Vara asta, Caravana Bucătar după Ureche, a dat savoare celor mai cool evenimente din ţară.

Ne bucurăm tare mult că ne-aţi fost alături şi promitem să vă surprindem curând cu ceva nou.

Multumim!

Evenimente trecute

Bucureşti | Verde Stop | 01-02 septembrie

Caravana Bucătar după Ureche și-a încheiat seria de spectacole culinare în Bucureşti, la Craft Beer Fest. În aer nu s-a simţit nici pic de toamnă şi atmosfera a fost la fel de intensă datorită lui Chef Florin Dumitrescu şi a invitaţilor care au gătit cum au ştiut mai bine: Cristian Dandeş şi Alex Damian, Mariciu şi Georgiana Ionescu. Alesto a întreţinut şi el pofta de bere şi de distracţie împreună cu Bucătar după Ureche.
Ne bucurăm că am încheiat această călătorie gastronomică în forţă şi vă mulţumim că aţi fost alături de noi în fiecare oraş.
Pe curând!

Constanţa | Piaţeta Perla Mamaia | 18 – 19 august

Sesiunea de gătit după ureche a avut mare succes şi în Constanţa. Ne este deja dor de mare, de soare şi de zâmbetele cu care am fost inundaţi din public.
Vremea a fost minunată şi de această dată am transmis live din caravană, mulţumită prietenilor noştri de la Virgin Radio. Tot cu ei am gătit şi sâmbătă, Andrei Nicolae şi Andreea Remeţan au lăsat microfoanele pentru gătit, iar duminică scena bucătăriei a fost ocupată de bloggeritele Gabriela Atanasov şi Sandra Stoicovici.

Care sunt bucătăraşii norocoşi?

Găsești mai jos lista celor care au câștigat electrocasnicele și voucherele oferite de Bucătar după Ureche. La fiecare oprire a caravanei am ales, prin tragere la sorți, doi spectatori ce au plecat acasă cu un robot de bucătărie sau cu un storcător de fructe. I-am premiat și pe cei care au urcat pe scenă și au gătit cu Chef Florin Dumitrescu.

Suntem sociabili!


Social Media Buttons Social Media Buttons