herobanner

Ești pregătit de un nou show marca Lidl?

BucĂtĂria din care IEȘI
doar daCĂ-Ți iese

#6

Emil Rengle

separator

Scroll pentru mai mult ↓

cheie zar canapea

Episodul #6

Emil
Rengle

Emil Rengle a intrat la Bucătar Fără Scăpare pășind ușor ca un fulg și a ieșit....hmmmm, a ieșit? Rămâne de văzut în următorul episod dacă a trecut probele și mai ales dacă i-a reușit rețeta chiar și fără ajutorul lui Chef Florin Dumitrescu.

poza invitat

În care dintre probe s-a împiedicat Emil Rengle și prin care a pășit cu grație? Ce i-a pregătit nou Andrei și de ce a ajuns să nu mai vorbească cu Florin? Urmărește acum cel mai nou episod din Bucătar Fără Scăpare și află!

Emil Rengle în labirintul
cu oglinzi din Bucătar fără Scăpare

imagine invitat

Urmărește episodul

26:09

buton play
cutit frigider frunza mar

O rețetă originală by Chef Florin Dumitrescu

Pară fiartă în vin
cu frișcă și înghețată

Para fiartă în vin cu frișcă și înghețată e o rețetă fresh, memorabilă și cu vibe bun, potrivită la fix unui invitat care impresionează prin fiecare apariție. Deși este un desert relativ simplu, care combină puține ingrediente, tehnica e cheia succesului. Chef Florin Dumitrescu ne arată cum se prepară și care sunt secretele pentru un desert reușit. Urmărește rețeta!

animatie reteta

Ai făcut rețeta acasă și ți-a plăcut? Trimite link-ul și prietenilor tăi pasionați de gătit și adu-i în universul Bucătar Fără Scăpare!


- INGREDIENTE

  • Pere | 4 buc.
  • Smântână pentru frișcă | 200 ml.
  • Înghețată de vanilie Gelatelli | 4 cupe
  • Vin roșu | 500 ml.
  • Zahăr | 150 g.
  • Aluat foietaj | 1 pachet
  • Esență de vanilie

- MOD DE PREPARARE

Se pune vinul la fiert împreună cu 100 g de zahăr. Între timp, perele se spală și se curăță de coajă și miez, apoi se pun la fiert. Aluatul de foitaj se întinde și se presară cu zahăr, apoi se taie fâșii și se coace la cuptor timp de 25 de minute, la 190 de grade

Într-un bol mare se bate smântâna împreună cu esența de vanilie și restul de zahăr până obținem o frișcă groasă. Se păstrează la rece până la plating.
Când perele sunt fierte, se scot pe o farfurie, apoi se pune vinul rămas la scăzut până se obține un sos.
Pe farfurie se asamblează foitajul, para fiartă acoperită cu sosul de vin, frișcă și o cupă de înghețată de vanilie Gelatelli.


Vezi și alte rețete semnate
Chef Florin Dumitrescu

cheie zar

Câștigă premii la Bucătar Fără Scăpare

Înscrie-te în concurs!

Intră în labirint și găsește cheița ascunsă în spatele obiectelor. Atenție, timpul tău e limitat, la fel și numărul de click-uri pe care le poți da. Urmărește cu atenție cel mai nou episod din Bucătar Fără Scăpare și află indiciul care te va ajuta să câștigi un voucher Lidl în valoare de 200 de lei.

poza casa

Găsește cheia și înscrie-te în tragerea la sorți.
Citește aici regulamentul concursului.
Vezi lista câștigătorilor.

separator

Cine a mai acceptat provocarea Bucătar Fără Scăpare?

Vezi toate episoadele!

separator

Ești fan Bucătar Fără Scăpare?

Vezi și alte show-uri
marca Lidl România.