Campaign Background

Intră în pielea celor care se bucură de soare!

Alege protecția potrivită pentru tipul tău de piele și nu uita că are nevoie de îngrijire și după expunerea la soare. Spray-urile Cien Sun acționează rapid, se absorb ușor, iar pielea nu rămâne cu o textură grasă după aplicare. Loțiunile Cien Sun ajută la hidratarea pielii și oferă o îngrijire completă în timpul expunerii la soare, dar și după.
Iar pentru că celor mici le place să se bălăcească și nu au niciodată răbdare să îi dai cu cremă, am creat produse speciale pentru ei. Crema și spray-urile Cien Sun, cu factor ridicat de protecție solară, sunt ușor de aplicat pe pielea sensibilă și nebronzată a copiilor, sunt rezistente la apă și nu conțin parfum.

Gama de produse Cien Sun

Descoperă gama completă Cien Sun pentru înreaga familie și lasă-te surprins de razele soarelui.

Feature Image
Feature Image

Te bucuri de soare, dar și de premii!


Alege produsele Cien Sun potrivite pentru tine și pentru familia ta, înscrie-te în concurs și poţi câștiga săptămânal zeci de premii!



ÎNSCRIE-TE AICI   REGULAMENT

Răsfaţă-ţi frumuseţea şi bucură-te de proprietăţile aurului coloidal

Are proprietăţi antiinflamatorii şi antibacteriene. Conferă elasticitate şi fermitate pielii. Funcţionează ca un scut ce reactivează sistemul imunitar al acesteia, favorizează circulaţia sanguină, activitatea enzimelor şi regenerarea celulelor, contribuind astfel la reducerea vizibilă a ridurilor. Poţi vedea, pe pielea ta, că aurul coloidal este un adevărat elixir al vieţii.
Dacă frumuseţea e comoara ta cea mai de preţ, fă-i un cadou pe măsură!

Răsfoieşte catalogul Cien

Gama de produse Cien Gold

24 de ore din 24, noua gama Cien Gold, înnobilată cu cel mai de preţ ingredient, aurul coloidal, îţi va răsfăţa frumuseţea. Pregăteşte-ţi faţa, ochii, gâtul, decolteul şi mâinile pentru un adevărat regal antioxidant, elastic, luminos şi hidratant.

Şi chiar am primit ponturi!

Caravana Cien a adunat timp de o lună, din peste 25 de oraşe din ţară, ponturi de înfrumuseţare. Am aflat ce fac ardelencele, moldovencele şi bănăţencele, de dimineaţă până seară, ca să îşi îngrijească mai bine frumuseţea. Afla si tu care sunt secretele lor!

VEZI TOATE PONTURILE

În 2015, crema Cien antirid cu Q10 a primit recunoașterea "Les Victoires de la Beauté", in Franta. Cremele au fost testate și aprobate de către un juriu format exclusiv din consumatoare. Acestea au inclus crema în rutina lor zilnică și fără să știe despre ce brand era vorba s-au declarat mulțumite de calitatea sa.

Feature Image
Feature Image

Cien este cea mai eficientă cremă antirid, în comparație cu alte 14 creme de marcă din categoria cremelor hidratante şi cremelor antirid. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Citește testul pentru mai multe detalii!

Gama de produse Cien

Pielea ta trebuie să fie ca tine, puternică în fiecare zi! Descoperă beneficiile fiecărui produs CIEN și momentele din zi în care te pot ajuta.