Campaign Background

Răsfaţă-ţi frumuseţea şi bucură-te de proprietăţile aurului coloidal

Are proprietăţi antiinflamatorii şi antibacteriene. Conferă elasticitate şi fermitate pielii. Funcţionează ca un scut ce reactivează sistemul imunitar al acesteia, favorizează circulaţia sanguină, activitatea enzimelor şi regenerarea celulelor, contribuind astfel la reducerea vizibilă a ridurilor. Poţi vedea, pe pielea ta, că aurul coloidal este un adevărat elixir al vieţii.

Dacă frumuseţea e comoara ta cea mai de preţ, fă-i un cadou pe măsură!

Gama de produse Cien Gold

24 de ore din 24, noua gama Cien Gold, înnobilată cu cel mai de preţ ingredient, aurul coloidal, îţi va răsfăţa frumuseţea. Pregăteşte-ţi faţa, ochii, gâtul, decolteul şi mâinile pentru un adevărat regal antioxidant, elastic, luminos şi hidratant.

Şi chiar am primit ponturi!

Caravana Cien a adunat timp de o lună, din peste 25 de oraşe din ţară, ponturi de înfrumuseţare. Am aflat ce fac ardelencele, moldovencele şi bănăţencele, de dimineaţă până seară, ca să îşi îngrijească mai bine frumuseţea. Afla si tu care sunt secretele lor!

VEZI TOATE PONTURILE

Româncele vorbesc

despre frumusețe

Descoperă cum au grijă de pielea lor

Bănățence,

ardelence,

moldovence...

Românce.

În 2015, crema Cien antirid cu Q10 a primit recunoașterea "Les Victoires de la Beauté", in Franta. Cremele au fost testate și aprobate de către un juriu format exclusiv din consumatoare. Acestea au inclus crema în rutina lor zilnică și fără să știe despre ce brand era vorba s-au declarat mulțumite de calitatea sa.
Cien este cea mai eficientă cremă antirid, în comparație cu alte 14 creme de marcă din categoria cremelor hidratante şi cremelor antirid. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Citește testul pentru mai multe detalii!

Gama de produse Cien

Pielea ta trebuie să fie ca tine, puternică în fiecare zi! Descoperă beneficiile fiecărui produs CIEN și momentele din zi în care te pot ajuta.

Ai încercat produsele Cien?Spune-ne parerea ta* !
Review*
Nume*
E-mail*
06 Oct 2016

Lazar Georgiana

Mi-au placut produsele Cien. Nu te vor dezamagi daca le incerci si tu. Sunt produse de calitate, care iti hidrateaza si rasfata pielea.

05 Oct 2016

Emma Coman

Produsele Cien sunt foarte bune si au un raport calitate/cantitate/pret excelent! Le recomand1

01 Oct 2016

Ene Andreea Daniela

Am incercat produsele Cien si sunt foarte multumita de calitatea lor .M-a impresionat enorm de mult crema de noapte Q10 si cea de zi sunt perfecte tenului meu si la un pret accesbili.Va multumesc