Doar unul
poate cuceri bucătăria

INVITAȚI - Piesele albe

RENVTØ

Omul din spatele hiturilor, talentul de la butoane, RENVTØ a produs mai multe piese pentru Mario Fresh. “Suntem frați” a zis el nu doar o dată pe parcursul show-ului. Și fix ca între frați l-a tachinat și aproaaaape l-a sabotat pe Mario Fresh în lupta pentru titlul de cel mai bun chef de pe o tablă de șah.

Vezi dacă i-a și ieșit!

VEZI PIESELE NEGRE

INVITAȚI - Piesele negre

Mario Fresh

S-a autointitulat “olimpic la șah” când a intrat pe platoul Chef Mat. Până la finalul show-ului nu ne-am dat seama dacă vorbea serios sau era la bluff. Trebuie să te uiți și tu ca să-ți dai cu părerea! A, o să-l vezi pregătind și o rețetă SMOOOOTH de desert care aproape că a impresionat juriul.

Dă-i play!

VEZI PIESELE ALBE

REȚETĂ

Uite și ce-ar fi gătit Chef Florin Dumitrescu pe tema din episod: SMOOTH

Supă cremă de păstârnac cu piept de rață

INGREDIENTE:

  • Păstârnac 1 kg.
  • Cartofi 300 g.
  • Chimen 1 lingură
  • Piept de rață 300 g.
  • Ceapă 2 bucăți
  • Cimbru 5 g.
  • Unt 100 g.
  • Țelină 300 g.

MOD DE PREPARARE

Prima mutare: pregătirea terenului. Curăță de coajă toate legumele și taie-le în bucăți mari. Taie în cuburi și rața, cu tot cu piele.

Mutarea 2: jumări din piept de rață. Încinge o cratiță și pune puțin unt. Apoi rumenește în ea bucățile de piept de rață cu cimbru și chimen. Când pielea a devenit crocantă, scoate-le și pune-le deoparte.

Mutarea 3: o supă plină de arome. În cratița în care ai rumenit rața, adaugă toate legumele. Călește-le un pic, apoi pune apă cât să le acopere. Când s-au fiert, pasează-le cu puțin unt, sare și piper.

Mutarea de Chef Mat: servirea. Pune într-o farfurie câteva bucăți din pieptul de rață și adaugă supă peste. Decorează cu crenguțe proaspete de cimbru.

Spor la gătit!

CONCURS

Fă mutarea
câștigătoare!

Ai urmărit episodul?

Uită-te cu atenție la ce gătesc invitații și identifică produsele-cheie semnalizate în timpul acțiunii. Caută-le apoi în Lidl și înscrie aici un bon în valoare de minimum 70 de lei pe care apare și cel puțin unul din produsele-cheie din episod. Uite ce poți câștiga:

1x cuptor cu microunde Daewoo, 5x vouchere Lidl 200 RON VEZI EPISODUL

Suntem sociabili!


Youtube Lidl Romania Instagram Lidl Romania Spotify Lidl Romania