herobanner

Ești pregătit de un nou show marca Lidl?

BucĂtĂria din care IEȘI
doar daCĂ-Ți iese

#10

Inna

separator

Scroll pentru mai mult ↓

cheie zar canapea

Episodul #10

Inna

De sărbători, INNA a venit în vizită la Bucătar fără Scăpare! Era și păcat să plece repede, ne plac musafirii. Așa că Andrei și Chef Florin Dumitrescu i-au pregătit o serie de probe și o rețetă care să... dar mai bine vezi direct în episod.

poza invitat

Cadourile așteaptă cuminți sub brad, la fel și probele din labirint. A reușit INNA să le rezolve la timp și să gătească rețeta sau sărbătorește Crăciunul în escape kitchen?
Urmărește acum episodul 10 din Bucătar Fără Scăpare!

Inna în Holul show-ului
Bucătar fără Scăpare

imagine invitat

Urmărește episodul

27:46

buton play
cutit frigider frunza mar

O rețetă originală by Chef Florin Dumitrescu

Păstrăv în crustă de ierburi
cu spanac sote

INNA a venit la Bucătar fără Scăpare în prag de Crăciun și a avut de pregătit o rețetă numai bună pentru masa de Revelion, special gândită de Chef Florin Dumitrescu. Vedeta preparatului e crusta din ierburi fresh și pesmet, care pune peștele într-un context neașteptat. Urmărește rețeta video și învață să gătești și tu păstrăv în crustă de ierburi cu spanac sote!

animatie reteta

Ai făcut rețeta acasă și ți-a plăcut? Trimite link-ul și prietenilor tăi pasionați de gătit și adu-i în universul Bucătar Fără Scăpare!

- INGREDIENTE

  • Păstrăv | 1 bucată
  • Pesmet | 60 g.
  • Pătrunjel | 2 legături
  • Usturoi | 85 g
  • Ulei de măsline | 50 g.
  • Spanac baby | 500 g.
  • Stafide | 30 g.
  • Bacon | 100 g.
  • Unt | 50 g.
  • Parmezan | 60 g.

- MOD DE PREPARARE

Filetăm peștele și îl porționăm. Apoi, într-un vas, punem pesmetul împreună cu usturoiul și pătrunjelul tocat și amestecăm totul cu ulei de măsline până când obținem o consistență similară cu plastilina.
Punem peștele într-o tavă și îl acoperim cu amestecul obținut.
Dăm apoi 15 minute în cuptorul încins la 200 de grade.
Într-o tigaie, călim în unt usturoiul tăiat felii. După ce s-a rumenit usturoiul, adăugăm baconul tăiat felii și stafidele.
Adăugăm spanacul și amestecăm bine, iar când spanacul începe să se înmoaie spanacul, punem parmezan ras.
Spanacul nu trebuie lăsat mult la gătit și nu trebuie să fie pătruns până la capăt. Astfel își păstrează textura proaspătă, culoarea și gustul.
Peștele se scoate din cuptor și se așază pe farfurie, lângă spanacul gătit.


Vezi și alte rețete semnate
Chef Florin Dumitrescu

cheie zar

Câștigă premii la Bucătar Fără Scăpare

Înscrie-te în concurs!

Intră în labirint și găsește cheița ascunsă în spatele obiectelor. Atenție, timpul tău e limitat, la fel și numărul de click-uri pe care le poți da. Urmărește cu atenție cel mai nou episod din Bucătar Fără Scăpare și află indiciul care te va ajuta să câștigi un voucher Lidl în valoare de 200 de lei.

poza casa

Găsește cheia și înscrie-te în tragerea la sorți.
Citește aici regulamentul concursului.
Vezi lista câștigătorilor.

separator

Cine a mai acceptat provocarea Bucătar Fără Scăpare?

Vezi toate episoadele!

separator

Ești fan Bucătar Fără Scăpare?

Vezi și alte show-uri
marca Lidl România.