Campaign Background

Primul show marca LIDL

La Bucătar după Ureche, nu gustul, ci auzul te ajută să găteşti. Chef Florin Dumitrescu găteşte, Andrei Aradits povesteşte şi invitatul găteşte după ureche.

Se apropie sărbătorile de iarnă, aşa că ne-am gândit să aducem spiritul lor la Bucătar după Ureche, invitând una din cele mai impresionante voci de la noi. Să înceapă show-ul!

Un sfert de secol cu Omul Spectacol!
Episodul 10

Ho-Ho-Horia Brenciu: invitatul nostru de astăzi are 25 de ani de carieră în showbiz. De la prezentator la cântăreţ, de la jurat la invitat, el este unul din cei mai longevivi şi activi entertaineri.

Horia e obişnuit să umple sălile de concerte, iar acum, în prag de Crăciun, ne-a umplut inimile de bucurie, la revederea cu prietenii săi - Florin şi Andrei. Crezi că au reuşit să-l pună în dificultate la Bucătar după Ureche sau s-a descurcat spectaculos? Dă play!

Ceafă de porc cu ciuperci şi top de cartofi

Cartofii se curăţă de coajă şi se dau pe răzătoarea mare, apoi se lasă sub apă rece într-o sită. Într-o tigaie în care am pus o lingură de unt şi un căţel de usturoi, prăjim fripturile bine, pe ambele părţi. Le dăm gust cu sare, piper şi cimbru.

Se scot fripturile pe o farfurie şi, în aceeaşi tigaie, se pun ciupercile scurse de apă. Le călim bine şi adăugăm vinul alb, apoi, după ce au scăzut, adăugăm untul. Punem fripturile înapoi în tigaie şi le lăsăm să se încălzească în sos.

Separat, într-un vas pentru prăjit, încingem bine uleiul. Scuturăm cartofii raşi şi îi presărăm în uleiul încins. Cu o sită îi scoatem imediat ce sunt gata, pe un şervet de hârtie. Le punem sare şi îi servim cu ceafa de porc cu sos de ciuperci.

Ingrediente pentru 4 persoane:
800g ceafă porc
300g ciuperci întregi cal. I Freshona
100ml vin de masă alb demisec
80g unt german 82% Pilos
25g ceapă galbenă
5g cimbru
25g usturoi românesc
500g cartofi albi
400ml ulei de floarea-soarelui

Câştigă lunar cu Bucătarii din Plăcere

Bucătarii noştri gătesc în continuare cu spor şi caută mereu idei noi de reţete.
Urmăreşte reţetele lor, răspunde la întrebările noastre şi poţi câştiga unul dintre cele 3 vouchere de cumpărături la Lidl, în valoare de 200 lei

Vezi lista de câştigători

Vezi toate episoadele

Vino sa găteşti cu noi!
Descoperă lista de evenimente

Vezi lista completă a câştigătorilor!

Shurubel a gătit, voi ne-aţi trimis comentarii încurcătoare. Află dacă te numeri printre norocoşii câştigători!