Exploratori mici și mari, Lidl și Pufarici vă dau întâlnire la Dino Parc Râșnov pentru o vară întreagă de aventuri! Din mai până în septembrie, în weekend, Pufarici își face Club ca să-i distreze și premieze pe cei mai pricepuți dintre exploratori.

Curioși cum?

De la explorator-învățăcel la explorator-profesionist

Cum intră micii exploratori în Clubul lui Pufarici pentru Exploratori? Simplu! Adună 4 stickere pe parcursul unui traseu cu 4 mini-aventuri! Cine duce la bun sfârșit traseul, câștigă Kitul Exploratorului!

1, 2, 3 LA ÎNROLARE, HAI!

Un explorator nu pleacă niciodată nepregătit în expediție! Aici cei mici învață să-și facă singuri bagajul cu lucruri esențiale pentru primul sticker: cel de explorator începător.

GHICI, GHICI PRINTRE ARICI

Aici se testează perspicacitatea! Un mini-treasure hunt prin pădure pentru ghicitoarea ascunsă le aduce micilor exploratori stickerul de explorator intermediar.

IMNUL LUI PUFARICI PENTRU CEI MICI

Inițierea e aproape gata! Un jurământ memorat și recitat le aduce micilor exploratori stickerul de explorator avansat.

SALUTUL PUFO - EXPLORATORILOR

Cu un salut dibaci din mâini și o poză de bun-venit se încheie inițierea! Cine ajunge până aici e oficial explorator profesionist și membru în Clubul lui Pufarici pentru Exploratori!

Explorare, îndemânare, relaxare

Exploratorii care nu se înscriu în Clubul lui Pufarici au liber la relaxare! Pentru ei Lidl a pregătit o serie de alte surprize, probe de îndemânare cu premii și un spațiu special de petrecut timp în familie.

În-ro-la-rea!

Pufarici îi așteaptă pe micii exploratori la Dino Parc Râșnov din mai și până în septembrie.
O vară întreagă de explorare!

Suntem sociabili!


Youtube Lidl Romania Instagram Lidl Romania