Bucătar după Ureche îşi mută platoul la cele mai cool evenimente ale verii!

Ducem primul show marca Lidl prin toată ţara! Ca să fim mai aproape de tine, am pornit la drum, cu platou de filmare cu tot. Ai ocazia să te simţi exact ca în show gătind ca o vedetă împreună cu Chef Florin Dumitrescu.

Crezi că poţi să ţii pasul cu un Chef? Rămâne de văzut. Glumele şi ingredientele sunt oferite din partea casei, tu doar trebuie să vii!

Bucătăreşti sau urmăreşti?

Indiferent de răspuns, poţi câştiga premii cu Bucătar după Ureche.

Primul show marca Lidl ajunge, în această vară, la evenimentele tale preferate. Fiecare oprire a caravanei îţi aduce premii şi o mulţime de surprize. Dacă te încumeţi să găteşti alături de Chef Florin Dumitrescu, primeşti garantat un voucher de 400 lei pentru cumpărături la Lidl. Dacă eşti mai timid, la sfârşitul fiecărui eveniment poţi câştiga prin tragere la sorţi unul dintre electrocasnicele puse în joc.
Citeşte mai multe în regulamentul campaniei.

Evenimente

Constanţa | Piaţeta Perla Mamaia | 18 – 19 august

Soare, nisip, adierea de la mal şi sunetul valurilor care se sparg. Ce ar fi vara fără o vizită pe litoral?
Nimic nu se compară cu relaxarea care se traduce în cel mai frumos bronz sau cu pofta de mâncare după o sesiune intensă de înotat. Era şi păcat să nu aducem caravana Bucătar după Ureche şi în Constanţa, în Piaţeta Perla din Mamaia. Turist sau nu, arată-ne cât de bine ştii să găteşti sau cât de bine ştii să savurezi mâncarea pregătită de Chef Florin Dumitrescu şi de invitaţii săi.
Avem şi premii şi poftă de mare, iar de atmosfera muzicală se va ocupa Virgin Radio.
Vă aşteptam începând cu ora 16:00!

Bucureşti | Verde Stop | 01-02 septembrie

Craft Beer Fest strânge din nou toţi pasionaţii de vară şi de distracţie în aer liber la Verde Stop, în Bucureşti, dar de această dată, îl are şi pe Lidl drept partener, doar vorbim de perechi perfecte, nu?
Lidl, jumătatea savuroasă a festivalului, vine cu tot felul de surprize: o zonă de relaxare Alesto la care poţi găsi oricând ceva de ronţăit potrivit cu berea ta, fie ea dulce sau ba, un spectacol culinar marca Lidl pregătit de Chef Florin Dumitrescu şi nu în ultimul rând, jocuri pentru cei mici care vin cu părinţii.
Premii, vedete şi voie bună, toate îţi sunt oferite de cuplul verii Craft Beer Festival şi Lidl.
Ne vedem acolo începând cu ora 16:00!

Evenimente trecute

Care sunt bucătăraşii norocoşi?

Găsești mai jos lista celor care au câștigat electrocasnicele și voucherele oferite de Bucătar după Ureche. La fiecare oprire a caravanei am ales, prin tragere la sorți, doi spectatori ce au plecat acasă cu un robot de bucătărie sau cu un storcător de fructe. I-am premiat și pe cei care au urcat pe scenă și au gătit cu Chef Florin Dumitrescu.