De 17 ani, S.C Boglar Champ S.R.L își dedică cu pasiune întreaga sa activitate pentru cultivarea mult apreciatelor ciuperci champignon. Cu ferma în comuna Nusfalău, județul Sălaj, S.C Boglar Champ S.R.L cultivă 65.000 mp de teren unde cresc în condiții de maximă siguranță ciupercile Champignon, Agaricus bisporus (albe și brune) și Pleurotus.
Versatile și cu o aromă unică, ciupercile au mai fost numite și înlocuitori de carne, datorită proteinelor de calitate pe care le conțin, însă spre deosebire de carne, ciupercile se digeră mai ușor, grație conținutului de fibre alimentare. Cele mai cunoscute ciuperci comestibile sunt ciupercile de tip Champignon. Acestea sunt un aliment hrănitor, cu foarte puține calorii. La rândul lor, ciupercile Pleurotus sunt specii de ciuperci ce se pot cultiva mult mai ușor decât Champignon. Ciupercile sunt surse foarte bune de fibre și minerale și conțin vitaminele B1, B2, B3, B6, acid folic, potasiu, magneziu, sodiu, cupru, fier, fosfor, seleniu.
Versatile și cu o aromă unică, ciupercile au mai fost numite și înlocuitori de carne, datorită proteinelor de calitate pe care le conțin, însă spre deosebire de carne, ciupercile se digeră mai ușor, grație conținutului de fibre alimentare. Cele mai cunoscute ciuperci comestibile sunt ciupercile de tip Champignon. Acestea sunt un aliment hrănitor, cu foarte puține calorii. La rândul lor, ciupercile Pleurotus sunt specii de ciuperci ce se pot cultiva mult mai ușor decât Champignon. Ciupercile sunt surse foarte bune de fibre și minerale și conțin vitaminele B1, B2, B3, B6, acid folic, potasiu, magneziu, sodiu, cupru, fier, fosfor, seleniu.