilă noapte din viața mea a fost atunci când mi-am adus prințesele de la spital (soția și fiica mea care avea 2 zile). Soția mea era extenuată după naștere și i-am zis să doarmă liniștită că le veghez eu. Toată noptea, nu mi-am luat ochii de la ele. Am băut 2 căni de cafea tare, dar eram atât de fericit încât nu conta nimic în afară de ele. Când scâncea bebelușa, o luam ușor în brațe. Instant se liniștea, iar eu mă simțeam copleșit de fericire și inundat de mirosul ei de bebe. Mă pregătisem dinainte cu instructajul pentru făcutul laptelui și totul a fost OK. Când oboseala își făcea simțită prezența, luam câte o gură de cafea și îmi reveneam.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Constantin Florin

Cea mai memorabilă noapte din viața mea a fost aceea în care am așteptat pe holurile spitalului să se nască fiica mea. Am făcut kilometri întregi și parcă nu îmi găseam locul. Pe acea vreme nu erau telefoane, așa că eu întrebam pe absolut toată lumea dacă a născut soția mea, însă toată lumea dădea din umeri (dacă aș avea ocazia acum, mi-aș cere scuze de la doamnele asistente, pentru că de fiecare dată când le vedeam, le întrebam de soție, deși cu siguranță ele aveau multe alte lucruri de făcut). Mama a venit și ea într-un suflet la spital și a avut inspirația de a aduce cu ea un termos cu cafea. Pe vremea aceea, cafeaua bună era un lux. 7 ore mai târziu și un termos de cafea, s-a născut și fiica mea, odată cu răsăritul soarelui. A fost cea mai grea și frumoasă noapte din viața mea, pentru că eram nerăbdător să îmi văd fetița și știu că soția mea este bine.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Dumitrache Diana

Cea mai memorabilă noapte din viața mea a fost aceea când am lucrat pentru prima dată tura de noapte ca asistentă. Până în acel moment lucrasem doar de zi, însă îmi venise rândul în sfârșit să fac tura de noapte. Pentru că abia terminasem facultatea și eram la primul meu job, mi se parea atât de interesant că sunt 'adult' în adevăratul sens al cuvântului și că lucrez program full ca celelalte colege care erau, de fapt, de-o seamă cu mama. Prima noapte a început cu multă încredere, am intrat în tură la 19 și pe la ora 1 noaptea deja simțeam că am pleoape magnetice: nu mai puteam ține ochii deschiși. Imediat m-am gândit să îmi fac o cafea fierbinte și am tot băut din ea toată noaptea. Partea proastă e că mi-am făcut cafeaua aceea atât de tare încât m-a luat somnul abia a doua zi la prânz.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Zlota Andrei

Cea mai memorabilă noapte din viața mea a fost la Electric Castle în 2016, momentul în care a început 'potopul'. Îmi aduc aminte că eram total nepregătiți pentru a gestiona o ploaie și neavând pelerine de ploaie și cizme, imaginați-vă ce s-a întâmplat cu noi, având în vedere codul portocaliu de ploaie ce era în vigoare la momentul respectiv. Pe lângă ploaia rece și hainele ude, pot spune că am fost ținut treaz de atmosfera incredibilă emanată de oamenii care, deși ploua cu găleata, nu s-au oprit și au continuat să se bucure de minunea EC.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Oarga Andreea

Cea mai tare experiență pe care am avut-o este când am fost la munte cu cortul. Toate bune și frumoase, dar pe la 4 și ceva dimineața era un frig afară și în cort încat tremurai. Și cea mai bună idee a fost să facem un foc de tabară să ne încălzim. Am ieșit afară și stăteam lânga foc liniștiți și pregătind o cafeluță să ne revenim. O zi frumoasă!
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Olteanu Xonia

Am stat cu iubitul meu toată noaptea, am povestit, ne-am plimbat prin cetatea Sighișoarei, iar dimineața la răsărit, eram sus de tot în cetate și admiram priveliștea ținându-ne în brațe și tremurând de emoții.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Marasescu Irina

Cu siguranță, cea mai memorabilă noapte din viața mea a fost noaptea nunții, deoarece petrecerea a ținut până a doua zi, seara târziu și am stat trează 48h de fapt. Însă a fost și cea mai plăcută experiență . Clipele minunate și unice petrecute alături de familie și prieteni, obiceiurile pe care le-am făcut cu drag și muzica care ne-a uns pe suflet, reprezintă doar câteva dintre motivele pentru care am stat trează atât timp și nu am simțit oboseala. Mulțumesc!
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Florea Ramona

BAC 2020. În seara premergătoare primei probe scrise la română m-am panicat, deoarece o colegă ne-a întrebat pe mess: 'Voi ați învățat poeții interbelici? Vedeți că asta s-a dat 2 ani la rând şi e posibil să pice din nou'. Eu nici nu mă gândeam să mă pun să învăț operele autorilor respectivi, pe motiv că: 'nu se mai dă, au picat deja 2 ani la rând' + că mie nu-mi plăcea să comentez opere lirice. În mintea mea a apărut întrebarea: 'dar dacă se mai dă şi anul ăsta, să fie al treilea an la rând, o lovitură pentru cei care se bazau pe principiul «lasă că nu mai pică»?!'. Cum 'paza bună trece primejdia rea', m-am pus la masă, am pornit lampa şi m-am pus pe încercuit, memorat versuri, făcut scheme... până dimineața. Ce față aveam atunci... să mă fi văzut... Luni (ziua examenului) - am rămas perplex să văd că nu s-a dat poezia interbelică, am simțit atunci un moment de gelozie că în loc să dorm bine în acea seară am stat să învăț poeziile, urmat de sentimentul de bucurie că am scăpat de poezie la toate cele 3 părţi ale subiectului dat.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Budacia Angelica

În noaptea de 6 octombrie l-am cunoscut pe soțul meu... prin telefon (să ne înțelegem) și ne-a fost așa de drag, că de 3 nopți până în ora 6 stăteam de vorbă (până se crăpa de dimineață), apoi ne pregăteam să plecăm la muncă... și azi avem 2 fetițe minunate și o familie împlinită și fericită! Am împlinit 7 ani de când suntem împreună! Îl iubesc și îi spun UN SINCER LA MULȚI ANI, GABRIEL!
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Iascu Madalina

Era iarnă! Era sesiune! Aveam a doua zi colocviu, băusem deja 2 cafele... nu o să uit niciodată noaptea aceea. Ningea așa frumos afară... Stăteam să învăț în bucătărie și îmi vine mie o idee. Îl rog pe al meu soț să meargă până la farmacie la ora 23:30... el îmi spune: Ești sigură că vrei neapărat acum? Mâine nu se poate? Ești nebună, femeie! La ora asta? Până la urmă l-am convins, a plecat în trening, adidași și geacă... Nu a putut pleca cu mașina, ninsese prea mult, trebuia să dezăpezească... A plecat pe jos... S-a întors peste 40 min înghețat bocnă... 'Poftim! Mă duc la culcare!' A cumpărat un test de sarcină! Eu am mai învățat, am mai repetat și vorbeam singură... Dar nu mai am răbdare! Mă duc să fac testul! Și l-am făcut, apoi am uitat de el... până la 4 dimineața când m-am dus la baie și am rămas șocată! Eram însărcinată! Iubitule... cred că sunt însărcinată! El, între vis și realitate: Crezi sau ești sigură?... Sunt însărcinată! El a adormit la loc...și abia dimineața înainte să plec la facultate și-a dat seama că primise o veste minunată!
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Stroia Gabriela

Cea mai memorabilă noapte a fost atunci când, împreună cu alte trei prietene, am încercat să-i facem o petrecere surpriză fratelui uneia dintre ele. După ce ne-am pregătit și am stat toată noaptea așteptându-l, a răspuns la telefon într-un final și a zis că este la mare și că ne 'mai auzim când ne-om vedea'. Așa că am mâncat noi tortul și i-am cântat la mulți ani după o săptămână.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Elena Petcu

24 august 2018 - noaptea perfectă, aș putea spune. În jurul orei 18, după o zi plină, am mers cu prietenele mele la o cafenea. De cum am intrat în cafenea, l-am observat pe El, însă, fiind rușinoasă, nu n-am uitat insistent și nici nu am mai schițat nimic. Nici nu am apucat să comandăm și lângă mine apare și spune : 'Bună, Cristiana, ce mai faci?'. Ciudat, nu? Cum de băiatul cu ochi albaștrii îmi știa numele? S-a așezat la masă lângă mine, fetele chicoteau neîncetat și mi-a povestit că m-a recunoscut deoarece de multe ori mi-a scris pe Facebook și nu a primit un răspuns. Am rămas mută... Am stat în local până la închidere și apoi a insistat să mă conducă acasă, doar că... din discuție în discuție, i-am povestit cât de mult îmi place marea, așa că, prinsă în discuție, nici nu am observat când am ajuns pe autostradă și mai apoi la mare. A fost cea mai frumoasă și neașteptată seară! De atunci și pana astăzi, eu și El formăm un cuplu și sper din tot sufletul să rămânem așa pentru totdeauna. De atunci, orice seară petrecută cu el a meritat să fie nedormită!
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Florea Maria Sanda

S-a întâmplat în seara de duminică (ora 23:00), 20 ian. 2002. Eram însărcinată în 9 luni și se apropia termenul. În acea seară am simțit că trebuie să nasc, deoarece contracțiile pe care le resimțeam deveneau foarte puternice. I-am spus soțului să se ducă la vecin (am stabilit dinainte cu acesta că o să avem nevoie de ajutorul său) ca să cheme ambulanța, întrucât noi, la vremea aceea, nu aveam telefon în casă. A venit ambulanța (lucrurile trebuitoare erau deja pregătite dinainte) care m-a condus la spital. Acolo, la secția de nașteri mai erau 5 doamne care urmau să nască. Una dintre acestea mă încuraja, îmi spunea să nu-mi fac griji că totul va fi bine și că domnul doctor va fi cel care ne va ajuta să trecem cu bine. După o oră din momentul în care am ajuns am simțit o puternică apăsare mai jos de abdomen. Era copilașul meu care voia să iasă! Domnul doctor a venit urgent și m-a sfătuit cum să fac și, cel mai important, să-mi păstrez calmul. Abia după două ore de „inspiră-expiră” și „împinge, împinge!” mi-am văzut pentru prima dată minunea mea mică, o fetiță! (Ce plămâni puternici are!) După ce domnul doctor și doamnele asistentele au făcut ceea ce se face după o naștere, una dintre acestea mi-a încredințat puiul meu mic, spunându-mi că este complet sănătoasă. N-am dormit nimic în acea noapte, de bucurie că totul s-a terminat bine și că acum ne putem bucura de minunea noastră; mi-am ținut fetița în brațe toată noaptea, am pupat-o de nenumărate ori și am vorbit cu ea, iar colegele de salon mă felicitau. A venit și soțul din camera de așteptare, nerăbdător să ne vadă pe amândouă după această lungă așteptare, extrem de bucuros și fericit.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Duta Valentina Florentina

Cea mai memorabilă noapte din viața mea este cea în care s-a născut fiica mea. Am să țin minte cat timp voi trăi, era în ziua de luni, 2 Mai 2011, în jurul orelor 9.30 dimineața, când am intrat cu soția în sala de nașteri. După un travaliu foarte lung la ora 23.40 s-a născut o stea pe numele ei Evelina Ștefania și din acel moment a început magia. A fost o zi, o noapte și a rămas o amintire memorabilă ce ne ocupă toată viața. Am avut foarte multe nopți lungi și dimineți in care am consumat cafea Bellarom pentru un plus de energie și zile fresh. Bellarom - refresh pentru zile senine!
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Marinescu Catalin

Una dintre cele mai memorabile nopți din viața mea a fost când am plecat temporar la muncă în SUA. Era, de asemenea, și primul meu zbor cu avionul. Îmi aduc foarte bine aminte acea noapte, se întâmpla în vara lui 2016 când aveam doar 18 ani. Pe la 2 noaptea am plecat împreună cu părinții către aeroport. După ce am ajuns în linie pentru controlul de securitate, mama a fost cuprinsă de emoții, știind că până acolo poate merge și nu ne vom vedea o perioadă...
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Florea Constantin

S-a întâmplat acum 5 de ani. Era iarnă, zăpadă şi foarte frig. Pe vremea aceea lucram într-o fabrică, iar în ziua de 5 decembrie nimerisem schimbul de după-masă. Se termină schimbul, iar eu mă întorc acasă, rupt de oboseală. Pe drum aud, dintr-o dată, un mieunat neîncetat ce venea dintre tufişuri. M-am aplecat şi am început să caut la rădăcina sa. Căutând, am şi dat peste două mogâldețe cât pumnul, una de culoare gri, cu dunguțe, iar cealaltă portocalie cu pete albe (cred că aveau 2-3 săptămâni). I-am luat imediat şi i-am pus la piept, după care mi-am închis geaca parțial, pentru a nu-i sufoca. Cea gri era mai vioaie, pe când cea portocalie părea mai mult moartă decât vie! Cu paşi grăbiți, am ajuns acasă pentru a-i hrăni şi pune la căldurică, întrucât fiecare minut este vital. I-am cerut soției să-mi aducă lăptic cald, o seringă, sticle cu apă caldă şi păturică. Cu toate că eram extrem de obosit, mi-am adunat toate puterile rămase pentru a-i îngriji. Toată noaptea mi-am petrecut-o supraveghind-i pe puiuți, asigurându-mă că sticlele sunt mereu calde şi că mănâncă din 3 în 3 h lăpticul, cu speranța că totul va fi bine şi că trupuşorul acela firav al micuței portocalii nu va ceda. Am vorbit cu amândouă, le-am mângâiat neîncetat şi pupat de nenumărate ori. Mă rugam neîncetat să aibă zile, în special pentru cea bolnăvioară, întrucât nu părea că are scăpare (nu voia să pape lăpticul). Eram fericit că griuța păpa tot, după care adormea liniștită și se trezea din nou, vrând să pape mai mult. Pe micuța portocalie o țineam la piept pentru a-i oferi căldura mea corporală. Total neașteptat, aproape de ora 4, mogâldeața pătată a început să mănânce, cu toate că înainte refuza, fapt ce m-a bucurat foarte mult.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Pirvu Daniela

După ce am născut, starea de sănătate nu mi-a permis să iau bebelușul cu mine
VEZI POVESTEA

Zuluf Bogdan

Am fost cu prietenii în Londra, anul ăsta în februarie, chiar înainte să se închidă tot
VEZI POVESTEA

Constantin Mirela Ioana

Cea mai memorabilă noapte din viața mea a fost aceea când fiica mea a venit acasă
VEZI POVESTEA

Dumitrache Lucian

Cea mai tare chestie pe care am făcut-o este că am mers la pescuit, iar în drum trebuia să treci
VEZI POVESTEA

Druga Simona

Într-o seară, prietena mea bună a venit la mine ca să doarmă. Ne-am pus pe pat, ne-am îmbrăcat
VEZI POVESTEA

Gogoasa Alina Ioana

Acum doi-trei ani am avut o noapte în care trebuia să muncesc și pe la ora trei simțeam că nu mai
VEZI POVESTEA

Baicusi Lucia

Acum 4 ani, la ora 12 noaptea, mi s-a rupt apa. Eram gravidă în 8 luni și 2 săptămâni
VEZI POVESTEA

Iosip Maria

Experiența prin care am trecut eu, nu o doresc nimănui. Am avut grijă de mama mea 11 ani
VEZI POVESTEA

IOSIP MIHAI

Sunt pensionar după 41 ani de muncă în Șantier la Galați. Am o boală, un nărav greu: șahul!
VEZI POVESTEA

Baro Emoke

Totul s-a întâmplat într-o zi frumoasă de vară, când țineam bachelorette party pentru o prietenă
VEZI POVESTEA

Mitrache Daniela

Seara este plăcută dacă în casă este cald și poți să stai de vorbă cu cei dragi
VEZI POVESTEA

Aszalos Eleonora

O noapte de neuitat pentru mine este din 25 decembrie 2019, când am avut colindători la miezul nopții
VEZI POVESTEA

Voicu-Ionescu Bianca Elena

Cea mai tare experiență a fost cea în care am reușit să finalizez de ilustrat o carte cu peste 35 de ilustrații
VEZI POVESTEA

Acreti Cristina

Era o seară liniștită, dar geroasă. Și pentru a mă relaxa după o zi încărcată de tensiune
VEZI POVESTEA

Iordache Georgiana Elena

1 Aprilie 2012 - eram la un curs cu alți 30 de oameni, printre care și un tip mișto, care îmi făcea "ochi dulci"
VEZI POVESTEA

Ciochinda Dragos

Acum ceva timp, demult, în tinerețe, într-o vară, la o piscină (din oraș), era seară și tocmai
VEZI POVESTEA

Tudose Vlad

Ce noapte frumoasă. Noaptea între 29 și 30 iunie 1985. Nu am putut sta acasă știind că
VEZI POVESTEA

Szabo Eva

Trebuia să călătoresc în USA pentru a duce un cățel de expoziție. Înainte de drum, ca să rămân trează
VEZI POVESTEA

Cirstea Diana Elena

Eu ador nopțile liniștite de vară, dar una dintre cele mai memorabile s-a întâmplat într-o iarnă când m-am întors acasă
VEZI POVESTEA

Pavel CAMELIA

Cel mai frumos moment a fost anul trecut, pe data de 23 decembrie, când împreună cu soțul meu
VEZI POVESTEA

Pirvu Daniela

După ce am născut, starea de sănătate nu mi-a permis să iau bebelușul cu mine în cameră. Gândul că o să îmi revăd minunea nu m-a lăsat deloc să dorm. Am așteptat până la 7 dimineața când acesta mi-a fost adus. Sentimentele și emoțiile trăite atunci fac din acele ore cea mai memorabilă noapte.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Zuluf Bogdan

Am fost cu prietenii în Londra, anul ăsta în februarie, chiar înainte să se închidă tot. Am fost la concertul pentru care mersesem acolo, apoi ne-am plimbat toată noaptea prin East London, pe lângă stadionul olimpic. Cum ne plimbam noi, vedem o ușă în mijlocul unui platou în fața stadionului. Eram cu toții curioși dacă trecând prin ea, ne vom transporta într-un portal temporo-spațial, și chiar așa a fost! Avem și poze care fac dovada. A fost cea mai tare noapte. Sperăm să o putem repeta cât mai repede.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Constantin Mirela Ioana

Cea mai memorabilă noapte din viața mea a fost aceea când fiica mea a venit acasă cu bebelușii ei. Până în acel moment simțisem bucuria de a fi bunică doar de la distanță și în poze, pentru că a născut de curând, iar spitalele nu acceptă vizitatori (lucru normal în situația actuală). Atunci când bebelușii au venit acasă, m-am simțit cel mai împlinit om din lume și am încercat să o ajut cât de mult am putut pe fiica mea, însă nu am vrut să o fac sa se simtă acaparată de ajutorul meu, așa că mi-am făcut o cafea mare și am așteptat cuminte să mă cheme ea când are nevoie, deși ardeam de nerăbdare să fac orice, numai să stau cu ei. Pe la ora 2, fiica mea a adormit, iar eu am stat neclintită lângă pătuțul bebelușilor și le-am privit fiecare mișcare, ore întregi. Cafeaua și-a spus cuvântul și m-a ajutat.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Dumitrache Lucian

Cea mai tare chestie pe care am făcut-o este că am mers la pescuit, iar în drum trebuia să treci printr-un cimitir. Mergeai cam 15 minute, timp în care nu era lumină pe nicăieri, era câmp la țară și ți se părea ca vezi strigoi, ochi roșii tot felul de lucruri. Eram copil, aveam 17 ani și eram cu încă un prieten care și acum îmi spune ca a văzut-o fantomă dar eu nici acum nu-l cred.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Druga Simona

Într-o seară, prietena mea bună a venit la mine ca să doarmă. Ne-am pus pe pat, ne-am îmbrăcat în pijamale și, deodată, s-a luat curentul. Speriate, am fugit jos, la parter, să căutăm o lanternă. Era beznă. Am găsit-o până la urmă. Am bâjbâit pe acolo, iar după am urcat sus, în cameră. Am aprins lanterna și ne-am povestit întâmplările din viață până am adormit. Era ora 2 noaptea. Dormeam, dar în scurt timp, un zgomot s-a auzit parcă, din pod. Eu am luat o sticlă cu apă de lângă pat, iar ea lanterna. Am plecat să găsim sursa zgomotului. Speriate, ne făceam filme cum că un criminal a intrat în casă și ne caută. Am reușit, după 10 minute, să ieșim din cameră și am plecat în căutarea mamei, ca să o întrebăm ce s-a întâmplat. Ea a spus că din cauza ploii, podul s-a udat, iar tata a urcat să vadă dacă s-a inundat tot. Râzând, am plecat în cameră și până dimineața am stat și am vorbit, râzând și povestind.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Gogoasa Alina Ioana

Acum doi-trei ani am avut o noapte în care trebuia să muncesc și pe la ora trei simțeam că nu mai am randament. Țin să precizez că eu nu consumam cafea la acea vreme. O colegă mi-a oferit o cafea pe care am refuzat-o, dar ea a lăsat cana pe birou. La un moment dat, crezând că este apă, am luat o gură de cafea și surpriză... era cafea. A fost un gust grozav. Înainte nu-mi plăcea gustul de cafea, dar atunci mi-a plăcut. Din acea noapte, am început să beau cafea. Acum, în fiecare dimineață, am tabietul meu... savurez o ceașcă de cafea călduță. Este momentul meu de răsfăț și nu mai pot renunța. Eu și ceașca mea aburindă...
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Baicusi Lucia

Acum 4 ani, la ora 12 noaptea, mi s-a rupt apa. Eram gravidă în 8 luni și 2 săptămâni, eram relaxată. Așa că m-am dus să fac baie să fiu curată, m-am epilat și mi-am trezit soțul care dormea liniștit. În ordinea asta. Ne-am îmbrăcat și m-a dus la spital. Era să nasc în mașină! Cred că maxim o oră și jumătate a durat și l-am avut pe fiul meu la piept. L-au luat apoi și mi-au spus să mă odihnesc. Moașa a mers la somn, eu nu puteam să închid ochii! Mă simțeam așa energică, încât simțeam că băusem un litru de cafea! Am dormit noaptea viitoare 2-3 ore și tot așa timp de câteva luni. A fost așa de memorabil, încât 2 ani mai târziu am repetat experiența... de data aceasta o fetiță venită cam în aceleași condiții, cu diferența că acum am lăsat baltă dușul și epilatul și am chemat ambulanța să ajung mai repede. La o oră după ce mi s-a rupt apa, am născut-o pe fiica mea. Iar n-am dormit noaptea aia, deși aveam toate condițiile.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Iosip Maria

Experiența prin care am trecut eu, nu o doresc nimănui. Am avut grijă de mama mea 11 ani, avea Parkinson și era la pat. Într-o noapte, pe la ora 3, după o noapte agitată, mama a murit în mâinile mele. Fusese internată prin mai multe spitale, fusese la terapie intensivă, apoi ne-au dat-o acasă. Nu mai era nimic de făcut... Până dimineața la 6 totul era pregătit, sicriul era cumpărat, hainele le aveam din timp pregătite, cele 4 femei care m-au ajutat stăteau pe lângă mine și mi-au fost alături tot timpul. Mama a fost o femeie tare frumoasă, deșteaptă, harnică. Bunul Dumnezeu s-o ierte . Cu mare dor.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

IOSIP MIHAI

Sunt pensionar după 41 ani de muncă în Șantier la Galați. Am o boală, un nărav greu: șahul! De-ar fi să joc șah o noapte întreagă, de dragul acestui sport, a doua zi n-aș spune nimic. Nu m-aș văita și aș face tot ce trebuie să nu se observe că n-am dormit. Era în noaptea de Înviere, trebuia să aduc ceva soției de la magazin, dar m-am oprit în parc la șah, cu prietenii și acolo m-a prins dimineața. N-am zis nimic. Eram vinovat, dar satisfăcut că nu luasem bătaie, că eram câștigător la partide. Ziua de Paști a decurs normal, dar îmi și părea rău fiindcă ratasem Învierea. Șahul e boală grea, dar ce să fac dacă mie îmi place?!!!
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Baro Emoke

Totul s-a întâmplat într-o zi frumoasă de vară, când țineam bachelorette party pentru o prietenă. După ora 4, toată gașca a pornit acasă (cam 6-7 km) pe jos. Cred că nu trebuie să zic că nu era liniște. Dar nici zgomot. O grupă de 12 fete în care mai mult de 3-4 persoane nu se știau una cu cealaltă. Dar toate cele 12 știau cântecele. Ajungând acasă, am fost foarte obosită. Stăteam la o prietenă de la facultate, unde mai stăteau prieteni și necunoscuți. După ora 5, am stat de vorbă. Crezând că noaptea nu poate să fie mai bună după cântarea de pe drum, nu aveam dreptate. Ne-am culcat după ora 7, am vorbit, am glumit, am râs foarte mult. M-a ținut trează faptul că nu știam când o să ne întâlnim încă o dată.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Mitrache Daniela

Seara este plăcută dacă în casă este cald și poți să stai de vorbă cu cei dragi. Începi să îți aduci aminte de ce s-a întâmplat peste zi. Dacă este ceva care trebuie să fie pregătit pentru a doua zi, încerc să mă gândesc cum sa fac că să fie bine. Bineînțeles că cele mai bune idei le am atunci când beau ceva cald și puțin dulce, iar cea mai potrivită este o cafea. Cum este seară, cafelei îi mai pun un pic de lapte cald. Sigur că laptele îi face bine și pisicii mele (Panda) care îl adulmecă întotdeauna când îl scot din frigider. După tot ritualul cafelei, gândurile parcă curg și pot să-mi pun ordine în planurile pentru ziua următoare. Liniștea serii este cel mai bun sfetnic. De cele mai multe ori, după porția de lapte, pisica Panda își ocupă locul ei preferat de dormit, dar după ce toarce o perioadă, în poalele mele. Timpul, noaptea, trece mai repede și mă trezesc că mai trebuie să și dorm, că să fiu în formă a doua zi. Bună dimineața și vise frumoase.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Aszalos Eleonora

O noapte de neuitat pentru mine este din 25 decembrie 2019, când am avut colindători la miezul nopții. Am colindat cu toții, iar la plecare s-au trezit cu mașinile blocate, dar cea de-a treia bușită puțin de un șofer care nu locuia în zonă. Și caută șoferul si rezolvă cu poliția... O parte din colindători s-a reîntors. Am râs de situație, am servit sarmale și a fost o noapte de neuitat din mai multe puncte de vedere.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Voicu-Ionescu Bianca Elena

Cea mai tare experiență a fost cea în care am reușit să finalizez de ilustrat o carte cu peste 35 de ilustrații (A3), iar asta după fix 3 luni, într-o dimineață de 13 martie 2020, în condițiile în care ziua și câteodată noaptea mă ocupam de bebelușă. Momentul acela din dimineață în care mi-am ridicat ochii din planșă, cu căștile pe urechi (ca să nu trezesc copilul), în care am lăsat pensula jos, m-am îndreptat spre fereastră ca să privesc răsăritul sorbind o ultimă gură de cafea rămasă de peste zi în cană, privind harababura de planșe, pensule și culori, va rămâne momentul meu de glorie, pe care aș vrea să-l păstrez ca un pulseu de ambiție și pură pasiune din care să mă hrănesc toată viața!
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Acreti Cristina

Era o seară liniștită, dar geroasă. Și pentru a mă relaxa după o zi încărcată de tensiune, m-am îmbrăcat gros, am stat în balcon și am privit luminițele până pe la orele dimineții.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Iordache Georgiana Elena

1 Aprilie 2012 - eram la un curs cu alți 30 de oameni, printre care și un tip mișto, care îmi făcea "ochi dulci" cu cei mai frumoși ochi albaștri. Ne tot intersectam de voie, de nevoie, până de această dată, când m-a invitat la o cafea. Am avut ceva de rezolvat în ziua aceea și l-am rugat să mă sune a doua zi, să savurăm cafeaua. Eram sigură că nu va mai suna, dar... la 5 dimineața a sunat. Toată noaptea am avut o avalanșă de gânduri: nu va suna pentru că l-am refuzat. S-a simțit prost și nu voi mai avea altă șansă. Îmi părea rău. Aș fi dorit să-l sun, dar nu voiam să par penibilă. Mă gândeam în ce mă voi îmbrăca, am schimbat vreo 10 toalete. N-am închis un ochi. La 6 dimineața eram în drum spre Poiană, unde am savurat cafeaua și cei mai frumoși ochi albaștri, acum, ai soțului meu. De atunci suntem împreună și încă îl ador! :)
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Ciochinda Dragos

Acum ceva timp, demult, în tinerețe, într-o vară, la o piscină (din oraș), era seară și tocmai se închisese respectiva locație, dar luminile din piscina erau aprinse și viu colorate și vedeam din afară prin gardul de protecție, cât de frumos arăta acea locație cu piscina viu colorată datorită reflectoarelor subacvatice. Și în plus o lună superbă ce lumina ca un soare de apus întreaga zonă. Iar noi eram 4 tineri, 2 cupluri, care tocmai treceau pe acolo și ne-am decis să escaladăm gardul și să profităm de superba situație. Totul a mers ok, nu aveam costume de baie dar am hotărât toți să facem baie fără nimic. Era totul perfect și frumos. Desigur, era o proprietate privată și intrasem totuși ilegal. Și se pare că cineva se ocupa de paza acelui loc! Așadar, ne-am trezit cu paznicul deasupra noastră, pe margiea piscinei, uitându-se la noi. Nu zicea nimic, probabil era acolo de ceva timp și nici nu îl observasem. Bineînțeles, când unul din noi l-a observat, s-a panicat, ne-a făcut atenți și pe ceilalți și au început discuțiile cu domnul respectiv. Din fericire, a înțeles situația unor tineri înfierbântați de focul pasiunii, i-am dat o sticlă începută de wisky pe care o aveam cu noi și ne-a lăsat să stăm cât vrem, doar să plecăm înainte de deschidere. Desigur, am profitat la maxim de acea seară. Apa era călduță. Am putut rămâne câteva ore bune. În privința mea, aceea a fost noaptea în care am știut cine îmi va fi viitoarea soție. Lucru care este valabil până în ziua de astăzi.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Tudose Vlad

Ce noapte frumoasă. Noaptea între 29 și 30 iunie 1985. Nu am putut sta acasă știind că soția era la maternitate cu cele 2 mame (mama și soacra) și urmă să nască cât de curând. Este ora 23 când ajung la maternitate și stau de vorbă cu soția și îmi spune că cele 2 mame au plecat cu câteva minute în urmă pentru că d-na doctor le dăduse afară. Deci eram noi 2 și încă o fată care urma să nască și ea. La un moment dat soția se ridică din pat se vaită de durere, umblă printre paturile goale, le ridică, le mută din locurile lor, iar le ridică, iar le mută, după care se pune în pat. Îmi spune să o las să doarmă și chiar doarme 1-2 minute, după care iar se repetă, se ridică din pat, saltă paturile, mută paturile, doarme...Am anunțat asistenta. Venise momentul. Am ieșit afară. Afară un cer senin. La un moment dat se aprinde o lumină la una din camere, merg acolo, era sala de nașteri. Intră și soția foarte obosită. De frică să nu fiu văzut mă așez sub fereastră deschisă și aud tot (vaiete, țipete, împinge, încă puțîn, hai încă puțîn, respiră, iar împinge, iar încă puțîn, țipete). Era 2:10 noaptea și aud cea mai frumoasă veste din viață mea. "Ce LUNGAN frumos aveți doamnă!" Am fugit de sub fereastră cu mâinile în sus. Și acum îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru noaptea aceea.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Szabo Eva

Trebuia să călătoresc în USA pentru a duce un cățel de expoziție. Înainte de drum, ca să rămân trează, pentru că zborul era foarte devreme, ca să nu adorm, m-am apucat să-mi toaletez un cățel, în timp ce ascultam muzică rock și dansam cu piaptănul și foarfeca în mână. După aceea, a trebuit ca în ultimul moment să mai reorganizez unul din bagaje, că uitasem inițial ceva din el. În ultimul moment, mi-am chemat taxi ca să ajung la aeroport. Fără cafea nu reușeam să mă mențin trează.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Cirstea Diana Elena

Eu ador nopțile liniștite de vară, dar una dintre cele mai memorabile s-a întâmplat într-o iarnă când m-am întors acasă de Crăciun. Eram în primul an de facultate, departe de țară și de casă, iar o mătușă mi-a recomandat să merg cu un prieten de-al ei cu mașina până în România. Zis și făcut. M-am suit în metrou ca să mă întâlnesc cu acel om într-un punct stabilit, iar apoi am plecat spre un alt prieten care venea și el cu noi. Era noapte, trecuse deja de miezul nopții și am stat în frig vreo 2 ore la taină și la glume până și-a pus el toate bagajele în mașină, apoi am pornit spre graniță, de unde trebuia să luăm bacul. Am mai băut o cafea, fiind a doua pe ziua aceea, iar în vreo 2 ore am reușit să trecem pe malul celălalt. Norocul meu a fost să vizitez și câteva țări în drum spre casă și să mai merg și la market în Germania să iau dulciuri, fiindcă la ei sunt mai bune. Toate ca toate, a treia zi în jur de ora prânzului ajung în țară, la Timișoara, de unde trebuia să iau trenul care ajungea la mine acasă exact la 2 noaptea. Atunci când am zărit luminile orașului Orșova și mai apoi Porțile de Fier, mi-am dat seama că sunt pe meleagurile mele. Fiorii mă cuprinseseră deja, eram în extaz și nu mai puteam de dor de casă și de cei dragi; însa cel mai frumos moment a fost atunci când am văzut privirile părinților de pe fereastră, iar îmbrățișările lor primite când m-am dat jos au fost cele mai călduroase de până atunci.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Pavel CAMELIA

Cel mai frumos moment a fost anul trecut, pe data de 23 decembrie, când împreună cu soțul meu, eram pregătiți să mergem la Piatra Neamț pentru a petrece Crăciunul alături de părinții mei. Bagajul era pregătit de cu seară, alarma pusă la ora 8.00, cât să bem cafeluța și să plecăm la drum. Pe la 3 dimineața, soțul meu deja nu mai avea somn. Auzind gălăgie, m-am trezit și eu, iar plecarea a fost până în ora 4.00. Când am ajuns acasă la părinți, am aflat că aceea era de fapt prima oprire, iar destinația noastră era Târgul de Crăciun de la Sibiu.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Vezi întregul sortiment

Numai bune să te trezească după nopțile mai grele. Cum ar fi cea în care ai închis clubul, cea în care ai stat să lucrezi la marea ta prezentare, cea care te-a uitat în fața calculatorului sau cea în care cine știe ce s-a întâmplat.

coffee-beans

Orice s-ar fi întâmplat cu o noapte înainte

EXISTĂ O CAFEA

pentru fiecare dimineață de după

coffee-beans

SUNTEM SOCIABILI