Îți prezentăm ferma

SC PRESTOAGRI SRL

Suprafața:

1 ha

An înființare:

2019

Prestoagri este un producător românesc de plante aromatice de calitate superioară, cultivate cu grijă în sere de ultimă generație, cu tehnologie olandeză sofisticată, care folosesc 100% energie curată și climă controlată. Capacitatea de producție totalizează 1 ha de sere de înaltă tehnologie. Producătorul este prietenos cu mediul înconjurător, având emisii reduse de CO2, încălzind spațiile protejate pe bază de biomasă, producând energia electrică cu panouri fotovoltaice și folosind cu 95% mai puțină apă față de cultura în sol. Din dragoste pentru ceea ce face, se străduiește să ofere aceeași calitate și disponibilitate a produselor tot timpul anului.

Lista produselor cultivate:

Busuioc

Menta

Cimbru

Rozmarin

Mărar

Patrunjel

Leuștean

Coriandru

Oregano

Verdețurile în ghiveci pot fi folosite atât în bucătărie (proaspete, dar și uscate în casă) drept condimente, pentru ornarea mâncărurilor, dar și pentru proprietățile lor curative. Pentru a te bucura de prospețimea verdețurilor în ghiveci poți alege: busuioc, coriandru, oregano, salvie, mentă, lămâiță, cimbrișor sau rozmarin.

Verdețurile în ghiveci pot fi folosite atât în bucătărie (proaspete, dar și uscate în casă) drept condimente, pentru ornarea mâncărurilor, dar și pentru proprietățile lor curative. Pentru a te bucura de prospețimea verdețurilor în ghiveci poți alege: busuioc, coriandru, oregano, salvie, mentă, lămâiță, cimbrișor sau rozmarin.

Verdețurile în ghiveci pot fi folosite atât în bucătărie (proaspete, dar și uscate în casă) drept condimente, pentru ornarea mâncărurilor, dar și pentru proprietățile lor curative. Pentru a te bucura de prospețimea verdețurilor în ghiveci poți alege: busuioc, coriandru, oregano, salvie, mentă, lămâiță, cimbrișor sau rozmarin.

Verdețurile în ghiveci pot fi folosite atât în bucătărie (proaspete, dar și uscate în casă) drept condimente, pentru ornarea mâncărurilor, dar și pentru proprietățile lor curative. Pentru a te bucura de prospețimea verdețurilor în ghiveci poți alege: busuioc, coriandru, oregano, salvie, mentă, lămâiță, cimbrișor sau rozmarin.

Mărarul este unul dintre cele mai folosite condimente din România. Acesta este cunoscut pentru proprietățile sale medicinale și conține antioxidanți, vitamina A, B, C, calciu, fiert, magneziu. Este folosit în tratarea diabetului și are proprietăți antiinflamatoare, diuretice, antioxidante, antistres, anticancerigene și cardioprotectoare.

De la pătrunjel se folosește totul: frunzele, proaspete ori uscate, și rădăcina după ce aceasta a ajuns la maturitate. Pătrunjelul cultivat pentru frunze are rădăcina mai puțin dezvoltată și are nevoie de mai multă lumină naturală pentru a crește sănătos. O singură legătură cu frunze de pătrunjel proaspăt poate furniza mai multe proteine decât două ouă și tot frunzele de pătrunjel conțin mai mult fier decât spanacul și mai mult fluor decât orice alt aliment. Frunzele de pătrunjel au efect tonic și antioxidant, fiind un purificator al organismului.

Leușteanul se cultivă pentru toate componentele sale, iar frunzele sale sunt folosite de cele mai multe ori la gătit. Acesta conține vitamina A, C, calciu, fier, potasiu și este recomandat în tratarea sindromului colonului iritabil, bolilor de rinichi, contribuie la sănătatea pielii și este un tratament natural împotriva insomniei și depresiei.

Verdețurile în ghiveci pot fi folosite atât în bucătărie (proaspete, dar și uscate în casă) drept condimente, pentru ornarea mâncărurilor, dar și pentru proprietățile lor curative. Pentru a te bucura de prospețimea verdețurilor în ghiveci poți alege: busuioc, coriandru, oregano, salvie, mentă, lămâiță, cimbrișor sau rozmarin.

Verdețurile în ghiveci pot fi folosite atât în bucătărie (proaspete, dar și uscate în casă) drept condimente, pentru ornarea mâncărurilor, dar și pentru proprietățile lor curative. Pentru a te bucura de prospețimea verdețurilor în ghiveci poți alege: busuioc, coriandru, oregano, salvie, mentă, lămâiță, cimbrișor sau rozmarin.