Campaign Background

Dăruiește și savoare de sărbători!

Deschide festivităţile şi apetitul invitaţilor cu un produs special Deluxe: Jamón Serrano Reserva. O experiență culinară delicioasă care îşi găseşte uşor locul la masa de sărbători.

Un loc rezervat la masă!

Începând cu 5 noiembrie poţi rezerva Jamón Serrano, iar livrarea către magazine se va face din 12 noiembrie. Jambonul este ambalat împreună cu suportul special din lemn, cuțit și ascuțitor cuțit, iar prețul este de 299 lei. Ca să te bucuri de savoarea iberică, felie cu felie, trebuie doar să parcurgi cei 3 pași:

1. Completează formularul de comandă accesibil mai jos sau sună la 0800.896.622.
2. Alege magazinul pentru livrare.
3. Vino în magazin să ridici jambonul.


FORMULAR DE COMANDĂ

Jamón Serrano Reserva

Jambonul se face respectând o reţetă veche de mii de ani în Peninsula Iberică şi se obţine din specii de porc alb, crescuţi la munte și hrăniţi cu cereale. Piciorul de porc este "împachetat" cu sare și lăsat afară, la uscat, în aerul zdravăn de munte. Maturarea durează în jur de 12 luni, iar rezultatul final este cu adevărat deosebit: gustul este intens, aromat, dulceag și nucos. Se poate servi ca atare, cu brânză sau măsline, cu smochine uscate, pere și pepene galben sau cu sparanghel, anghinare sau roșii

Suntem sociabili!


Social Media Buttons