Se dau următoarele ingrediente: Chef Florin Dumitrescu, Andrei Aradits, invitați vedete și un grup de oameni pe care-i chemăm la masă ca sa jurizeze totul.

Oare vor reuși invitații noștri, cu ajutorul lui Florin, să-i impresioneze pe cei care vor degusta un preparat gândit și gătit special pentru ei?

Reprize de 5 minute, situații la muchie de cuțit, foc, aburi, reacții neașteptate și gusturi nemaipomenite. Cine va fi lider pe tabela de like-uri la finalul show-ului? Fii pe fază la fiecare nou episod din Like în Bucătărie!

Episodul 10

Episod Special De Crăciun

Pentru o masă specială de Sărbători, am adus și invitați speciali. În acest episod, Andrei și Chef Florin Dumitrescu le-au avut alături pe 6 dintre cele mai fresh creatoare de conținut culinar de pe la noi: Teo de la Teo’s Kitchen, Daniela de la Food For Your Soul, Laura Teodora Paraschiv, Isabela de la Isabela Cuisine, Aleka de la Sunshine Sarah Blog și Iulia de la Jurnal Dulce.

Iar cu o așa ocazie, am lăsat la o parte gătitul alternativ și am dat liber la gătit trei rețete delicioase pentru un meniu de Sărbători: un aperitiv, un fel principal și un desert. Fără like-uri. Fără presiune. Doar cu voie bună.Vezi episod

Gusturile bune fac Sărbătorilemai fericite!

În acest episod special de Crăciun, toată lumea a gătit și și-a pus amprenta pe preparatele delicioase pe care le-au degustat la final. Ca în familie.

Iar cum nicio masă de Crăciun n-ar fi la fel fără să fim împreună cu cei dragi, invitații noștri au gătit doi câte doi, împreună cu Chef Florin Dumitrescu, iar Andrei a fost alături când a fost nevoie de o mână în plus în fața cuptoarelor.Pentru că împreună cu cei dragi, orice rețetă iese mai bine.

Orice faptă bună contează!

Donează pentru programul Pâine și Mâine

Acum, în prag de Sărbători, poți oferi în dar o masă caldă și ajutor pentru copiii nevoiași din programul Pâine și Mâine al asociației World Vision. Până în prezent, 1259 de copii nevoiași din zonele defavorizate primesc zilnic susținerea de care au nevoie să își continue studiile și să se dezvolte.

Donează și tu o masă caldă cu un simplu SMS la numărul 8844 cu textul „pâine”. Pentru că toată lumea merită o surpriză de Sărbători, dar și în restul anului.

Implică-te și tu!

O masă de Crăciun plină de gusturi noi

Pentru masa de Crăciun, Chef Florin Dumitrescu, împreună cu invitatele noastre au propus șase rețete deosebite. Laura și Isabela au pregătit la aperitiv un quiche inspirat din salata de boeuf. Teo și Daniela au pregătit rață cu piure de cartofi dulci la felul principal, iar Aleka și Iulia au făcut la desert un tort bundt cu portocale. Iar Florin Dumitrescu a ridicat ștacheta cu încă trei rețete rafinate pentru aperitiv, fel principal și desert.

Descoperă-le pe toate mai jos și urmărește-le pas cu pas.

Câștigă lunar cu Like în Bucătărie!

Ai fost atent la tot ce s-a întâmplat în episod? Răspunde la întrebări și poți câștiga unul dintre cele 3 vouchere de cumpărături la Lidl, în valoare de 200 lei.


Vezi episoadele anterioare

Vrei să vezi cum s-au descurcat și alte vedete în bucătărie? Urmărește primul show marca Lidl: Bucătar după Ureche.
Găsești toate ingredientele de care ai nevoie în magazinele LIDL, ca să poți încerca și tu aceeași rețetă

Suntem sociabili!


Social Media Buttons Social Media Buttons