Campaign Background

Produse

Acelaşi Freeway sau un alt Freeway? Depinde foarte mult de ce ai chef azi. De o zi plină cu aroma preferată sau e timpul să încerci ceva nou?

O VARĂ PLINĂ DE SURPRIZE ŞI PREMII

Trebuie doar să priveşti atent sau să te foloseşti de perechea de ochelari Google cardboard, camera video 360 sau de un super smart-phone, adică premiile Freeway din vara asta. Şi mai primeşti şi vouchere de cumpărături la Lidl. Bucură-te o vară întreagă de toate!

INSCRIE-TE AICI

DESCOPERᾸ AICI O EXPERIENŢᾸ INEDITᾸ

Te invităm să vezi lumea puţin altfel. Să o explorezi 360, pentru că în fiecare loc se poate ascunde ceva surprinzător. Să îi provoci limitele, pentru că e plictisitor să te mulţumeşti cu lucruri evidente. Trăieşte intens toate senzaţiile care ţi se oferă, şi bucură-te de experienţe noi, la tot pasul. Curios? Atunci click!

NUMAI NOTE DE SENZAŢIE

O melodie răcoritoare, efervescentă şi plină de culoare, exact ca o zi de vară în care savurezi doza ta preferată de Freeway.

VARA ASTA AI TOATĂ LIBERTATEA SĂ VEZI LUMEA ALTFEL.

Și nu trebuie să te pregătești în vreun fel pentru asta. Cu fiecare pas pe care îl faci poţi surprinde o lume mai colorată și mai interesantă. Și așa, experienţele obișnuite se transformă în experienţe inedite. Ce poate fi mai plăcut și mai surprinzător?