Nicolaie este o enciclopedie de rețete

Gătește cu atâta pasiune încât cea mai mare colecție a lui este formată din cărți de bucate. Are peste 600, strânse din toate țările în care a fost. Nicolaie combină mereu gusturi și ingrediente noi, așa că merită să-i urmărești rețetele!

Află mai multe despre Nicolaie

Începe-ți și tu propriul food vlog!

Dacă pasiunea ta pentru gătit e atât de mare încât vrei să o arăți pe tot internetul, urmărește tutorialele făcute de Teo’s Kitchen, Florin Dumitrescu și Andrei Aradits, împreună cu bucătarii din plăcere descoperiți. Învață pas cu pas ce trebuie să faci pentru ca preparatele tale să ajungă în casele tuturor.

Descoperă tutoriale

Felicitări celor 9 Bucătari din Plăcere

Să fii bucatar din plăcere înseamnă să faci parte din familia Lidl. Tocmai de aceea ne bucurăm că ne-am mărit echipa cu 9 bucătari dornici să devină cunoscuți pentru rețetele lor, dar și pentru aparițiile în spoturile Lidl.

Mulțumim tuturor celor care s-au înscris și vă invităm să rămâneți alături de Lidl pentru noi surprize!

Înscrieri Câștigătoare

Spune tuturor pe net că ești bucătar din plăcere

Dacă ești bucătar din plăcere și vrei să spui asta pe tot internetul, creează-ți un cover personalizat pentru pagina ta de Facebook sau Youtube.

Creează un cover

Fă cunoștință cu bucătarii din plăcere

Anul acesta ne-am propus să-i descoperim pe cei care pun atâta pasiune în bucătărie încât e o plăcere să-i privești gătind. Fă cunoștință cu bucătarii din plăcere de până acum!

Înscrierile în Caravana „Bucătar din plăcere" au luat sfârșit

Caravana de anul acesta ne-a găsit mai voioși ca niciodată. Am gătit, am dansat și ne-am bucurat să cunoaștem oameni noi. Mulțumim tuturor celor care s-au înscris. Rămâneți alături de LIDL pentru noi surprize!

Du-mă la Caravană