Campaign Background

Împreună i-am surprins pe cei dragi.

Urmărește surprizele mai jos!

Porția de surprize a Irinei

Irina lucrează cu publicul într-un domeniu solicitant – arhitectura. Plăcerea ei cea mai mare este teatrul. Așa că sora și fiica ei au decis să o surprindă alături de Florin Dumitrescu și Andrei Aradits cu un preparat delicios, demn de lumina reflectoarelor.

Reteta

Inspira-te din reteta propusa de Chef Florin Dumitrescu si surprinde-i si tu pe cei dragi cu bucate delicioase.

Produse

Iată câteva idei cu care să prepari și tu săptămâna aceasta surprize pentru cei dragi:

Porția de Surprize a Andreei

Andreea si Alex s-au cunoscut in urma cu patru ani si jumatate la facutate, sunt tineri si tocmai au decis sa isi uneasca destinele. Pentru a construi un viitor mai bun impreuna, Andreea este controlor de calitate in fabrica si munceste mult. Tocmai de aceea, cu ajutorul lui Andrei Aradits si a lui Florin Dumitrescu, Alex a surprins-o pe Andreea cu o cina romantica.

Porția de Surprize a lui Adrian

Adrian are două joburi și în același timp studiază și la Facultatea de Agricultură, iar activitatea lui preferată în timpul liber este lectura. Modul în care jonglează cu programul său încărcat a inspirat-o pe Anca, soția lui, să îi ofere o surpriză pe placul lui: o masă ca în povești, înconjurat de cărți. Bineînțeles, Chef Florin Dumitrescu și Andrei Aradits au jucat un rol important în porția de surprize pentru Adrian.

Porția de Surprize a lui Victor

Victor s-a lăsat de fotbal și s-a apucat de facultate, iar acum este în anul al III-lea la Universitatea Politehnica din București. Programul său încărcat a convins-o pe Larisa, prietena lui, să-l surprindă cu o altfel de ieșire memorabilă: o cină pe terenul de fotbal, cu lasagna cu carne tocată, cu ajutorul lui Andrei Aradits și sub îndrumarea atentă a lui chef Florin Dumitrescu.

Porția de Surprize a Andrei

Pentru cineva ca Andra, care a învățat enorm în ultimul an pentru admiterea la Facultatea de Medicină, o ieșire imediat după examenul de admitere a fost mai mult decât binevenită. Așa că doamna Sorina, știind cât de dificil a fost anul acesta pentru fiica ei, a surprins-o cu o ieșire care îmbină două dintre activitățile preferate ale fetei sale: grătarul și mersul la piscină. Împreună cu chef Florin Dumitrescu și Andrei Aradits, doamna Sorina și-a întâmpinat fata cu un preparat delicios, rață friptă pe jar, și cu o ieșire de o zi pe care sigur nu o va uita prea curând.

Porția de surprize a lui Miri

Mirela, sau Miri cum o strigă familia și cei mai buni prieteni, muncește la fel de mult ca numeroși alți români. De dimineața și până seara, 5 zile pe săptămână, Miri face tot ce-i stă în puteri ca persoanele care depind de munca ei să aibă tot ce au nevoie, când au nevoie. Motiv pentru care Camelia, sora ei, nu a ezitat nicio clipă și a surprins-o pe Miri cu un moment de respiro, într-unul dintre locurile care-i pun mereu cel mai mare zâmbet pe chip, alături de chef Florin Dumitrescu și Andrei Aradits.

Porția de surprize a lui George

George muncește zi-lumină ca să-și dezvolte afacerea: pleacă de acasă dimineața și se întoarce seara târziu. Tocmai de aceea, soția lui i-a rugat pe chef Florin Dumitrescu și Andrei Aradits să îi facă o surpriză - celebrând, în același timp, și 15 ani de când se cunosc - cu un grătar la înălțime!

Porția de surprize a Gretei

Greta a avut chiar și două job-uri ca să fie sigură că nu le lipsește nimic copiilor ei, așa că sora ei ne-a ajutat să o surprindem cu un grătar cum n-a mai avut niciodată: la iarbă verde, alături de chef Dumitrescu și Andrei Aradits!

Surpriza Corinei

Corina vinde bilete de autobuz până târziu, așa că soțul ei ne-a ajutat s-o surprindem cu o cină romantică. Într-un restaurant pe patru roți!

Surpriza domnului Petre

Domnul Petre este paznic de noapte și muncește din greu pentru familie. Pentru că nu ajunge niciodată la cină, soția lui ne-a rugat să-l surprindem cu mâncarea lui preferată.