Se dau următoarele ingrediente: Chef Florin Dumitrescu, Andrei Aradits, invitați vedete și un grup de oameni pe care-i chemăm la masă ca sa jurizeze totul.

Oare vor reuși invitații noștri, cu ajutorul lui Florin, să-i impresioneze pe cei care vor degusta un preparat gândit și gătit special pentru ei?

Reprize de 5 minute, situații la muchie de cuțit, foc, aburi, reacții neașteptate și gusturi nemaipomenite. Cine va fi lider pe tabela de like-uri la finalul show-ului? Fii pe fază la fiecare nou episod din Like în Bucătărie!

Episodul 6

Horia Tecău

Un nou episod, o nouă provocare ridicată la fileu de către Chef Florin. Însă n-a fost vreo problemă pentru invitatul ediției – Horia Tecău. Asta pentru că Horia e mereu pregătit să dea tot ce poate pe teren, chiar dacă de data aceasta de partea cealaltă a fileului se află grătarul încins și o mulțime de ingrediente atent selecționate, potrivite pentru dieta unui sportiv.

Singura diferență e că de data asta nu s-a mai servit la începutul meciului, ci la finalul probei de gătit. Cum s-a descurcat Horia pe terenul Like în Bucătărie? Urmărește episodul!Vezi episod

Pofta vine jucând.
Așa e în tenis.

Împreună cu Horia, i-am avut alături pe 5 dintre prietenii lui din Federația Română de Tenis. Cinci invitați speciali cărora să le gătească într-o după-amiază însorită de vară și care să îi inițieze pe Chef Florin și pe Andrei în tainele tenisului de câmp.

Cum s-au simțit și câte like-uri i-au acordat lui Horia la final? Vezi episodul și află!

Vrăbioară de mânzat la grătar cu sote de mazăre
și broccoli la cărbuni

Ingrediente
pentru 2 porții

Pentru carne:

Vrăbioară sau antricot
de mânzat - 2 bucăți

Unt – 50g

Usturoi – 2-3 căței

Cimbru proaspăt

Sare grunjoasă și piper
proaspăt râșnit

Pentru garnitură:

Mazăre congelată – 300g

Roșii – 2 buc

Broccoli proaspăt – 1 căpățână

Lămâie – 1 buc

Unt – 100g

Ulei de măsline – 50gBusuioc proaspăt

Pătrunjel proaspăt

Mod de preparare

Carnea se scoate de la rece și se lasă să ajungă aproape de temperatura camerei ca să se pătrundă bine. Se frige la tigaie grill sau pe grătar cu cărbuni împreună cu unt, usturoi, cimbru și piper. Pentru garnitură, într-o tigaie întinsă (pe aragaz sau pe grătarul cu cărbuni) punem mazărea și o sotăm împreună cu jumătate de lămâie tăiată fileuri și sucul de la cealaltă jumătate. Adăugăm pe rând usturoiul, uleiul de măsline și verdeața tăiată mărunt, roșiile și untul, apoi coacem pe grill până se pătrund.


Vezi episoadele anterioare

Vrei să vezi cum s-au descurcat și alte vedete în bucătărie? Urmărește primul show marca Lidl: Bucătar după Ureche.
Găsești toate ingredientele de care ai nevoie în magazinele LIDL, ca să poți încerca și tu aceeași rețetă

Suntem sociabili!


Social Media Buttons Social Media Buttons