Show-ul în care prăjeala e mai mult în glumele noastre decât în oală

Episodul 7
Florin Piersic Jr.

Bine ați venit la episodul cu Florin Piersic Jr. în rol
principal. În rol secundar, Piersic Junior. Cine o să
gătească, vă întrebați? Ați ghicit, nimeni altul decât
Florin Piersic cel Junior. Urmează un interviu și o
degustare cu Piersic Jr., iar la final, încheiem apoteotic
un giveaway alături de cunoscutul actor F.P.J.

Prăjeala se premiază

CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT.

Câștigători în curs de validare.

Vezi câștigători

VEZI REGULAMENTUL

- INGREDIENTE: -

  • ciuperci
  • ceapă
  • morcovi
  • țelină
  • unt
  • ulei de măsline
  • pătrunjel
  • orez camolino
  • ciuperci champignon albe & brune
  • parmezan
  • vin alb
vezi mai multe rețete

- PAȘI PREPARARE - :

  1. Într-o crăticioară punem la topit untul, adăugăm ceapa, lăsăm să se căleasca 2 minute, fără să se ardă, după care adăugăm orezul și îl toastăm până când acesta devine translucid.
  2. Imediat după, adăugăm vinul alb și lăsăm să se evapore alcoolul, dar și lichidul, după care adaugăm ciupercile tocate mărunt și amestecăm bine.
  3. Punem sare și piper, după care începem să hidratăm cu stocul fierbinte, câte un polonic, astfel: punem supă, amestecăm, lăsăm orezul să se hidrateze. În momentul în care începe să se vadă fundul oalei, gustăm orezul să îi controlăm nivelul de fierbere, după care mai adăugăm un polonic de stoc. Repetăm până când orezul este fiert al dente.
  4. În momentul în care suntem mulțumiți de textura orezului, adăugăm un polonic de stoc, amestecăm, oprim focul și adăugăm parmezanul ras și unt tăiat cuburi. Amestecăm cu focul stins până când obținem cremozitate. Servim fierbinte!
Risotto italienesc cu ciuperci

Suntem sociabili!


Social Media Buttons Social Media Buttons