herobanner

Vino în filmul nostru!

Încă un an, încă o serie de surprize marca LIDL, la cel mai iubit festival de film din țară.


Poate regia nu e cea cu care eram obișnuiți și poate decorul e mai aerisit că în alți ani, dar ne bucurăm sicer să fim din nou în Cluj. De vineri, 31 iulie și până duminică, 9 august, actorii LIDL te așteaptă la TIFF.

cluj-sibiu-oradea
tiff-logo

Sunet. Cameră. Acțiune.

Scena 1. Cluj.

Ediția din acest an a festivalului stă sub semnul lui Fellini și al siguranței. LIDL, alături de organizatori și de ceilalți parteneri va promit o experiență autentică TIFF, dar cu un plus de atenție și grijă la măsurile de prevenție de care nu trebuie să uităm nici aici.


Actorii LIDL sunt pe poziții, surprizele la locul lor, fiecare își știe bine locul în cadru și abia așteaptă să te întâlnească.

cluj-scene-1

Piața Unirii

Decorul din Piața Unirii ne-a primit și în acest an cu brațele deschise.

SURPRIZA LIDL

Ți-am pregătit o nouă surpriză la LIDL HUB: un scenariu suprarealist cu fructe supradimensionate și zeci de motive să ne faci o vizită. Dacă nu te-am convins, poate te convinge lista cu filme care rulează în piață și, în drum, treci și pe la noi.

VEZI PROGRAMUL FILMELOR
piata-unirii
usamv

USAMV

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, pe numele ei lung, este un alt cadru pentru reprezentațiile TIFF, dar și pentru surprizele LIDL.

Aici vă așteaptă o porție de artă cu ceva în plus și grijă pentru mediu. Nu uitați să verificați și lista filmelor ce vor rula aici.

VEZI PROGRAMUL FILMELOR


Muzeul de Artă

Ultimul spațiu unde vrem să te invităm este Muzeul de Artă din Cluj. Dar cum surprizele divulgate nu mai sunt așa savuroase, te lăsăm pe ține să descoperi despre ce e vorba.

VEZI PROGRAMUL FILMELOR
muzeul-de-arta

Sunet. Cameră. Acțiune.

Scena 2. Sibiu şi Oradea.

Festivalul din acest an aduce încă o premieră. După ce am săturat Clujul de film și de cultură ne mutăm la Sibiu între 27 și 30 august și apoi la Oradea, între 11 și 13 septembrie.

sibiu-oradea

Consumatorii de filme cu un apetit greu de satisfăcut sunt așteptați cu mare drag pe https://tiff.ro. Poate că festivalul nu e la fel cum vă obișnuise, dar cu siguranță a fost alegerea isteață. Vizionare plăcută!