herobanner

Vino în filmul nostru!

De vineri, 2 octombrie și până duminică, 4 octombrie, actorii LIDL te așteaptă la TIFF.
Festivalul se încheie aici, dar, pentru că știm că pofta de filme rămâne, sperăm să ne vedem și la anul, într-un scenariu mai fericit.

cluj-sibiu-oradea
tiff-logo

Sunet. Cameră. Acțiune.

Scena 1. Cluj.

Ediția din acest an a festivalului stă sub semnul lui Fellini și al siguranței. LIDL, alături de organizatori și de ceilalți parteneri va promit o experiență autentică TIFF, dar cu un plus de atenție și grijă la măsurile de prevenție de care nu trebuie să uităm nici aici.


Actorii LIDL sunt pe poziții, surprizele la locul lor, fiecare își știe bine locul în cadru și abia așteaptă să te întâlnească.

cluj-scene-1
cluj-scene-2
cluj-scene-3
cluj-scene-4
cluj-scene-5
cluj-scene-6
cluj-scene-7
cluj-scene-8
cluj-scene-9
cluj-scene-10
cluj-scene-11
cluj-scene-12
cluj-scene-13
cluj-scene-14
cluj-scene-15
cluj-scene-16
cluj-scene-17

Piața Unirii

Decorul din Piața Unirii ne-a primit și în acest an cu brațele deschise.

SURPRIZA LIDL

Ți-am pregătit o nouă surpriză la LIDL HUB: un scenariu suprarealist cu fructe supradimensionate și zeci de motive să ne faci o vizită. Dacă nu te-am convins, poate te convinge lista cu filme care rulează în piață și, în drum, treci și pe la noi.

VEZI PROGRAMUL FILMELOR
piata-unirii
usamv

USAMV

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, pe numele ei lung, este un alt cadru pentru reprezentațiile TIFF, dar și pentru surprizele LIDL.

Aici vă așteaptă o porție de artă cu ceva în plus și grijă pentru mediu. Nu uitați să verificați și lista filmelor ce vor rula aici.

VEZI PROGRAMUL FILMELOR


Muzeul de Artă

Ultimul spațiu unde vrem să te invităm este Muzeul de Artă din Cluj. Dar cum surprizele divulgate nu mai sunt așa savuroase, te lăsăm pe ține să descoperi despre ce e vorba.

VEZI PROGRAMUL FILMELOR
muzeul-de-arta

Sunet. Cameră. Acțiune.

Scena 2. Sibiu.

Festivalul de la Sibiu din acest an promite o premieră care nu face parte din domeniul cinematografiei. Actorii LIDL își fac loc, pentru prima data, pe scena TIFF Sibiu.

Ediția din acest an vine cu și mai multe filme bune și surprize, care merită savurate într-un decor altfel, în aer liber, cu un plus de atenție privind măsurile de prevenție.

sibiu-scene-1

Piața Mare

Decorul din Piața Mare este pregătit să surprindă reacțiile publicului la cele mai noi producții cinematografice.

SURPRIZA LIDL

Pe lângă pofta pentru cultură, treci și pe la LIDL HUB dacă ai chef de ceva… fresh: într-un decor fructat, fă-ți loc pentru niște poze memorabile. Te așteaptă și alte surprize aici, iar, în caz că nu ai aflat filmele care rulează în piață, intră pe sibiu.tiff.ro pentru program.

VEZI PROGRAMUL FILMELOR
piata-mare
habermann-market

Habermann Markt

Habermann Markt este o locație destinată surprizelor LIDL. Suntem siguri că o poți vedea de la depărtare, datorită decorului. Te așteptăm să vii cu chef de vizionat filme și cu poftă de gustare la plecare. Pentru programul filmelor, intră pe sibiu.tiff.ro. Pentru restul, lasă-te suprins de ce ți-am pregătit.

VEZI PROGRAMUL FILMELOR

Sunet. Cameră. Acțiune.

Scena 3. Oradea.

Deși festivalul TIFF Oradea aduce mereu filme spectaculoase, în programul artistic a mai încăput o premieră, prezența actorilor LIDL.

Cea de-a treia ediție TIFF Oradea vă așteaptă cu proiecții în aer liber, cine-concerte și filme pentru publicul de toate vârstele.

sibiu-scene-1

Piața Unirii

Pe lângă operele regăsite în piață, festivalul a pregătit în acest an adevărate opere cinematografice care să vă țină lipiți de scaune.

SURPRIZA LIDL

Și, ca să-ți relaxezi puțin ochii și să-i bucuri pe ai altora, treci pe la LIDL HUB: vei găsi un decor cu fructe care se va potrivi perfect cu feed-ul tău din online. Primești și ceva bun. Pentru mai multe suprize, te așteptăm în piață, iar, pentru filme, intră pe oradea.tiff.ro.

VEZI PROGRAMUL FILMELOR
piata-mare
habermann-market

Casa de Cultură a Sindicatelor

Casa de Cultură a Sindicatelor este pregătită să-și întâmpine devoratorii de filme. După proiecții, recomandăm o pauză de gustare pentru o experiență mai plăcută la festival. Aducem noi gustarea, tu vino cu cheful de vizionat filme! Dacă nu ai aflat încă programul, te invităm și pe tiff.ro.

VEZI PROGRAMUL FILMELOR

Și, pentru că niciodată nu e suficientă cultură, vă așteptăm pe site-ul tiff.ro,
unde postăm cât să vă ajungă până la anul!
TO BE CONTINUED.

Suntem sociabili!


Social Media Buttons Social Media Buttons