Deluxe Jamón Serrano Reserva

Jamón Serrano Reserva


fulg auriu

Delectare la masa de sărbătoare!

Cu un produs Deluxe aparte, cum este Jamónul Serrano Reserva, creezi un moment special la masa de sărbătoare încă din deschidere. Gustul său unic, plin de savoare, va încânta invitații, setând așteptările pentru o experiență culinară memorabilă.

Deluxe Jamón Serrano Reserva Air Dried and Matured

Un loc rezervat la masă!

Începând cu 8 noiembrie poţi rezerva Jamón Serrano Reserva la prețul de 269 lei! Produsul nu conține accesorii! Ca să te bucuri de savoarea iberică, felie cu felie, trebuie doar să parcurgi cei 3 pași.

1. Completează formularul de comandă de mai jos sau sună la 0800.896.622;

2. Alege magazinul pentru livrare;

3. Vino în magazin* și ridică jambonul.

*Vei primi un SMS în cel mult 24 de ore lucrătoare cu codul de rezervare și cu data în care produsul ajunge în magazinul ales. Te rugăm să comunici numărul de rezervare colegilor din magazin pentru a putea ridica comanda.

Produsul nu mai este disponibil pentru comenzi.

Jamón Serrano Reserva pepene galben

Jamón Serrano Reserva

Rețeta după care este preparat jambonul, veche de mii de ani în Peninsula Iberică, asigură gustul unic al acestuia. Se obține în mod exclusiv din specii de porc alb, crescuți la munte și hrăniți cu cereale. Piciorul de porc este "împachetat" cu sare și lăsat afară, la uscat, în aerul zdravăn de munte. După o maturare de aproximativ 12 luni, rezultatul final este cu adevărat deosebit: gust intens, aromat, dulceag și nucos. Se poate servi ca atare, cu brânză sau măsline, cu smochine uscate, pere și pepene galben sau cu sparanghel, anghinare sau roșii.

Suntem sociabili!


Social Media Buttons Social Media Buttons