Campaign Background

Se dau următoarele ingrediente: Chef Florin Dumitrescu, Andrei Aradits, invitați vedete și un grup de oameni pe care-i chemăm la masă ca sa jurizeze totul.

Oare vor reuși invitații noștri, cu ajutorul lui Florin, să-i impresioneze pe cei care vor degusta un preparat gândit și gătit special pentru ei?

Reprize de 5 minute, situații la muchie de cuțit, foc, aburi, reacții neașteptate și gusturi nemaipomenite. Cine va fi lider pe tabela de like-uri la finalul show-ului? Fii pe fază la fiecare nou episod din Like în Bucătărie!

Episodul 8

Mircea Bravo

L-am invitat pe Mircea Bravo - unul dintre cei mai inventivi comedianți din România - ca să-i testăm creativitatea în bucătărie. Și chiar dacă Mircea n-a mai gătit până acum, rezultatul lui i-a impresionat și pe invitați, și pe Florin și Andrei.

Ajutat de Chef Florin Dumitrescu, Mircea Bravo a făcut cele mai bune și mai multe paste amatriciana – rețeta perfectă pentru o adunare studențească ca-n zilele când intră bursa. Ți-am făcut și ție poftă? Vezi episodul!Vezi trailer

A început sesiunea de gătit!

Invitații lui Mircea Bravo din acest episod au fost cinci dintre prietenii lui studenți. Și cum studenții nu vin niciodată singuri când e vorba de petrecere și mâncare, practic și noi am pierdut numărul exact de invitați. Cert e că s-a lăsat cu distracție, voie bună și mâncare și mai bună.

Și să nu uităm de like-uri. Dar te lăsăm pe tine să descoperi exact câte a luat Mircea Bravo la final. Urmărește episodul și află!

Câștigă lunar cu Like în Bucătărie!

Fii pe fază, îți pregătim un concurs! Te așteptăm între 20 și 28 octombrie să răspunzi corect la întrebările lui Mircea ca să câștigi!

Vezi episoadele anterioare