Skip și
#trecipeproaspat
mute volume
piata-lidl
spinach

BIO

O viață lungă și sănătoasă?

Toți vrem să trăim cât mai aproape de natură și să consumăm doar produse certificate organic. Pentru că suntem întotdeauna atenți la consumatorii noștri, avem pe rafturile magazinelor Lidl tot mai multe produse bio: legume și fructe proaspete, produse în perfectă armonie cu natura. Așa că dacă ești în căutarea unui stil de viață sănătos, atunci produsele bio de la Lidl sunt exact ceea ce cauți.

ro
buniol-provider

Agroverde Market S.R.L.

Află mai mult
ro
baleni-provider

Ferma Naturala Heritage S.R.L.

Află mai mult
ro
hortifruct-provider

Ferma Palnora

Află mai mult
spinach

Trasabilitate

Cum poate un consumator să fie sigur că #trecipeproaspat nu este doar o vorbă goală? Instrumentul ultim de verificare a calității unui produs se numește „trasabilitate”. Cu ajutorul ei – al trasabilității, poți să afli, cu precizie și în orice moment, originea unui lot, a unei șarje sau chiar a unui produs individual. În felul acesta, prospețimea devine o certitudine. Iar consumatorii noștri pot fi siguri că, din momentul în care o sămânță este pusa în pământ până în momentul în care ajunge în farfurie, acel produs este strict controlat.

bubble
farm

Urmărim cu atenție toate legumele și fructele pe care ți
le prezentăm. Descoperă care sunt standardele de calitate și
originea tuturor produsele Piața Lidl. Chiar aici.

bubble
truck

Zilnic, în cel mai scurt timp și în cele mai bune
condiții. Doar în felul acesta prospețimea din ferme
rămâne prospețime și în magazine.
Atunci când un produs pleacă de la furnizor, toate
datele sale ajung în baza noastră de date. Folosim
aceste informații pentru a ne asigura că îți oferim
produse de primă calitate.

bubble
box

Încrederea ta este bunul nostru cel mai important.
Monitorizăm atent toate etapele de producție și livrarea
fructelor și legumelor care ajung pe masa ta. Pentru că vrem
sa fii convins de calitatea și prospețimea produselor noastre,
ți-am pus la dispoziție și o modalitate de verificare. Scanează
etichetele lădițelor sau introdu codul acestora și află sursa
legumelor și fructelor.

bubble
code scan-code

Mergi aici. scan

Introdu codul de furnizor de pe etichetă
și află de unde vine prospetimea.
Nu uita, în magazine poți scana direct
etichetele lădițelor cu ajutorul telefonului,
intrând pe surprize.lidl.ro/scan

apricot
globalgapimage

Gustos și proaspăt,
fără doar și poate

       Când fermierii români sunt partenerii noștri responsabili, tu te vei putea bucura din plin de tot ce este mai proaspăt și mai gustos în România.
Ne dorim mereu să le oferim clienților nostri cât mai multe produse locale și proaspete, astfel le solicităm celor peste 200 de producători locali de fructe și legume din Piața Lidl, să obțină certificarea internațională pentru calitatea și siguranța alimentară: GlobalG.A.P.

       GlobalG.A.P. reprezintă bune practici agricole la nivel global, și este un sistem de asigurare a calității pentru agricultură.
Acesta include: siguranța alimentară, condiții de igienă, trasabilitate, folosirea în siguranță a pesticidelor, managementul integrat al dăunătorilor, protecția solului, condiții de muncă sigure și sănătoase, bunăstarea angajaților, producția agricolă prietenoasă cu mediul, managementul deșeurilor și al poluării, utilizarea responsabilă a apelor și utilizarea eficientă a energiei.

globalgreen globalgreenlogo

De unde vine
prospețimea ?

În zilele noastre, termenul „proaspăt” e folosit în exces. Detergenții sunt proaspeți, stilul vestimentar este proaspăt, ideile sunt proaspete, mentalitatea e proaspătă. Proaspăt poate fi orice. Proaspăt deschide uși. Proaspăt rezolvă probleme. Adaugă „proaspăt” și, dintr-o dată, totul e mai bine.

Într-o lume în care prospețimea se îndepărtează tot mai mult de sensul ei original, nu e de mirare că ne întrebăm: oare ce înseamnă prospețimea?

plants

Pentru a ne asigura că misiunea noastră e bine împlinită, mergem noi înșine la fermele partenere. Urmărim cu atenție transportul și depozitarea fructelor și legumelor. Pe scurt, supervizăm drumul pe care produsele îl parcurg astfel încât ele să ajungă la tine proaspete, așa cum trebuie să fie.

Te invităm și pe tine să

#trecipeproaspăt

alături de Piața Lidl.

Știai că prospețimea poate să vină și din afara țării?

Chiar și atunci când este vorba despre produse care nu pot fi cultivate la noi în țară, la Piața Lidl facem tot ce ne stă în putere pentru a ne asigura că produsele de import sunt cat se poate de proaspete.

Chiar și produsele noastre rare răspund acelorași norme de prospețime.