Ce s-a gătit în episodul 1
 
									Carne la grătar
Mod de preparare:
											 Ei, oricine știe să facă un grătar, nu? Totuși, sunt câțiva pași simpli de urmat pentru un grătar sfârâitor de bun. 
 Aducem carnea la temperatura camerei, îndepărtăm grăsimea în exces dacă e cazul, și după, marinăm.  Punem lemne și cărbune pe foc - jarul e gata când cărbunii devin gri și putem ține mâna deasupra timp de 3-4 secunde.  
 Punem în ordine: pui, vită, porc, cârnați, frigărui, mici (nu uitați să îi puneți aproape de voi, ca să nu vă ardeți când îi întoarceți). 
 Poftă bună! 
										
Ingrediente:
- Orice tip de carne
- proaspătă de la Lidl
 
										Ingrediente:
- Orice tip de carne
- proaspătă de la Lidl
 
                 
			 
				 
				 
					 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
				 
				 
									 
										 
									 
										 
									 
										 
									 
										 
									 
										 
					 
				 
					 
				 
					 
					 
				 
					 
				 
				 
				 
			 
						 
						 
						