switch on
night time

switch off
night time

we are royal together

Chiar dacă am amânat distracția de la festival pentru anul viitor, avem multe itemuri cool pregătite pentru tine în magazine. Cumpără de minimum 50 de lei și cel puțin un produs din Colecția EC și poți câștiga una dintre cele 10 invitații duble Premium cu acces în camping și cort tip cosy, sau una dintre cele 10 invitații duble General Access, pentru #EC8. Plătește cu Mastercard și îți dublezi șansele de câștig!

Împreună am stat acasă și am avut grijă de cei dragi. Împreună susținem Electric Castle pentru a ne putea întoarce în același loc minunat în care ne-am distrat cât pentru tot anul la #EC7. Tot împreună am dus Electric Castle către titlul de Best Medium Sized Festival în Europa. Pregătește-te pentru EC8 și hit play să vezi cum a fost la EC7!

Pentru că “the show must go on”, Electric Castle a lansat un documentar despre impactul contextului din 2020 asupra industriei muzicale, o lecție de viață despre perioada de izolare și ce a schimbat ea în mentalitatea artiștilor, ajutându-i să privească altfel lucrurile. 4 dintre cele mai îndrăgite trupe din România - Subcarpați, Vița de Vie, Golan, ne vor purta prin toate etapele pregătirii unui concert experiențial pe care îl vor susține mai apoi la Bonțida. Click here and be amazed!

Adrian Despot intră în culisele Electric Castle! Ți-am pregătit o selecție de interviuri speciale cu oameni din industrie, moderate de Adrian Despot. Grab some popcorn and enjoy!