Campaign Background

Feature Image
Feature Image

Doar surprize plăcute


Salută zilele pline de raze cu produsele tale preferate pentru protecție solară și te vei bucura și de zile pline de premii. Pentru 1 produs Cien Sun potrivit tenului tău și cumpărături de minimum 50 de lei din magazinele Lidl poți câștiga unul din cele 10 NIKON COOLPIX WATERPROOF W100 backpack kit Marine sau vouchere de cumpărături în valoare de 100 de lei.


Vezi câștigătorii Regulament

Perioada campaniei: 31 mai - 1 iulie 2018

Noi SUNtem Cien Sun!


De la soare-răsare la soare-apune, de la mic la mare, de la sensibilă la puternică, pielea ta are nevoie vara de atenție.

Găsește-ți aici produsul Cien Sun care ți se potrivește!

Feature Image
Feature Image
Feature Image

Accesorii absolut necesare


Hidratează, regenerează, curăță, protejează, întrețin. Au toate ingredientele necesare ca să te simți bine și ca să arăți bine. Pentru că fiecare produs din gama completă Cien face ceva bun pentru tine. Pentru corpul, fața și părul tău.

Descoperă-le pe fiecare în parte și alege-ți preferatul.

Feature Image
Feature Image

Răsfaţă-ţi frumuseţea şi bucură-te de proprietăţile aurului coloidal


Are proprietăţi antiinflamatorii şi antibacteriene. Conferă elasticitate şi fermitate pielii. Funcţionează ca un scut ce reactivează sistemul imunitar al acesteia, favorizează circulaţia sanguină, activitatea enzimelor şi regenerarea celulelor, contribuind astfel la reducerea vizibilă a ridurilor. Poţi vedea, pe pielea ta, că aurul coloidal este un adevărat elixir al vieţii.
Dacă frumuseţea e comoara ta cea mai de preţ, fă-i un cadou pe măsură!

Gama de produse Cien Gold

24 de ore din 24, noua gama Cien Gold, înnobilată cu cel mai de preţ ingredient, aurul coloidal, îţi va răsfăţa frumuseţea. Pregăteşte-ţi faţa, ochii, gâtul, decolteul şi mâinile pentru un adevărat regal antioxidant, elastic, luminos şi hidratant.

Şi chiar am primit ponturi!


Caravana Cien a adunat timp de o lună, din peste 25 de oraşe din ţară, ponturi de înfrumuseţare. Am aflat ce fac ardelencele, moldovencele şi bănăţencele, de dimineaţă până seară, ca să îşi îngrijească mai bine frumuseţea. Afla si tu care sunt secretele lor!

VEZI TOATE PONTURILE

În 2015, crema Cien antirid cu Q10 a primit recunoașterea "Les Victoires de la Beauté", in Franta. Cremele au fost testate și aprobate de către un juriu format exclusiv din consumatoare. Acestea au inclus crema în rutina lor zilnică și fără să știe despre ce brand era vorba s-au declarat mulțumite de calitatea sa.

Feature Image
Feature Image

Cien este cea mai eficientă cremă antirid, în comparație cu alte 14 creme de marcă din categoria cremelor hidratante şi cremelor antirid. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Citește testul pentru mai multe detalii!

Suntem sociabili!


Social Media Buttons Social Media Buttons