Campaign Background

Dăruiește și savoare de sărbători!Deschide festivităţile şi apetitul invitaţilor cu un produs special Deluxe: Jamón Serrano Reserva.

O experiență culinară delicioasă care îşi găseşte uşor locul la masa de sărbători.

Un loc rezervat la masă!Începând cu 2 noiembrie poţi rezerva Jamón Serrano! Jambonul este ambalat împreună cu suportul special din lemn și cuțit, iar prețul este de 279 lei. Ca să te bucuri de savoarea iberică, felie cu felie, trebuie doar să parcurgi cei 3 pași:

  1. Completează formularul de comandă de mai jos sau sună la 0800.896.622.
  2. Alege magazinul pentru livrare.
  3. Vino în magazin să ridici jambonul.


Vei primi un sms cu codul de rezervare și cu data în care produsul ajunge în magazinul ales. Te rugăm să comunici numărul de rezervare colegilor din magazin pentru a putea ridica comanda.

* Stimați clienți,
Acest produs a fost prezentat eronat ca având și ascuțitor. Ascuțitorul NU este inclus. Pachetul include doar suport de lemn și cuțit. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri.
Formular de comandă Regulament

Jamón Serrano ReservaJambonul se face respectând o reţetă veche de mii de ani în Peninsula Iberică şi se obţine din specii de porc alb, crescuţi la munte și hrăniţi cu cereale. Piciorul de porc este "împachetat" cu sare și lăsat afară, la uscat, în aerul zdravăn de munte. Maturarea durează în jur de 12 luni, iar rezultatul final este cu adevărat deosebit: gustul este intens, aromat, dulceag și nucos. Se poate servi ca atare, cu brânză sau măsline, cu smochine uscate, pere și pepene galben sau cu sparanghel, anghinare sau roșii.

Suntem sociabili!


Social Media Buttons Social Media Buttons