Campaign Background

Primul show marca LIDL şi invitatul special: primul robot din lume care a primit cetăţenie!

Urmăreşte trailerul episodului 3 din Bucătar după Ureche: primul show în care nu gustul, ci auzul te ajută să găteşti!

În fiecare episod, Florin găteşte, Andrei povesteşte, iar invitatul găteşte după ureche. În episodul 3, lucrurile iau o turnură total neaşteptată, care te va lăsa mască. Rămâi alături de noi să urmăreşti noul episod din Bucătar după Ureche!

Sophia the Robot la Bucătar după Ureche
Episodul 3

Te-ai aşteptat vreodată că o să avem un robot invitat la Bucătar după Ureche? Că o să vorbească, o să zâmbească, o să clipească? Nu? Ei bine, nici noi. Sophia este pentru prima dată în România şi reputaţia ei o face irezistibilă: este un robot umanoid extrem de avansat, care poate să reproducă peste 50 de expresii faciale. A fost prezentă la cele mai prestigioase televiziuni din lume, iar acum ne-a acordat onoarea să fie invitata noastră. 

Ea a făcut ordine şi disciplină cu Florin şi Andrei, pe care i-a pus serios în dificultate, încercând să ţină pasul cu ea. O ediţie din Bucătar după Ureche pe care o să vrei să o vezi şi să o revezi!

Găteşte şi tu După Ureche Paste cu medalion de somon, la cuptor

Începem prin a face un sos bechamel. Fierbem laptele, cu grijă, într-o crăticioară, iar într-o tigaie topim 80 g de unt şi adăugăm făină treptat. Turnăm laptele peste amestecul de făină cu unt şi lăsăm să fiarbă şi să se îngroaşe. Adăugăm şi parmezan, doar pentru gust.

Pentru prepararea pastelor, punem o oală de apă la fiert (cca 1 kg de paste are nevoie de minimum 4 l de apă pentru a fierbe în voie). Adăugăm pastele când fierbe apa şi le lăsăm până ce ajung la consistenţa dorită. Prăjim medalioanele de somon în ulei de măsline, într-o tigaie încinsă. După ce s-au prăjit, adăugăm ceapa tocată mărunt, usturoiul tocat mărunt şi untul. Călim totul şi flambăm cu coniac.

Când pastele sunt fierte, le punem în tigaie şi le sotăm, apoi presărăm cimbru. Le punem într-un vas de iena, le acoperim cu sosul bechamel şi adăugăm parmezan. Le coacem la cuptorul încins la 180°C (sau încins la foc mare), timp de 15 minute. Poftă bună!

Ingrediente pentru 4 persoane:
450 g Somon file proaspăt
600 g Fussilli Grâu Dur
1 buc Ceapă galbenă
2 căţei Usturoi românesc
1 crenguţă Cimbru
60 ml Coniac
3 linguri Ulei de măsline Primadonna
100 ml Lapte proaspăt 3,2% Pilos
150 g Unt 65% Pilos
100 g Făină albă grâu 000 Castello
150 g Parmezan ras/fâşii Lovilio

Preparatul din imagine este cu sugestie de prezentare.

Câştigă lunar cu Bucătarii din Plăcere

Bucătarii noştri gătesc în continuare cu spor şi caută mereu idei noi de reţete.
Urmăreşte rețetele lor, răspunde la întrebările noastre şi poți câştga unul dintre cele 3 vouchere de cumpărături la Lidl, în valoare de 200 lei





Vezi lista de câştigători

Vezi toate episoadele