Show-ul în care prăjeala e mai mult în glumele noastre decât în oală

Episodul 3
Ana Morodan

Când Contesa Digitală îți trece pragul bucătăriei,
așteptările se schimbă. Întindem covorul roșu, îl
îmbrăcăm pe Andrei la costum, și pășim într-o adevărată
Gală a Prăjelilor, cu desert special gândit de Chef Florin
pentru pasionații de gin și un moment artistic cum n-au
văzut casele regale.

Prăjeala se premiază

CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT.

Câștigători în curs de validare.

Vezi câștigători

VEZI REGULAMENTUL

- INGREDIENTE: -

  • gin
  • apă tonică
  • lămâie/lime
  • gelatină
  • rozmarin
  • zahăr
  • căpșuni
  • afine
  • zmeură
vezi mai multe rețete

- PAȘI PREPARARE - :

  1. Într-un shaker, amestecăm ginul cu lime și rozmarin.
  2. Punem la fiert cu zahăr, gelatină și apă tonică.
  3. Lăsăm totul să fiarbă, după care turnăm în formele de jeleu.
  4. Băgăm formele în baie de gheață pentru o răcire rapidă sau la frigider 2-3 ore.
  5. Fructele le lăsăm să se marineze în zahăr și gin, pe care le vom folosi ca plating peste jeleu.
coroana

Suntem sociabili!


Social Media Buttons Social Media Buttons