Gimidrag Com a fost înființată în anul 1995 în Roman, județul Neamț, având ca obiect de activitate producerea și îmbutelierea băuturilor răcoritoare carbogazoase. Din pasiunea pentru agricultură, în anul 2011, firma și-a schimbat domeniul de activitate, investind într-o ciupercărie modernă. Pas cu pas, au mărit producția de ciuperci Champignon, investind în noi celule de producție. În prezent, Gimidrag, are o capacitate de producție de 30 tone/lună de ciuperci Champignon și are ambiția de a continua dezvoltarea în acest sector. Soiurile pe care le cultivă cu pasiune sunt: ciuperci albe Champignon și ciuperci brune Champignon.
Versatile și cu o aromă unică, ciupercile au mai fost numite și înlocuitori de carne, datorită proteinelor de calitate pe care le conțin, însă spre deosebire de carne, ciupercile se digeră mai ușor, grație conținutului de fibre alimentare. Cele mai cunoscute ciuperci comestibile sunt ciupercile de tip Champignon. Acestea sunt un aliment hrănitor, cu foarte puține calorii. La rândul lor, ciupercile Pleurotus sunt specii de ciuperci ce se pot cultiva mult mai ușor decât Champignon. Ciupercile sunt surse foarte bune de fibre și minerale și conțin vitaminele B1, B2, B3, B6, acid folic, potasiu, magneziu, sodiu, cupru, fier, fosfor, seleniu.