Campaign Background

Găsește cel puțin 10 diferențe între reclama la bere și reclama la berea Argus!

(în afară de preţuri, desigur)


Pentru cei care știu una și bună

Nu poți să bei 6 negre una dupa alta. Adică poți, dar nu asta e ideea. „Neagra” e mai degrabă pentru cei care vor una singură, dar pe îndelete. Când nu mori de sete ci dimpotrivă; când vrei să simți gust de bere – ca aperitiv sau la sfârșitul unei zile când nu vrei s-o faci lată, că mâine ai treabă.

Pentru cei netulburați de situațiile tulburi

Ce contează mai mult? Gustul sau aspectul? „Alba”, weissbier, e pentru oamenii care nu se împiedică de amănunte și nu sunt maniaci perfecționisti. Care știu că mai mult gust înseamna și mai multă „textură” și care sunt OK să nu folosească paharul drept lupă. Una-i una, alta-i alta.

Pentru oamenii vărateci

Ei au nevoie de o „lejeră”, pentru că lor le place căldura. Când ei înfloresc ceilalți se ascund la umbră, unși cu factor 20. Pentru lejeri avem Argus „Silver”. Care n-are decât 4% alcool, deci permite „cursă lungă” - pentru prelungirile meciurilor din optimi încolo și pentru prelungirile serilor de vară.

Pentru cei cu spirit de sacrificiu

Adică pentru cei care au decis că vor conduce ei, ca să-i lase pe ceilalți să se zbenguie în voie (și apoi să cânte în mașină pe muzica din telefonul lor mobil).Lor le oferim reușita noastră interpretare a celui mai dificil pariu din lume: „cum să faci o bere fără alcool care să aibă totuși gust de bere”.

Pentru cei grăbiți
(la figurat, nu la propriu)

Dacă ne gândim mai bine, o bere strong nu se adresează celor cu „tărie de caracter” sau cu „putere fizică” – astea sunt clișee. Pentru cei care o beau, berea strong e un fel de „scurtătură” – și de aceea e foarte potrivită pentru cei cărora le place să intre direct în subiect, în orice împrejurare.

Pentru cei împăcați cu lumea

De ce să schimbi ceva care, fundamental, este absolut OK? În bere, pentru foarte multa lume asta înseamnă gustul clasic al unei beri blonde; lager-ul familiar pe care l-au asimilat însăși ideii de „bere”. Așa că lor le oferim Argus Premium, o bere blondă cu care toate lucrurile curg parcă mai tihnit, mai pașnic.

Pentru nehotărâți și nehotărâte

Parcă ar vrea o bere. Nu, parcă ar vrea o limonadă, că e cald afară. Pe de altă parte, o bere ar pica la fix. Sau e oare prea cald pentru o bere? Deci cel mai bine este să le desfacem un Argus Radler Lemon. Dezbaterile lor interioare n-au să înceteze niciodată, însă măcar e clar ce beau când soarele dogorește.

Pentru progresiștii tradiționaliști

Pe de o parte, ei vor „mai nou, mai ne-gustat, mai ne-băut”. Pe de altă parte, „… stați așa, să nu uităm ca avem deja o sumedenie de rețete tradiționale!” Dar avem ceva minunat pentru ei: Argus Radler Soc. Un radler inovator care însa mixeaza socata pe care ne învățau bunicii noștri cum să o preparăm.

Suntem sociabili!


Social Media Buttons Social Media Buttons