Campaign Background

Se dau următoarele ingrediente: Chef Florin Dumitrescu, Andrei Aradits, invitați vedete și un grup de oameni pe care-i chemăm la masă ca să jurizeze totul.

Oare vor reuși invitații noștri, cu ajutorul lui Florin, să-i impresioneze pe cei care vor degusta un preparat gândit și gătit special pentru ei?

Reprize de 5 minute, situații la muchie de cuțit, foc, aburi, reacții neașteptate și gusturi nemaipomenite. Cine va fi lider pe tabela de like-uri la finalul show-ului? Fii pe fază la fiecare nou episod din Like în Bucătărie!

Episodul 3

Costel

În acest episod, Costel este pentru noi ca un fel de Florin #2. Nu numai pentru că seamănă ca două picături de apă, ci și pentru că au reușit să facă o echipă de minune – și la glume, și la gătit.

Deși rețeta aleasă pare simplă, când trebuie să te ridici la exigența lui Chef Florin Dumitrescu, până și lui Costel îi piere puțin râsul. Dar promitem că o să râdeți voi pe cinste. S-a lăsat cu cocoloașe în mămăligă, cu parmezan care nu-i ceea ce pare și cu emoții mari și like-uri multe la final.Vezi trailer

Am făcut grătar cu gașca lui Costel de stand up comedians.

Pentru ei, Florin și Costel au ales un festin pe grătar. Coaste, fleici gustoase, cartofi copți cu unt în jar și niște mămăligă cu parmezan rumenită bine. I-am lăsat pe ei să vă arate cât de greu e să râzi cu burta plină.

Cum au apreciat comedianții prestația lui Costel și câte like-uri au curs la final? Urmărește episodul!

Câștigă lunar cu Like în Bucătărie!

Fii pe fază, îți pregătim un concurs! Te așteptăm între 20 și 28 mai să răspunzi corect la întrebările lui Costel ca să câștigi!

Vezi episoadele anterioare

Episod 1

Antonia și Florin Dumitrescu gătesc contracronometru
• Ep. 1 Like în Bucătărie

Episod 2

iRaphahell și xSlayder • Ep. 2 Like în Bucătărie