Episodul 2
Sorin Pârcălab
Un bucătar, un comediant și un regizor intră în bucătărie. Și dacă tot sunt acolo, născocesc tot felul de trăsnăi. Cum arată un număr de stand-up fără public? Cum gătești un gulaș cu heliu? Adăugăm în oală diferențele culturale dintre Muntenia și Ardeal, condimentăm cu o linguriță de internet și le prăjim bine. Amu’, no, dă play, să vezi ce-o ieșit.
- PAȘI PREPARARE - :
-
Prăjim antricotul steak în tigaie, după care îl așezăm pe
o tăviţă. În aceeași tigaie prăjim chimenul și ceapa tocată
mărunt, adăugăm pasta de ardei și sosul de roșii. -
Obţinem un sos cu gust de gulaș, punem antricotul
în sos și băgăm la cuptor cu un cub de unt. -
Cartofii îi tăiem Point Neuf, îi opărim,
după care îi prăjim în baie de ulei. - Servim lângă antricotul cu sos gulaș.