Campaign Background

Se dau următoarele ingrediente: Chef Florin Dumitrescu, Andrei Aradits, un invitat vedetă și un grup de oameni pe care-i chemăm la masă ca sa jurizeze totul.

Oare va reuși invitatul nostru, cu ajutorul lui Florin, să-i impresioneze pe cei care vor degusta un preparat gândit și gătit special pentru ei?

Reprize de 5 minute, situații la muchie de cuțit, foc, aburi, reacții neașteptate și gusturi nemaipomenite. Cine va fi lider pe tabela de like-uri la finalul show-ului? Fii pe fază la fiecare nou episod din Like în Bucătărie!

Episodul 1

Antonia

În acest episod, Antonia a adus la masă intuiția ei de mamă și skill-urile de bucătar începător, dar experiența gătitului sub presiune și-a spus cuvântul la fiecare pas.

A reușit Antonia să taie feliile perfecte de dovlecei printre sesiunile de beatbox? I-a dat emoții lui Florin când a rămas singură în bucătărie? A rămas întreg cuțitul de bucătar? Află totul în primul episod din Like în Bucătărie!Vezi trailer

Am invitat la masă cinci mămici

Special pentru mame, Antonia și Florin au ales o rețetă ținând cont de preferințele invitatelor noastre. O rețetă light și sănătoasă, dar totuși simplu de făcut – asta dacă n-o faci contra cronometru. Pentru că mamele de oriunde merită un răsfăț cu texturi cremoase și combinații fresh de arome.

Cum au apreciat mamele prestația Antoniei și câte like-uri i-au dat la final? Urmărește episodul!

Câștigă lunar cu Like în Bucătărie!

Fii pe fază, îți pregătim un concurs! Te așteptăm între 20 și 28 martie să răspunzi corect la întrebările Antoniei ca să câștigi!