Show-ul în care prăjeala e mai mult în glumele noastre decât în oală

Episodul 8
Damian Drăghici

Talentatul muzician își exersează talentele în bucătărie,
în timp ce Chef Florin își etalează urechea muzicală.
Gătim lasagna pe ritmuri de Damian Drăghici &
Brothers, în timp ce aflăm mai multe despre artistul care
s-a plimbat din Dealu Mare până pe dealurile din L.A.
Fără să punem batista pe țambal, te anunțăm
că urmează un episod cu voie bună.

Prăjeala se premiază

CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT.

Câștigători în curs de validare.

Vezi câștigători

VEZI REGULAMENTUL

- INGREDIENTE: -

  • făină
  • apă
  • ulei măsline
  • quinoa
  • vinete
  • dovlecei
  • păstârnac
  • pătrunjel
  • busuioc
  • roșii
  • usturoi
  • ceapă
vezi mai multe rețete

- PAȘI PREPARARE - :

  1. Amestecăm făina cu apa si uleiul până când obținem un aluat omogen, după care îl întindem subțire, ca pe aluatul de paste, și îl tăiem la aceeași dimensiune cu suprafața tăvii. Lăsăm aluatul să se usuce pe masă până când continuăm cu restul ingredientelor.
  2. Punem quinoa la fiert în apă cu sare, iar imediat ce este gata, o tragem la tigaie cu cuburi mici de vinete și dovlecei, usturoi și ceapă.
  3. Separat, fierbem păstârnacul în apă cu sare, iar când este gătit, îl blendăm cu puțină apă în care a fiert, până când obținem un piure cremos, dar mai apos decât în mod normal. (piureul de păstârnac jucând rolul bechamelului).
  4. Imediat ce tigaia noastră cu quinoa, dovlecei și vinete este gata, adăugăm cuburile de roșii și verdeața tocată mărunt.
  5. Așezăm în tavă un strat subțire de quinoa, punem o foaie de lasagna, piure de păstârnac și repetăm operațiunea până când ajungem la cel puțin 5 straturi.
  6. Băgăm la cuptorul încins la 180 °C și lăsăm să se gătească timp de 30-45 minute.
Lasagna cu vinete și quinoa

Suntem sociabili!


Social Media Buttons Social Media Buttons Social Media Buttons