Campaign Background

Se dau următoarele ingrediente: Chef Florin Dumitrescu, Andrei Aradits, invitați vedete și un grup de oameni pe care-i chemăm la masă ca sa jurizeze totul.

Oare vor reuși invitații noștri, cu ajutorul lui Florin, să-i impresioneze pe cei care vor degusta un preparat gândit și gătit special pentru ei?

Reprize de 5 minute, situații la muchie de cuțit, foc, aburi, reacții neașteptate și gusturi nemaipomenite. Cine va fi lider pe tabela de like-uri la finalul show-ului? Fii pe fază la fiecare nou episod din Like în Bucătărie!

Episodul 11

Selly

A umplut săli de concert. A umplut inimile miilor de fani. Dar ce-a făcut să nu-i plece invitații pe stomacul gol? În acest episod din Like în Bucătărie, Selly a venit cu muzica, energia și glumele. Iar Florin l-a primit cu o rețetă gustoasă și sos. În cantități industriale, evident.

Provocarea a fost dublă – nu numai că a trebuit să îl impresioneze pe Florin, dar a trebuit să-și dea pe spate invitații a căror așteptări au fost cu siguranță mai mari decât pofta de mâncare. Câte like-uri a primit Selly și cum s-a descurcat în bucătărie? Urmărește episodul!



Vezi episod

Trap. Vlog. Serviți, vă rog!

Selly și-a invitat gașca de prieteni să îl susțină în această provocare culinară. Gami și Pain, colegii lui Selly din 5Gang, Irina Diaconescu, Skivo și Andrei Cosmin, prietenii lui vlogger și creatori de conținut.

S-au ținut de glume și challenge-uri cât timp Selly gătea de zor și pregătea sosul, dar s-au dovedit a fi un juriu foarte exigent.

Urmărește episodul și află câte like-uri i-au acordat lui Selly!

Campaign Background

Aripioare cu sos tartar, sos marinara și chipsuri de păstârnac

Ingrediente pentru 2 porții:
Pentru aripioare:

Aripioare de pui – 8-10 buc

Făină – 3-400 g

Boia iute sau dulce, după gust


Pentru chipsuri de păstârnac:

Păstârnac rădăcină – 2-3 buc

Ulei de floarea soarelui – 0,5l

Pentru sos tartar:

Castraveți murați medii – 2 buc

Ouă – 2 buc

Lămâie – 1 buc

Ceapă verde sau chives

Mix salată – 1 pungă

Pătrunjel – 1 legătură

Muștar – 1 lingură

Ulei de măsline

Pentru sos marinara:

Suc de roșii – 100 ml

Roșii proaspete – 2 buc

Busuioc proaspăt

Ardei iute – 1 buc

Usturoi – 2-3 căței

Ceapă roșie – 1 buc

Mod de preparare

Aripioarele se taie la încheieturi și se aruncă vârfurile. Se curăță și se spală bine apoi se dau prin făina amestecată cu boia iute sau dulce după gust. Aripioarele se pun la prăjit în ulei rece într-o tigaie adâncă.

Pentru sosul tartar se face o maioneză din gălbenușuri, cu muștar și suc de lămâie, adăugându-se ulei încet și bătându-se până la omogenizare. La final se adaugă verdețurile mărunțite și castraveții tăiați în cuburi mici.

Pentru sosul marinara tăiem roșiile în sferturi și păstrăm doar pulpa, pe care o tăiem cubulețe. Amestecăm apoi cu sucul de roșii, busuioc tăiat mărunt, ardei iute feliat și ulei de măsline. Pentru a reduce din iuțeală, scoateți semințele de la ardeiul iute.

Păstârnacul se taie cu un cuțit econom sau peeler de legume, iar feliile care rezultă se prăjesc simplu în baie de ulei foarte încins, până se rumenesc.

Se servește cu sos în cantități industriale. Poftă bună!


Vezi episoadele anterioare

Vrei să vezi cum s-au descurcat și alte vedete în bucătărie? Urmărește primul show marca Lidl: Bucătar după Ureche.
Găsești toate ingredientele de care ai nevoie în magazinele LIDL, ca să poți încerca și tu aceeași rețetă