Bucatar din Placere Bucatar din Placere

Cristina își cheamă prietenii la masă de fiecare dată când gătește

Pentru Cristina, lucrurile sunt destul de simple în bucătătie: gătește, apoi pune mâna pe telefon să-și cheme prietenii la masă. Pentru că pune atâta pasiune în ceea ce prepară, nu poate să nu împartă cu ei plăcerea de a găti.

Află mai multe despre Cristina

Câștigă șansa de a fi chiar tu bucătar din plăcere

Arată-ne cum gătești o rețetă într-un mod surprinzător și poți câștiga un premiu de 1000 de euro, vouchere lunare de cumpărături la Lidl și poți deveni chiar tu bucătar din plăcere la televizor.

Înscrie o rețetă   Regulament

Am găsit primii 5 Bucătari din Plăcere

Dacă te afli printre ei, felicitări! Dacă nu, mai ai timp să te înscrii în competiție pentru a deveni bucătar din plăcere la televizor. Poți câștiga 1000 de euro, vouchere lunare de cumpăraturi la Lidl și șansa de a apărea alături de Florin Dumitrescu si Andrei Aradits în următorul spot Lidl.

Înscrieri Câștigătoare

Pregătește-te să devii bucătar din plăcere

Dacă pasiunea ta pentru gătit e atât de mare încât vrei să o arăți pe tot internetul, hai să înveți cum să o faci cât mai bine în fiecare vineri, alături de Florin Dumitrescu, Andrei Aradits și Teo's Kitchen. Urmărește tutorialele despre crearea de conținut pentru un blog sau vlog de food și fă primii pași spre a deveni bucătar din plăcere!

Descoperă tutoriale

Spune tuturor pe net că ești bucătar din plăcere

Dacă ești bucătar din plăcere și vrei să spui asta pe tot internetul, creează-ți un cover personalizat pentru pagina ta de Facebook sau Youtube.

Creează un cover

Fă cunoștință cu bucătarii din plăcere

Anul acesta ne-am propus să-i descoperim pe cei care pun atâta pasiune în bucătărie încât e o plăcere să-i privești gătind. Fă cunoștință cu bucătarii din plăcere de până acum!