Cei pe care îi prinde 4 – 5 dimineața cu ochii deschiși, oferindu-ne o întrebare – Ce-o fi cu omul acesta treaz la ora asta?

Așa că ne-am propus să aflăm – am stat de vorbă cu ei, am povestit și ne-am dat seama împreună că orice s-ar fi întâmplat cu o noapte înainte, există o cafea pentru fiecare dimineață de după.

coffee-cup

Pe ei oare ce nu i-a lăsat să doarmă?

Dă play videoului și află povestea lui.

Câștigă premiile dintre noapte și zi!

Caută puțin prin amintirile tale și găsește cea mai memorabilă noapte din viața ta. Apoi povestește-ne ce te-a ținut treaz atunci și poți câștiga vouchere de care să-ți iei cafea Bellarom pentru multe dimineți de după nopți lungi.

Câștigă unul din cele 20 de vouchere de 50 de lei, în perioada 27.11 - 10.12

Icon

Vezi câștigătorii din luna

Icon

Alexandra

Era noapte, aproape 12:30, lună plină... sufletul meu era încărcat
VEZI POVESTEA

Sandu Madalina

Noaptea are un farmec aparte. Întotdeauna am adorat-o.
VEZI POVESTEA

Diana

Veneam de la serviciu. Mă sună prietenul din liceu, cu care reluasem legătura în urmă cu câteva luni
VEZI POVESTEA

Eleonora Victoria

Era dimineață, la sfârșit de august, în Ardeal, dar noaptea încă domina cerul.
VEZI POVESTEA

Traian Silviu

Eram în anul 1988. Mă aflam ca marinar pe nava Mizil. Plecasem din portul Constanța
VEZI POVESTEA

Viorica

O! Fără doar și poate, cea mai lungă, dar de neuitat noapte a fost cea în care am mers la pescuit și am văzut
VEZI POVESTEA

Loredana

Cea mai tare aventură nocturnă a fost amenajarea și repararea biroului, când trebuia să-mi pregătesc lecțiile
VEZI POVESTEA

Nicoleta

Am plănuit să plecăm la munte. Am hotărât cu familia să punem ceasul să ne trezească
VEZI POVESTEA

Adriana

A fost o seară de Februarie și în urma unui telefon primit de la băiatul meu că va naște nora
VEZI POVESTEA

KONCZ

Cea mai grea noapte... de gardă la pacienții Covid pozitivi... mi-a zburat gândul la
VEZI POVESTEA

Dumitrita

Era seara de 1 ianuarie 2018. Eu aveam termen să nasc cam pe 4 și stăteam relaxată
VEZI POVESTEA

Viorel

Așa cum regăsim și în DEX, asistentul este persoana care asistă pe cineva, care e de față spre a da ajutor
VEZI POVESTEA

Iulia

Cea mai tare seară a fost atunci când eu cu colegii de la muncă am decis să plecăm în oraș fără telefoane
VEZI POVESTEA

Fanica-Adina

Cea mai tare noapte... Eram în sesiune. Evident, nopțile le pierdeam învățând pentru examene
VEZI POVESTEA

Cristina

Plecat-am noi, cu cortul deci, pe-ntortocheatele poteci, natura s-o simțim din plin
VEZI POVESTEA

Maria

Cu câțiva ani în urmă, într-o seară, s-a fisurat o țeavă de la calorifer și am fost nevoită să
VEZI POVESTEA

Adina

Cea mai memorabilă noapte a fost într-o vineri spre sâmbătă, când am învățat un dans
VEZI POVESTEA

Liviu

Am urcat în podul bunicii, iar printre sârmele pline cu cârnați afumați și lădițele cu gutui parfumate, am găsit
VEZI POVESTEA

Laura

Cea mai tare chestie prin care am trecut înainte să se crape de ziuă a fost când
VEZI POVESTEA

Domnica

Ne-am început seara la o zi de naștere - atmosfera plăcută, oameni dragi. Dintr-o dată
VEZI POVESTEA

Alexandra

Era noapte, aproape 12:30, lună plină... sufletul meu era încărcat, aveam nevoie de un prieten. Am condus fără să caut un loc anume, dar l-am găsit. Era un loc retras, aproape de râu. Părea atât de înfiorător, dar atât de curios. Am parcat mașina și am admirat locul. În depărtare, se vedea un câine. Părea la fel de singur ca mine. Mi-am făcut curaj să merg să îl mângâi, să vorbesc cu el și să îi dau ultima mea bucată din cornul cu ciocolată. Mă apropii ușor, încercând să nu îl sperii... mă apropii, mă apropii și deodată îl văd alergând spre mine. Când îl văd de aproape, îmi dau seama că de fapt este o vulpe foarte agresivă. Nu știam cum să mă retrag. Am mers cu spatele rapid, privind-o, și ea se tot apropia de mine privindu-mă ca pe o pradă. Cu greu am scăpat de ea. Am ajuns la mașină, am închis ușile, mi-am tras sufletul și am plecat spre casă. Mi-am spus în noaptea aia: "Când vrei să stai singură și retrasă du-te pe zi la Lidl, fă cumpărături, că sunt reduceri. Așa, ca oamenii normali care vor să scape de gânduri, nu în miez de noapte, să te mănânce vulpile!!! ". Am ajuns acasă pe la două noaptea și m-am pus să dorm. Toată noaptea am avut coșmaruri. Așa că dimineața a fost una foarte dificilă. Mi-am făcut o cafea extra dark, apoi am început să râd de pățania mea. Cafeaua puternic aromată mi-a alungat somnul și m-a pregătit pentru o nouă zi de muncă. După 8 ore de muncă, m-am dus la Lidl și mi-am luat un ornament de grădină similar unei vulpi, care avea să îmi amintească de 1 septembrie.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Sandu Madalina

Noaptea are un farmec aparte. Întotdeauna am adorat-o. Indiferent cât de stresantă a fost ziua, odată cu venirea serii, oboseala dispare. Este liniște și totodată neliniște, parcă aștept să se întâmple ceva. O nebunie de lumini umple străzile, pașii mei se aud sec pe asfalt... parcă sunt o fantomă tăcută ce se furișează să îi spioneze pe ei, oamenii obosiți, adânciți în gânduri, ce se îndreaptă către case. Undeva prin curți, câte un câine latră plictisit încheierea serii... Pe străzi, alții își caută un culcuș în iarbă... așa l-am găsit pe el... m-am așezat pe o bancă, privind în zare și lăsându-mi gândurile să caute curioase prin sertarele minții. Amintiri vesele mi-au ridicat colțurile buzelor, apoi au făcut loc tristeții... de ce îmi era frig? Gânduri, șanse, idei uitate își făceau apariția hotărâte, parcă să îmi tulbure liniștea... mulțime de întrebări rămase făra răspuns, sentimente, frustrări dădeau năvală. O lacrimă se desprinse alunecând ușor... Noapte, îmbrățișează-mă !... Și atunci, de nicăieri, a apărut... era acolo, cu ochi timizi și umezi, tăcut, în liniștea nopții... Și-a așezat blând capul în poala mea. Era alt suflet care avea nevoie de o mângâiere. De atunci, suntem de nedespărțit, eu și Blecky, un câine maidanez. Ador noaptea. La fel și el. Iar diminețile ne prind tot împreună, eu cu o ceașcă de cafea iar el ghemuit, fericit, în poala mea.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Diana

Veneam de la serviciu. Mă sună prietenul din liceu, cu care reluasem legătura în urmă cu câteva luni, după vreo 8 ani în care nu am mai știut unul de celălalt decât din povești fugitive de la prieteni comuni. El atunci locuia în Spania și știam că unul dintre frații lui a fost la el. Mă sunase să îmi spună că mi-a trimis un pachet cu fratele lui, care în acea zi s-a întors în România. M-a întrebat unde să îi spună fratelui său să vină să îmi lase pachetul, a zis că e ceva mic și speră să îmi placă. Eu locuiam în Brașov. I-am explicat unde să îi spună să oprească și am pornit să iau pachetul. Eram în drum spre locul de întâlnire și m-a sunat fratele lui să îmi spună că a ajuns. Am mărit pasul, mă uitam în stânga-dreapta și căutam mașina. O găsesc. Văd un băiat. Stătea cu spatele spre mine. Bănuiam că e fratele lui, pe care îl cunoșteam, desigur. M-am apropiat și s-a întors și el. Era, de fapt, prietenul meu din liceu! A fost cea mai emoționantă întâlnire din viața mea, atât de mult m-am bucurat să îl văd. Nu m-am gândit nici o secundă că ar putea să fie asta, de fapt, surpriza, "pachetul". A urmat o seară în care ne-am povestit și ne-am amintit o mulțime de lucruri și o noapte în care nu reușeam niciunul să dormim, eram încă euforici. El este acum soțul meu!
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Eleonora Victoria

Era dimineață, la sfârșit de august, în Ardeal, dar noaptea încă domina cerul. Se prevestea un răsărit de soare mirific care își făcea loc printre colinele golașe cu razele-i portocalii prevestitoare a începutului de toamnă. Nu mai văzusem de mult cum se crapă de ziuă și eram cucerită de acest spectacol al naturii. Uitasem de oboseala trezitului în zori, de tristețea întoarcerii din vacanță si ma gândeam doar să prind răcoarea dimineții pe drumul ce șerpuia printre coline spre casă, după o mini vacanță. Nu băusem în acea dimineață cafeaua aburindă, așezată ca de obicei confortabil în iarba proaspătă sub bradul înalt cu conurile-i din vârf precum lumînările, unde stăteam minute în șir diminețile, în contemplare, cu picioarele în roua rece a dimineții, sorbind încet licoarea neagră, parfumată și aburindă. Abia așteptam să opresc la prima benzinărie să alimentez zglobia mea mașină și să sorb cu plăcere cafeluța pregătită special pentru drum, preferata mea, Gold 100% arabica de la Bellarom. Cred că o dimineață fără aroma de cafea e o dimineață lipsită de farmec, de plăcere și energie. A fost un popas reconfortant și binevenit, iar băutura caldă, neagră și aromată m-a înviorat și mi-a adus buna dispoziție necesară călătoriei atunci când soarele tocmai a răsărit.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Traian Silviu

Eram în anul 1988. Mă aflam ca marinar pe nava Mizil. Plecasem din portul Constanța, iar după câteva zile de mers, ajunsesem să trecem prin stramtoarea Gibraltar. Aveam ca destinatie portul Shanghai, China. Trebuia sa incarcam nava cu diferite produse. Ieșind în oceanul Atlantic, după o zi de mers, am prins un taifun uriaș, cu valuri între 15-20 metri înălțime. Era seară. Până a doua zi dimineață, am plutit în derivă, deoarece motorul principal cedase. Țin minte că în noaptea aceea băusem două cafele tari. O cafea din Egipt, luată din portul Port Said cu un voiaj în urmă. Ea m-a ținut treaz până dimineața când, datorită avariilor cauzate de taifun, a trebuit să intrăm într-un port la reparat. După reparație, ne-am continuat drumul spre China.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Viorica

O! Fără doar și poate, cea mai lungă, dar de neuitat noapte a fost cea în care am mers la pescuit și am văzut ploaia de stele... Era senin (norocul nostru, căci plecasem de acasă cu visul de a vedea steluțele și de a prinde și pește). Peste zi, lansetele au stat pe mal, aproape nemișcate (se pare că peștii au avut cheful lor în adâncuri, ori erau sătui), noi eram ușor plictisiți și obosiți, însă... jocul minunat de pe cer ne-a impresionat, înviorându-ne. Așa că am stat până dimineață cu ochii cât cepele... Ei bine, cum s-a crăpat de zi, una dintre lansete a dat să plece de pe mal, nu alta... s-a dovedit a fi un crap frumos de 2-2.5kg...
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Loredana

Cea mai tare aventură nocturnă a fost amenajarea și repararea biroului, când trebuia să-mi pregătesc lecțiile online. Am montat laptopul și, ca rezervă, încă un computer mai vechi și imprimantă. Toate bune și frumoase, doar că nu aveau suficient loc pe birou, deci îmi trebuia o extensie. Am căutat prin casă și am găsit un raft de la un dulap de haine, un alt blat de la pantofar și m-am apucat să bocănesc toată noaptea, să măsor și să tai cu ferăstrăul, ca să nu trezesc toți vecinii. Ei bine, treaba a mers strună până dimineață, am băut cafeaua și când au început lecțiile online eram ca o somnabulă.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Nicoleta

Am plănuit să plecăm la munte. Am hotărât cu familia să punem ceasul să ne trezească la ora 2.00. Așa puteam parcurge în voie traseul foarte aglomerat pe care urma să-l facem. În seara dinaintea plecării, în zonă, a fost o petrecere. Ne doream să dormim pentru a fi odihniți, dar muzica și voia bună ne-au făcut să începem a dansa prin casă. A fost ceva de neuitat pentru că deși îmbrăcați în pijama, cu bagajul pregătit, nu știu cât de repede a trecut acea noapte, că în toată nebunia a început ceasul să sune și noi deja trebuia să plecăm la drum. Vară și concediu de neuitat. A fost și va rămâne memorabil. O noapte albă.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Adriana

A fost o seară de Februarie și în urma unui telefon primit de la băiatul meu că va naște nora, am sărit ca arsă și am plecat spre spital în așteptarea prințesei. Începuse partea următoare a nopții și nimic... În toată așteptarea, am înghițit 6-7 cafele, de îmi luase inima când la trap, când la galop. Vestea mare a venit pe la 5 dimineața, când în loc de prințesă, a venit pe lume un prinț. Așa arăta ecograful... fată! Na, că ne-am ales cu un băiat!
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

KONCZ

Cea mai grea noapte... de gardă la pacienții Covid pozitivi... mi-a zburat gândul la pachetul auriu de cafea Bellarom... preferata mea. Mi-am preparat o cafea tare și am savurat-o în liniște, am zis că acum pot să merg la ora 2 să intru de gardă. Mă ajută să trec peste noaptea grea care mă așteaptă, îmbrăcată în combinezon și mască. La ora 3 dimineața, mi-am adus aminte de aroma cafelei Bellarom... care m-a ținut în priză toată noaptea!
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Dumitrita

Era seara de 1 ianuarie 2018. Eu aveam termen să nasc cam pe 4 și stăteam relaxată, mă jucam pe telefon. Și atunci au sunat niște musafiri la ușă... N-au apucat decât să se așeze pe pat, că mie mi s-a rupt apa și a trebuit să plec la spital. Durerile m-au ținut trează până la ora 3:45, când a venit pe lume prințesa mea. Și apoi fericirea m-a ținut trează până a doua zi pentru că abia așteptam să mi-o aducă! A meritat să fac noapte albă!
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Viorel

Așa cum regăsim și în DEX, asistentul este persoana care asistă pe cineva, care e de față spre a da ajutor. Astfel, îmi amintesc noaptea memorabilă din cariera mea cand am putut salva viața unui copil în suferință, fiind tura de noapte. Copilului i s-a făcut rău la centru și masajul cardiac făcut de mine a fost factorul decisiv pentru ca inima acestuia să bată în continuare. Nu voi uita niciodată nopțile în care am putut face bine!
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Iulia

Cea mai tare seară a fost atunci când eu cu colegii de la muncă am decis să plecăm în oraș fără telefoane sau mașini. Aveam voie doar să luăm 50 de lei. Ne-am plimbat peste tot, în orașul nostru. Era trecut de 3 noaptea și noi râdeam și povesteam la un bar despre care nu auzisem până atunci. Cred că pe la 6-7 dimineața ne-am întors fiecare la casa lui.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Fanica-Adina

Cea mai tare noapte... Eram în sesiune. Evident, nopțile le pierdeam învățând pentru examene. Așa se face că, cu o seară înainte de examen, am învățat până pe la ora 5 dimineața și m-am culcat punându-mi alarma să mă trezesc la ora 7. M-am trezit, am închis alarma și m-am culcat înapoi. Clar, nu am mai participat la examen. Tare, nu?
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Cristina

Plecat-am noi, cu cortul deci, pe-ntortocheatele poteci, natura s-o simțim din plin și am campat sub cer senin. Dar noaptea, ploaia a venit, și cortul ne-a fost smuls de vânt, Așa încât, noi ne-am trezit, Cu cer deasupra, jos pământ. Am râs, dar doar a doua zi, când cortul l-am înțepenit, și când, pentru-a ne reveni, O cafeluță am servit.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Maria

Cu câțiva ani în urmă, într-o seară, s-a fisurat o țeavă de la calorifer și am fost nevoită să improvizez ceva ce nu a mers. Drept urmare, am strâns apa într-un castron. Din castron în galeată și tot așa, toată noaptea până la o oră rezonabilă să pot suna instalatorul. În dimineața următoare aveam și un examen important. Totul s-a terminat cu bine.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Adina

Cea mai memorabilă noapte a fost într-o vineri spre sâmbătă, când am învățat un dans alături de viitorul meu soț pentru că a doua zi ne căsătoream și trebuia să facem dansul de deschidere. Am repetat toată noaptea un dans de pe internet, pe care bineînțeles că sâmbătă seara nu l-am mai știut în totalitate.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Liviu

Am urcat în podul bunicii, iar printre sârmele pline cu cârnați afumați și lădițele cu gutui parfumate, am găsit niște saci în care erau toate caietele mele din școala generală și din liceu... am retrăit, citind toată noaptea, toată copilăria mea!
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Laura

Cea mai tare chestie prin care am trecut înainte să se crape de ziuă a fost când trebuia să plec prima dată cu avionul și cam... departe. Emoții mari, adrenalină, bucurie... ca apoi să constatăm că trebuia să fim la aeroport cu o zi în urmă. Looool.
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Domnica

Ne-am început seara la o zi de naștere - atmosfera plăcută, oameni dragi. Dintr-o dată mi s-a făcut foarte rău, după un pahar de suc. Prietena mea, știind că ne doream foarte mult un copil, mi-a dat să fac un test de sarcină, care - șoc - a ieșit pozitiv!
Vezi mai multe
Icon

Premiu

Icon

Card de cumparaturi LIDL in valoare unitara de 50 de lei

Vezi întregul sortiment

Numai bune să te trezească după nopțile mai grele. Cum ar fi cea în care ai închis clubul, cea în care ai stat să lucrezi la marea ta prezentare, cea care te-a uitat în fața calculatorului sau cea în care cine știe ce s-a întâmplat.

coffee-beans

Orice s-ar fi întâmplat cu o noapte înainte

EXISTĂ O CAFEA

pentru fiecare dimineață de după

coffee-beans

SUNTEM SOCIABILI