La final de an, Like în Bucătărie continuă cu un episod special. Am lăsat deoparte cele cinci minute de gătit alternativ și am lăsat like-urile sub brad.

Pentru că Sărbătorile sunt despre voie bună și mâncare și mai bună în familie, hai și tu cu noi în această ediție specială.

Episodul 10

Episod Special De Crăciun

Am gătit împreună cu Andreea Esca și familia ei – Alexandre Eram, Alexia și Aris. Și, pentru că este o ediție specială, ei au pregătit trei rețete pline de gust și de rafinament pentru o masă de familie ca la carte.

Iar Andrei a fost o gazdă pe cinste, ca de obicei. Te invităm și pe tine la noi în sufragerie ca să vezi cum s-a gătit în familie la Like în Bucătărie.Vezi episod

Crăciun Fericit!

Urmărește episodul, lasă un comentariu și câștigă.

Vino și tu pe pagina de YouTube a acestui episod special https://youtu.be/3TWAaKynDCM și urmărește provocările din episod. Lasă un comentariu în care să ne spui care este meniul tău ideal pentru Sărbători și poți câștiga un voucher Lidl în valoare de 200 de lei.

Concursul se desfășoară între 28 decembrie 2019 – 7 ianuarie 2020.

Regulament

O cină perfectă ne iese ușor...

Dar când inviți la masă și camerele de filmat, perfecțiunea e mai greu de atins. Iată câteva dintre fazele amuzante prinse pe cameră de la episodul special din Like în Bucătărie
împreună cu Andreea Esca și familia ei.

Vezi bloopers

Vezi Lista de Câștigători

Vezi episoadele anterioare

Vrei să vezi cum s-au descurcat și alte vedete în bucătărie? Urmărește primul show marca Lidl: Bucătar după Ureche.
Găsești toate ingredientele de care ai nevoie în magazinele LIDL, ca să poți încerca și tu aceeași rețetă

Suntem sociabili!


Social Media Buttons Social Media Buttons