Îți prezentăm ferma

SC RACOVITA BERIVOI SRL

Suprafața:

4 ha zmeura: 4 ha afine

An înființare:

2005

Racoviță Berivoi este o mare grădină cu zmeură și afine, înființată în anul 2005, pe valea Berivoi, la poalele munților Făgăraș. Pe o vale cu sol fertil, apă curată și soare din belșug sunt cultivate de mai bine de un deceniu fructe de pădure, dar și alți arbuști fructiferi, conform principiilor agriculturii ecologice. Valea Berivoi face parte din rețeaua europeană de zone naturale protejate Natura 2000.

Lista produselor cultivate:

Afine

Afine Bio

Zmeură

Zmeură Bio

Afinele sunt unele din fructele cu cel mai mare conținut de antioxidanți. vitamina C, A, E, vitamine din complexul B, cupru, seleniu, zinc și fier. Au rol benefic pentru întărirea imunității și previn apariția infecțiilor. Soiul de afine Bluecrop este cel mai răspândit din lume și astfel, cel mai popular în industria alimentară. Afinele Duke sunt un soi de fructe cu mărime medie, crocante, ferme și aromate, păstrându-și prospețimea pentru un timp mai îndelungat

Din respect pentru planetă, fructele și legumele sunt cultivate în regim bio pentru a contribui la prezervarea resurselor noastre prețioase, a diversității speciilor și a calității solului. Afinele bio sunt cultivate fără fertilizatori artificiali sau pesticide chimice. Afinele sunt unele din fructele cu cel mai mare conținut de antioxidanți. vitamina C, A, E, vitamine din complexul B, cupru, seleniu, zinc și fier. Au rol benefic pentru întărirea imunității și previn apariția infecțiilor. Soiul de afine Bluecrop este cel mai răspândit din lume și astfel, cel mai popular în industria alimentară. Afinele Duke sunt un soi de fructe cu mărime medie, crocante, ferme și aromate, păstrându-și prospețimea pentru un timp mai îndelungat.

Delicatele fructe de zmeur sunt deosebit de dulci, aromate și atrăgătoare și pot fi consumate cu ușurință în stare crudă. Soiul de zmeură Polka este în prezent foarte răspândit și valoros, deoarece prezintă o rezistență mai mare la transport și manipulare. Zmeura conține antioxidanți puternici, fibre și mangan. Fibrele ajută digestia, iar manganul este un mineral care contribuie la arderea grăsimilor.

Din respect pentru planetă, fructele și legumele sunt cultivate în regim bio pentru a contribui la prezervarea resurselor noastre prețioase, a diversității speciilor și a calității solului. Zmeurele bio sunt cultivate fără fertilizatori artificiali sau pesticide chimice. Delicatele fructe de zmeură sunt deosebit de dulci, aromate și atrăgătoare și pot fi consumate cu ușurință în stare crudă. Soiul de zmeură Polka este în prezent foarte răspândit și valoros, deoarece prezintă o rezistență mai mare la transport și manipulare. Zmeura conține antioxidanți puternici, fibre și mangan. Fibrele ajută digestia, iar manganul este un mineral care contribuie la arderea grăsimilor.