Campaign Background

Primul show marca LIDL

La Bucătar după Ureche, nu gustul, ci auzul te ajută să găteşti. Chef Florin Dumitrescu găteşte, Andrei Aradits povesteşte şi invitatul găteşte după ureche.

În acest episod, invitatul şi-a adus invitaţi. Mai multe perechi de mâini, mai multe şanse să iasă preparatul minunat sau… mai multe şanse să se încurce reciproc? Hai să vedem!

O ediţie plină de adrenalină: o avem ca invitat pe Inna!
Episodul 11

Din România până-n Mexic, din Spania până-n Costa Rica, nu există ţară care să nu fi auzit hiturile Innei. Am invitat-o la Bucătar după Ureche, să vedem dacă şi o reţetă i-ar ieşi tot hit.

E o ocazie să o prindem pe Inna în România, drept pentru care am profitat şi i-am organizat o escală în emisiune la noi. A venit însoţită de Anca, make up artist şi cea mai bună prietenă a ei, şi Cosmin, tour manager-ul ei. Ce crezi, vor lua discul de platină pentru ce au gătit? Play, play, play!

File de somon cu vin spumant

Vinul spumant se pune la fiert împreună cu somonul, cimbrul proaspăt şi o ceapă tăiată în două. Când somonul este fiert, se scoate pe o farfurie.

Separat facem piureul de mazăre astfel: fierbem mazărea cu cealaltă ceapă tocată, apoi o dăm prin blender împreună cu 100 de grame de unt, până când obţinem o pastă fină şi omogenă.

Acest preparat este completat de un sos fin pe care îl pregătim din jumătatea cantităţii de vin spumant fiert, pe care o amestecăm cu restul de unt la foc mic, până când capătă consistenţa unui sos.

Somonul se serveşte alături de mazăre şi sos, dar mai ales alături de un pahar de vin spumant cu cei dragi.

Ingrediente pentru 4 persoane:
4 buc somon file proaspăt
450 g mazare Chira
1 sticla vin spumant demisec Burg Schöneck
200 g unt german 82% Pilos
2 buc ceapă galbenă

Câştigă lunar cu Bucătarii din Plăcere

Bucătarii noştri gătesc în continuare cu spor şi caută mereu idei noi de reţete.
Urmăreşte reţetele lor, răspunde la întrebările noastre şi poţi câştiga unul dintre cele 3 vouchere de cumpărături la Lidl, în valoare de 200 lei

Vezi lista de câştigători

Vezi toate episoadele

Vino sa găteşti cu noi!
Descoperă lista de evenimente

Vezi lista completă a câştigătorilor!

Shurubel a gătit, voi ne-aţi trimis comentarii încurcătoare. Află dacă te numeri printre norocoşii câştigători!