Campaign Background

Se dau următoarele ingrediente: Chef Florin Dumitrescu, Andrei Aradits, invitați vedete și un grup de oameni pe care-i chemăm la masă ca sa jurizeze totul.

Oare vor reuși invitații noștri, cu ajutorul lui Florin, să-i impresioneze pe cei care vor degusta un preparat gândit și gătit special pentru ei?

Reprize de 5 minute, situații la muchie de cuțit, foc, aburi, reacții neașteptate și gusturi nemaipomenite. Cine va fi lider pe tabela de like-uri la finalul show-ului? Fii pe fază la fiecare nou episod din Like în Bucătărie!

Episodul 6

Horia Tecău

Un nou episod, o nouă provocare ridicată la fileu de către Chef Florin. Însă n-a fost vreo problemă pentru invitatul ediției – Horia Tecău. Asta pentru că Horia e mereu pregătit să dea tot ce poate pe teren, chiar dacă de data aceasta de partea cealaltă a fileului se află grătarul încins și o mulțime de ingrediente atent selecționate, potrivite pentru dieta unui sportiv.

Singura diferență e că de data asta nu s-a mai servit la începutul meciului, ci la finalul probei de gătit.
Cum s-a descurcat Horia pe terenul Like în Bucătărie?Vezi trailer

Pofta vine jucând.
Așa e în tenis.

Împreună cu Horia, i-am avut alături pe 5 dintre prietenii lui din Federația Română de Tenis. Cinci invitați speciali cărora să le gătească într-o după-amiază însorită de vară și care să îi inițieze pe Chef Florin și pe Andrei în tainele tenisului de câmp.

Cum s-au simțit și câte like-uri i-au acordat lui Horia la final? Vezi episodul și află!

Câștigă lunar cu Like în Bucătărie!

Fii pe fază, îți pregătim un concurs! Te așteptăm între 20 și 28 august să răspunzi corect la întrebările lui Horia ca să câștigi!

Vezi episoadele anterioare