Bucatar din Placere

Oana gătește cu atâta pasiune, încât relaxează orice musafir

Pasiunea pentru yoga și gătitul sunt cele două mari pasiuni ale Oanei, noul nostru bucătar din plăcere. Deși are trei copii, ea reușește să combine cu succes pașii unei rețete cu pozițiile de relaxare. Fiecare preparat al ei merită încercat și mai ales urmărit!

Află mai multe despre Oana

Câștigă șansa de a deveni bucătar din plăcere

Arată-ne cum gătești o rețetă într-un mod surprinzător și poți câștiga un premiu de 1000 de euro, vouchere lunare de cumpărături la Lidl și poți deveni chiar tu bucătar din plăcere la televizor.

Înscrie o rețetă   Regulament

Înscrierile în Caravana „Bucătar din plăcere" au luat sfârșit

Caravana de anul acesta ne-a găsit mai voioși ca niciodată. Am gătit, am dansat și ne-am bucurat să cunoaștem oameni noi. Mulțumim tuturor celor care s-au înscris. Rămâneți alături de LIDL pentru noi surprize!

Du-mă la Caravană

Pregătește-te să devii bucătar din plăcere

Dacă pasiunea ta pentru gătit e atât de mare încât vrei să o arăți pe tot internetul, hai să înveți cum să o faci cât mai bine în fiecare vineri, alături de Florin Dumitrescu, Andrei Aradits și Teo's Kitchen. Urmărește tutorialele despre crearea de conținut pentru un blog sau vlog de food și fă primii pași spre a deveni bucătar din plăcere!

Descoperă tutoriale

Am găsit primii 5 Bucătari din Plăcere

Dacă te afli printre ei, felicitări! Dacă nu, mai ai timp să te înscrii în competiție pentru a deveni bucătar din plăcere la televizor. Poți câștiga 1000 de euro, vouchere lunare de cumpăraturi la Lidl și șansa de a apărea alături de Florin Dumitrescu si Andrei Aradits în următorul spot Lidl.

Înscrieri Câștigătoare

Spune tuturor pe net că ești bucătar din plăcere

Dacă ești bucătar din plăcere și vrei să spui asta pe tot internetul, creează-ți un cover personalizat pentru pagina ta de Facebook sau Youtube.

Creează un cover

Fă cunoștință cu bucătarii din plăcere

Anul acesta ne-am propus să-i descoperim pe cei care pun atâta pasiune în bucătărie încât e o plăcere să-i privești gătind. Fă cunoștință cu bucătarii din plăcere de până acum!