Se dau următoarele ingrediente: Chef Florin Dumitrescu, Andrei Aradits, invitați vedete și un grup de oameni pe care-i chemăm la masă ca sa jurizeze totul.
Oare vor reuși invitații noștri, cu ajutorul lui Florin, să-i impresioneze pe cei care vor degusta un preparat gândit și gătit special pentru ei?
Reprize de 5 minute, situații la muchie de cuțit, foc, aburi, reacții neașteptate și gusturi nemaipomenite. Cine va fi lider pe tabela de like-uri la finalul show-ului? Fii pe fază la fiecare nou episod din Like în Bucătărie!
A umplut săli de concert. A umplut inimile miilor de fani. Dar ce-a făcut să nu-i plece invitații pe stomacul gol? În acest episod din Like în Bucătărie, Selly a venit cu muzica, energia și glumele. Iar Florin l-a primit cu o rețetă gustoasă și sos. În cantități industriale, evident.
Provocarea a fost dublă – nu numai că a trebuit să îl impresioneze pe Florin, dar a trebuit să-și dea pe spate invitații a căror așteptări au fost cu siguranță mai mari decât pofta de mâncare. Câte like-uri a primit Selly și cum s-a descurcat în bucătărie? Urmărește episodul!
Selly și-a invitat gașca de prieteni să îl susțină în această provocare culinară. Gami și Pain, colegii lui Selly din 5Gang, Irina Diaconescu, Skivo și Andrei Cosmin, prietenii lui vlogger și creatori de conținut.
S-au ținut de glume și challenge-uri cât timp Selly gătea de zor și pregătea sosul, dar s-au dovedit a fi un juriu foarte exigent.
Urmărește episodul și află câte like-uri i-au acordat lui Selly!
Aripioare de pui – 8-10 buc
Făină – 3-400 g
Boia iute sau dulce, după gust
Păstârnac rădăcină – 2-3 buc
Ulei de floarea soarelui – 0,5l
Castraveți murați medii – 2 buc
Ouă – 2 buc
Lămâie – 1 buc
Ceapă verde sau chives
Mix salată – 1 pungă
Pătrunjel – 1 legătură
Muștar – 1 lingură
Ulei de măsline
Suc de roșii – 100 ml
Roșii proaspete – 2 buc
Busuioc proaspăt
Ardei iute – 1 buc
Usturoi – 2-3 căței
Ceapă roșie – 1 buc
Aripioarele se taie la încheieturi și se aruncă vârfurile. Se curăță și se spală bine apoi se dau prin făina amestecată cu boia iute sau dulce după gust. Aripioarele se pun la prăjit în ulei rece într-o tigaie adâncă.
Pentru sosul tartar se face o maioneză din gălbenușuri, cu muștar și suc de lămâie, adăugându-se ulei încet și bătându-se până la omogenizare. La final se adaugă verdețurile mărunțite și castraveții tăiați în cuburi mici.
Pentru sosul marinara tăiem roșiile în sferturi și păstrăm doar pulpa, pe care o tăiem cubulețe. Amestecăm apoi cu sucul de roșii, busuioc tăiat mărunt, ardei iute feliat și ulei de măsline. Pentru a reduce din iuțeală, scoateți semințele de la ardeiul iute.
Păstârnacul se taie cu un cuțit econom sau peeler de legume, iar feliile care rezultă se prăjesc simplu în baie de ulei foarte încins, până se rumenesc.
Se servește cu sos în cantități industriale. Poftă bună!