Show-ul în care prăjeala e mai mult în glumele noastre decât în oală

Episodul 5
Șerban Pavlu

Actorul trecut prin (aproape) toate filmele românești ale
noului val, seriale TV și piese de teatru pășește în
platoul Prăjelilor lui Chef Florin și Andrei Aradits. Mai
există vreo provocare prea grea pentru Șerban? Intrat în
amalgamul provocărilor lui Andrei, Șerban descoperă că
cel mai mare dușman al său e chiar el însuși! Cum așa,
te întrebi? Dă play și vezi ce s-a jucat!

Prăjeala se premiază

CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT.

Vezi câștigători

VEZI REGULAMENTUL

- INGREDIENTE: -

  • pulpe pui dezosate
  • ceafă de porc
  • ceapă verde & galbenă
  • ardei grași tricolori
  • ulei
  • usturoi
  • cimbru
  • ardei iute
  • vin alb
  • unt
vezi mai multe rețete

- PAȘI PREPARARE - :

  1. Tăiem carnea julienne și o masăm cu puțină sare, piper și cimbru. Tocăm toate legumele julienne subțire.
  2. Într-o tigaie foarte încinsă, turnăm uleiul de floarea soarelui, adaugăm la prajit ceapa, usturoiul și ardeiul iute, iar imediat după aceea carnea taiata julienne. Nu micșorăm puterea focului deloc și lăsăm tigaia să sfârâie în timp ce amestecăm.
  3. Adăugăm ardeiul gras imediat ce carnea este aproape gata, sotăm 2 minute, după care adaugăm vinul alb și lăsăm să se evapore alcoolul.
  4. La final de tot punem un cub de unt și ceapa verde tocată mărunt. Amestecăm și servim fierbinte. Poftă bună!
tigaie picantă

Suntem sociabili!


Social Media Buttons Social Media Buttons