Se dau următoarele ingrediente: Chef Florin Dumitrescu, Andrei Aradits, invitați vedete și un grup de oameni pe care-i chemăm la masă ca sa jurizeze totul.
Oare vor reuși invitații noștri, cu ajutorul lui Florin, să-i impresioneze pe cei care vor degusta un preparat gândit și gătit special pentru ei?
Reprize de 5 minute, situații la muchie de cuțit, foc, aburi, reacții neașteptate și gusturi nemaipomenite. Cine va fi lider pe tabela de like-uri la finalul show-ului? Fii pe fază la fiecare nou episod din Like în Bucătărie!
Mâncarea e cel mai rapid mod de-a călători. Și pentru că Mihaela Rădulescu e de-a casei în bucătărie, ne-am îmbarcat cu ea într-un voiaj culinar cum nu s-a mai gustat până acum la Like în Bucătărie.
Și chiar dacă Chef Florin Dumitrescu a ales o rețetă franco-italiană, iar Andrei a ținut la fix reprizele de 5 minute de gătit, rezultatul i-a impresionat pe invitați. Urmărește episodul si lasă aromele mediteraneene să te ducă într-o călătorie a gusturilor.
Am făcut din arome suveniruri.
În acest episod, Mihaela i-a avut ca invitați pe cinci călători care, la fel ca ea, au vizitat toate colțurile lumii. Și când ai văzut și gustat aproape toate aromele de pe Pământ, exigențele sunt și mai mari atunci când trebuie să jurizezi prestația Mihaelei din bucătărie.
Printre jocuri și glume, călătorii noștri invitați au bifat împreună o călătorie nouă pe hartă – cea în studio-ul Like în Bucătărie. Cum au apreciat ei experiența și câte like-uri au dat la final? Află urmărind cel mai nou episod Like în Bucătărie!
Făină 100g
Ouă 1buc
Piept/Pulpă de rață 150g
Vin roșu 80ml
Ceapă 70g
Unt 90g
Ulei măsline 50g
Portocale 1buc
Salvie proaspătă (sau la plic)
Pentru aluat amestecăm făina și oul până obținem un aluat omogen. Lăsăm aluatul să se odihnească în frigider apoi se întinde la mașina manuală de întins pastele. Aluatul întins se taie în pătrățele cu latura de 4 cm.
Pentru umpluturăÎntr-o tigaie tragem în unt coaja de portocală rasă, sucul de la o portocală și ierburile aromate. Tocăm foarte mărunt carnea crudă de rață după care o călim în tigaie împreună cu ceapa tocată. Când carnea și ceapa se călesc, adăugăm vinul roșu și lăsăm să fiarbă până obținem un sos ragu mai gros. Sosul obținut se ia de pe foc și se lasă la răcit.
Pentru fagottiniDupă ce umplutura este gata, așezam în mijlocul aluatului tăiat o lingură de umplutură, după care închidem aluatul lipind colțurile opuse. Pastele umplute se fierb în apă sărată, apoi se servesc stropite cu puțin ulei de măsline și decorate cu ierburi aromatice proaspete.