Campaign Background
minigarden-1
minigarden-2

Poți să îți faci mica ta grădină!

La cumpărături de minimum 50 de lei sau la achiziţionarea unuia dintre produsele special semnalizate la raft primești pe loc un mini-kit plantabil cu seminţe surpriză. Completează-ți colecția cu toate plantele și învață cum să le crești mari, ca un grădinar priceput.

Regulament

Descoperă cele16 plante aromatice, fructe și legume pe care sigur vei învăţa să le iubești. Și să le îngrijești ca la carte.

Click pe mini-ghivece și fă cunoștință cu toate chiar aici!

Pe lângă cele 16 mini-ghivece de colecționat, la Lidl, găsești tot ce ai nevoie pentru mica ta grădină.

minigarden-3
minigarden-4

Grădinărești și răsar premii

Iar premiile răsar chiar mai ușor decât plăntuțele. Ne trimiți o poză cu cel puțin 5 mini-ghivece așezate în tăvița pentru răsaduri Mica mea Grădină și poți primi acasă o bicicletă! Sau 2 vouchere de cumpărături a câte 50 de lei fiecare, ca să poți să îți completezi colecția de plăntuțe când mergi la Lidl, la cumpărături.

Vezi câștigătorii Regulament
minigarden-15
minigarden-16

Mica mea Grădină, la un alt nivel

Cu aplicația Lidl “Mica mea Grădină”, treaba de grădinar devine și mai distractivă. Descoperă toate surprizele instalând-o chiar acum!

Descarcă aplicaţiaios android

minigarden-9
minigarden-10

Ghidul micului grădinar

Vrei să vezi cum te descurci? Ghidul micului grădinar asta face. Te ghidează cu tot ce ai de făcut, și în plus, te ajută să ții un jurnal de creștere a plăntuțelor. Trebuie doar să îl descarci și să îl printezi pe o hârtie format A4.

Descarcă ghidul

Știi cum poți face timpul să treacă mai repede, până cresc plăntuțele? Cu multă, multă joacă! Ai 36 de planșe cu jocuri din mica ta grădină. Fie că desenezi, colorezi, trasezi, completezi, descoperi diferențe sau calculezi, sigur te vei distra.

  1. - Descarcă-le
  2. - Printează-le și hai la joacă!

Suntem sociabili!


Social Media Buttons Social Media Buttons