Îți prezentăm ferma

FLOREA DORU CONSTANTIN I.I.

Suprafața:

6 ha

An înființare:

2015

Situat în satul Toderița, județul Brașov, Florea Doru Constantin, oferă afine certificate ecologic începând cu luna iunie și până spre sfârșitul lunii septembrie. Pasiunea și respectul pentru natură, interesul pentru un stil de viață sănătos, combinate cu dragostea pentru pământ sunt principiile fundamentale de la care a pornit. Dând dovadă de responsabilitate și atenție la fiecare detaliu, după cules, se asigură că afinele sunt răcorite imediat pentru ca ele să ajungă în magazine în cea mai bună formă, astfel încât să poată fi savurate un timp cât mai îndelungat. Dacă afinele sunt ținute la frigider, ambalate așa cum au fost livrate, în caserole mici, ele pot fi păstrate pe o perioadă de aproximativ 2 săptămâni.

Lista produselor cultivate:

Afine

Afine Bio

Afinele sunt unele din fructele cu cel mai mare conținut de antioxidanți. vitamina C, A, E, vitamine din complexul B, cupru, seleniu, zinc și fier. Au rol benefic pentru întărirea imunității și previn apariția infecțiilor. Soiul de afine Bluecrop este cel mai răspândit din lume și astfel, cel mai popular în industria alimentară. Afinele Duke sunt un soi de fructe cu mărime medie, crocante, ferme și aromate, păstrându-și prospețimea pentru un timp mai îndelungat

Din respect pentru planetă, fructele și legumele sunt cultivate în regim bio pentru a contribui la prezervarea resurselor noastre prețioase, a diversității speciilor și a calității solului. Afinele bio sunt cultivate fără fertilizatori artificiali sau pesticide chimice. Afinele sunt unele din fructele cu cel mai mare conținut de antioxidanți. vitamina C, A, E, vitamine din complexul B, cupru, seleniu, zinc și fier. Au rol benefic pentru întărirea imunității și previn apariția infecțiilor. Soiul de afine Bluecrop este cel mai răspândit din lume și astfel, cel mai popular în industria alimentară. Afinele Duke sunt un soi de fructe cu mărime medie, crocante, ferme și aromate, păstrându-și prospețimea pentru un timp mai îndelungat.