Bucătar dupa Ureche îşi mută platoul la cele mai cool evenimente ale verii!

Ducem primul show marca LIDL prin toată ţara! Ca să fim mai aproape de tine, am pornit la drum, cu platou de filmare cu tot. Ai ocazia să te simţi exact ca în show, gătind ca o vedetă împreună cu Chef Florin Dumitrescu.

Crezi că poţi să ţii pasul cu un Chef? Rămâne de văzut.
Glumele şi ingredientele sunt oferite din partea casei, tu doar trebuie să vii!

Bucătăreşti sau doar urmăreşti?

Indiferent de răspuns, poţi câştiga premii cu Bucătar după Ureche.

Primul show marca LIDL ajunge, în această vară, la evenimentele tale preferate. Fiecare oprire a caravanei îţi aduce premii şi o mulţime de surprize. Daca te încumeţi să găteşti alături de Chef Florin Dumitrescu, primeşti garantat un voucher de 400 lei pentru cumpărături  la LIDL. Dacă eşti mai timid, la sfârşitul fiecărui eveniment poţi câştiga, prin tragere la sorţi, unul dintre electrocasnicele puse în joc. Citeşte mai multe în regulamentul campaniei.

Spectacol culinar: Bucătar după Ureche la FITS

Dăm o nouă reprezentaţie Bucătar după Ureche. De data asta, ne oprim la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, unde vă așteptăm cu o reprezentație delicioasă în weekend-ul 16-17 iunie, în Piața Huet.

Ne încălzim de la ora 15:00 si ridicăm cortina la ora 16:00, când invitaţi pentru toate gusturile îşi vor da măsura talentului bucătăresc şi, pe alocuri, actoricesc în faţa onoratului public – adică a voastră.
Trageţi aer în piept, scăpați de trac și urcați pe scenă alături de Chef Florin Dumitrescu.

Ne vedem acolo!