Show-ul în care prăjeala e mai mult în glumele noastre decât în oală

Episodul 2
Sorin Pârcălab

Un bucătar, un comediant și un regizor intră în bucătărie. Și dacă tot sunt acolo, născocesc tot felul de trăsnăi. Cum arată un număr de stand-up fără public? Cum gătești un gulaș cu heliu? Adăugăm în oală diferențele culturale dintre Muntenia și Ardeal, condimentăm cu o linguriță de internet și le prăjim bine. Amu’, no, dă play, să vezi ce-o ieșit.

Prăjeala se premiază

CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT.

Vezi câștigători

VEZI REGULAMENTUL

skrrrrr
premii
pasta iute de ardei

+

public

- INGREDIENTE: -

  • unt
  • ceapă
  • chimen
  • cartofi
  • sos de roșii
  • ulei
  • sos de roșii
  • antricot de vită
  • pastă de ardei
  • pătrunjel
  • antricot de vită
vezi mai multe rețete

- PAȘI PREPARARE - :

  1.  Prăjim antricotul steak în tigaie, după care îl așezăm pe
    o tăviţă. În aceeași tigaie prăjim chimenul și ceapa tocată
    mărunt, adăugăm pasta de ardei și sosul de roșii.
  2. Obţinem un sos cu gust de gulaș, punem antricotul
    în sos și băgăm la cuptor cu un cub de unt.
  3. Cartofii îi tăiem Point Neuf, îi opărim,
    după care îi prăjim în baie de ulei.
  4. Servim lângă antricotul cu sos gulaș.

Suntem sociabili!


Social Media Buttons Social Media Buttons