Se dau următoarele ingrediente: Chef Florin Dumitrescu, Andrei Aradits, invitați vedete și un grup de oameni pe care-i chemăm la masă ca sa jurizeze totul.
Oare vor reuși invitații noștri, cu ajutorul lui Florin, să-i impresioneze pe cei care vor degusta un preparat gândit și gătit special pentru ei?
Reprize de 5 minute, situații la muchie de cuțit, foc, aburi, reacții neașteptate și gusturi nemaipomenite. Cine va fi lider pe tabela de like-uri la finalul show-ului? Fii pe fază la fiecare nou episod din Like în Bucătărie!
Un nou episod, o nouă provocare ridicată la fileu de către Chef Florin. Însă n-a fost vreo problemă pentru invitatul ediției – Horia Tecău. Asta pentru că Horia e mereu pregătit să dea tot ce poate pe teren, chiar dacă de data aceasta de partea cealaltă a fileului se află grătarul încins și o mulțime de ingrediente atent selecționate, potrivite pentru dieta unui sportiv.
Singura diferență e că de data asta nu s-a mai servit la începutul meciului, ci la finalul probei de gătit. Cum s-a descurcat Horia pe terenul Like în Bucătărie? Urmărește episodul!
Împreună cu Horia, i-am avut alături pe 5 dintre prietenii lui din Federația Română de Tenis. Cinci invitați speciali cărora să le gătească într-o după-amiază însorită de vară și care să îi inițieze pe Chef Florin și pe Andrei în tainele tenisului de câmp.
Cum s-au simțit și câte like-uri i-au acordat lui Horia la final? Vezi episodul și află!
Pentru carne:
Vrăbioară sau antricot
de mânzat - 2 bucăți
Unt – 50g
Usturoi – 2-3 căței
Cimbru proaspăt
Sare grunjoasă și piper
proaspăt râșnit
Pentru garnitură:
Mazăre congelată – 300g
Roșii – 2 buc
Broccoli proaspăt – 1 căpățână
Lămâie – 1 buc
Unt – 100g
Ulei de măsline – 50g
Busuioc proaspăt
Pătrunjel proaspăt
Carnea se scoate de la rece și se lasă să ajungă aproape de temperatura camerei ca să se pătrundă bine. Se frige la tigaie grill sau pe grătar cu cărbuni împreună cu unt, usturoi, cimbru și piper. Pentru garnitură, într-o tigaie întinsă (pe aragaz sau pe grătarul cu cărbuni) punem mazărea și o sotăm împreună cu jumătate de lămâie tăiată fileuri și sucul de la cealaltă jumătate. Adăugăm pe rând usturoiul, uleiul de măsline și verdeața tăiată mărunt, roșiile și untul, apoi coacem pe grill până se pătrund.