Se dau următoarele ingrediente: Chef Florin Dumitrescu, Andrei Aradits, invitați vedete și un grup de oameni pe care-i chemăm la masă ca sa jurizeze totul.

Oare vor reuși invitații noștri, cu ajutorul lui Florin, să-i impresioneze pe cei care vor degusta un preparat gândit și gătit special pentru ei?

Reprize de 5 minute, situații la muchie de cuțit, foc, aburi, reacții neașteptate și gusturi nemaipomenite. Cine va fi lider pe tabela de like-uri la finalul show-ului? Fii pe fază la fiecare nou episod din Like în Bucătărie!

Episodul 8

Mircea Bravo

L-am invitat pe Mircea Bravo - unul dintre cei mai inventivi comedianți din România - ca să-i testăm creativitatea în bucătărie. Și chiar dacă Mircea n-a mai gătit până acum, rezultatul lui i-a impresionat și pe invitați, și pe Florin și Andrei.

Ajutat de Chef Florin Dumitrescu, Mircea Bravo a făcut cele mai bune și mai multe paste amatriciana – rețeta perfectă pentru o adunare studențească ca-n zilele când intră bursa. Ți-am făcut și ție poftă? Vezi episodul!Vezi episod

A început sesiunea de gătit!

Invitații lui Mircea Bravo din acest episod au fost cinci dintre prietenii lui studenți. Și cum studenții nu vin niciodată singuri când e vorba de petrecere și mâncare, practic și noi am pierdut numărul exact de invitați. Cert e că s-a lăsat cu distracție, voie bună și mâncare și mai bună.

Și să nu uităm de like-uri. Dar te lăsăm pe tine să descoperi exact câte a luat Mircea Bravo la final. Urmărește episodul și află!

Paste Amatriciana

Ingrediente
pentru 4 porții:

Fusili 400 g (100 g/portie)

Bacon afumat 60 g

Piept de porc (scăricică) 100 g

Ceapă 1 buc

Usturoi 1 căpățână

Cimbru (preferabil proaspăt) 3 g

Busuioc (preferabil proaspăt) 3 g

Roșii 2 buc

Parmezan 60 g

Ulei de măsline 25 ml

Unt 25 g

Mod de preparare

Ceapa și usturoiul se toacă mărunt. Se taie bacon-ul și pieptul de porc julienne (subțire). Se taie roșiile cuburi mici. Într-o tigaie încinsă, punem la călit ceapa, usturoiul și ierburile aromatice, dupa care adăugam pieptul de porc crud.

Lăsăm să se călească, după care adăugăm baconul. Prăjim bine, după care punem roșiile cuburi și un polonic din apa de la paste și lăsăm sosul să se reducă.

Între timp fierbem pastele al dente, le strecurăm și le adăugăm în tigaia cu sos, amestecând până sunt acoperite. Adăugam untul și parmezanul ras și amestecăm la foc mic, lăsând pastele să absoarbă sosul.

Pastele se pun în farfurie și se garnisesc cu frunze de busuioc proaspăt și parmezan ras. Poftă bună!


Vezi episoadele anterioare

Vrei să vezi cum s-au descurcat și alte vedete în bucătărie? Urmărește primul show marca Lidl: Bucătar după Ureche.
Găsești toate ingredientele de care ai nevoie în magazinele LIDL, ca să poți încerca și tu aceeași rețetă

Suntem sociabili!


Social Media Buttons Social Media Buttons