Îți prezentăm ferma :

Ferma Naturala Heritage S.R.L.

Suprafața:

17ha

An înființare:

2015

Cu fermele în județul Bihor, grupul de producători din cadrul Ferma Naturală Heritage S.R.L este format din fermieri cu experiență de mai bine de 20 de ani, dar și fermieri aflați la început de drum cu pasiune pentru domeniul agricol. De trei ani, în aceste ferme sunt cultivate legume și fructe ecologice pe o suprafață de 17 hectare de teren certificat ecologic. Aici cresc sănătos în sistem ecologic legume și fructe delicioase, de la dovlecei, zucchini, tomate, vinete și castraveți, până la prune, mere și pere delicioase și aromate.

Lista produselor cultivate:

Mere Bio

Pere Bio

Dovlecei Bio

Vinete Bio

Tomate Bio

Prune Bio

Ardei Bio

Castraveți Fabio Bio

Zucchini verde Bio

Castraveți cornișon Bio

Din respect pentru planetă, fructele și legumele sunt cultivate în regim bio pentru a contribui la prezervarea resurselor noastre prețioase, a diversității speciilor și a calității solului. Merele bio sunt cultivate fără fertilizatori artificiali sau pesticide chimice. Sunt bogate în fibre, vitamina C și antioxidanți, fiind recomandate în timpul dietelor de slăbire. Merele vin în ajutorul digestiei atunci când sunt consumate cu tot cu coajă, de asemenea sunt un excelent ajutor în păstrarea igienei orale: curăță dinții după orice masă și elimină mirosurile neplăcute. Merele pot fi împărțite în două mari categorii: mere verzi și mere roșii. Dintre soiurile de mere verzi amintim: Golden Delicious, Golden Reinders, Granny Smith și Goldrush. Merele roșii întâlnite în livezile de la noi aparțin, printre altele, soiurilor Jonathan, Idared, Gala, Fuji și Delicioase roșii (Red Delicious).

Din respect pentru planetă, fructele și legumele sunt cultivate în regim bio pentru a contribui la prezervarea resurselor noastre prețioase, a diversității speciilor și a calității solului. Perele bio sunt cultivate fără fertilizatori artificiali sau pesticide chimice. Sunt mult mai bogate în fibre decât alte fructe, ajută digestia și nu favorizează apariția alergiilor. Pentru că se digeră ușor, perele sunt printre primele fructe care se administrează copiilor. Sunt o bine-cunoscută sursă de vitamina C, nu conțin sodiu, grăsimi și colesterol. Există numeroase soiuri de pere care cresc în livezile din România, iar printre acestea menționăm: Kaiser, Abate Fetel, Xenia (sin Novembra), Conference și Williams. Cel din urmă, soiul de pere Williams, este cel mai apreciat soi de masă.

Din respect pentru planetă, fructele și legumele sunt cultivate în regim bio pentru a contribui la prezervarea resurselor noastre prețioase, a diversității speciilor și a calității solului. Dovleceii bio sunt cultivați fără fertilizatori artificiali sau pesticide chimice. Ideali în dietele de slăbire, dovleceii au puține calorii și sunt bogați în fibre. Conțin vitaminele A, C, B1, B6 și B12, mangan, zinc, potasiu și fosfor. Dovleceii sunt cel mai adesea preparați termic pentru a fi serviți, însă aceștia pot fi consumați și cruzi.

Din respect pentru planetă, fructele și legumele sunt cultivate în regim bio pentru a contribui la prezervarea resurselor noastre prețioase, a diversității speciilor și a calității solului. Vinetele bio sunt cultivate fără fertilizatori artificiali sau pesticide chimice. Vinetele conţin fier, potasiu, calciu, sulf, fosfor, mangan şi iod, nutrienţi esenţiali sănătăţii corpului nostru, 93% apă și multe vitamine. Sunt recomandate în curele de detoxifiere, în dieta diabeticilor, astmaticilor, supraponderalilor şi a celor cu bronşită, deoarece aceste legume fluidizează foarte bine secreţiile.

Din respect pentru planetă, fructele și legumele sunt cultivate în regim bio pentru a contribui la prezervarea resurselor noastre prețioase, a diversității speciilor și a calității solului. Tomatele bio sunt cultivate fără fertilizatori artificiali sau pesticide chimice. Tomatele, sau roșiile, așa cum obișnuim să le spunem, sunt disponibile în diferite soiuri și astfel pot prezenta diferențe la nivel de gust, formă, dimensiune și culoare, dar indiferent de soi, acestea sunt la fel gustoase și bogate în nutrienți. Roșii, galbene, verzi, mov, chiar și albe, tomatele alcătuiesc suportul ideal de vitamine (A și K), minerale (potasiu, fier, calciu, mangan) și alte substanțe active benefice care mențin sănătatea pielii, a ochilor și a oaselor. Pline de savoare și prospețime, aromate și dulci, sunt și roșiile Cherry - variante mai mici, dar la fel de gustoase ale tomatelor.

Din respect pentru planetă, fructele și legumele sunt cultivate în regim bio pentru a contribui la prezervarea resurselor noastre prețioase, a diversității speciilor și a calității solului. Prunele bio sunt cultivate fără fertilizatori artificiali sau pesticide chimice. Prunele sunt o importantă sursă de vitamina C, A și K, potasiu și fibre. Prin conținutul de vitamina C prunele ajută la absorbția fierului, în plus, sunt benefice pentru oase, combat anemia și tratează constipația, întăresc sistemul imunitar și detoxifică organismul. Există numeroase soiuri de prune care cresc în livezile din România, iar printre acestea menționăm: Anna Spath, Stanley, Tuleul gras și President.

Din respect pentru planetă, fructele și legumele sunt cultivate în regim bio pentru a contribui la prezervarea resurselor noastre prețioase, a diversității speciilor și a calității solului. Ardeii bio sunt cultivați fără fertilizatori artificiali sau pesticide chimice. Indiferent de soiul său, ardeiul este sărac în calorii și grăsimi și conține antioxidanți, fibre și cantități însemnare de vitaminele C, B6 și A și minerale. Ardeiul gras, fie că e vorba de cel tip California sau Bianca, conține peste 90% apă și este ideal în curele de slăbire. Ardeiul gras roșu tip California are în compoziție minerale esențiale precum fier, cupru, zinc, potasiu, magneziu sau seleniu. Ardeiul capia, spre exemplu, este mai dulce și are coaja mai subțire decât cel gras.

Din respect pentru planetă, fructele și legumele sunt cultivate în regim bio pentru a contribui la prezervarea resurselor noastre prețioase, a diversității speciilor și a calității solului. Castraveții Fabio bio sunt cultivați fără fertilizatori artificiali sau pesticide chimice. Castraveții lungi tip Fabio sunt cultivați în seră pentru consumul proaspăt în perioada noiembrie-mai. Acest soi are calități nutriționale asemănătoare castraveților cu fructul mic. La fel ca soiul original, castraveții Fabio conțin peste 95% apă și contribuie la detoxifierea organismului. Sunt o sursă bună de vitamine (K, A și C) și minerale, având puține calorii.

Din respect pentru planetă, fructele și legumele sunt cultivate în regim bio pentru a contribui la prezervarea resurselor noastre prețioase, a diversității speciilor și a calității solului. Zucchinii bio sunt cultivați fără fertilizatori artificiali sau pesticide chimice. Mult mai dulci și cu o coajă mai subțire decât dovleceii tradiționali, zucchini nu trebuie curățați de coajă când sunt gătiți. Valorile nutritive, întreg complexul de vitamine și minerale, fac din zucchini un ingredient extrem de valoros pentru întărirea imunității și stimularea digestiei. Prospețimea dovleceilor zucchini este garantată de la începutul primăverii până în toamnă, perioadă în care se cultivă prin semănat direct în câmp.

Din respect pentru planetă, fructele și legumele sunt cultivate în regim bio pentru a contribui la prezervarea resurselor noastre prețioase, a diversității speciilor și a calității solului. Castraveții cornișon bio sunt cultivați fără fertilizatori artificiali sau pesticide chimice. Mereu prezent în salate și aperitive, proaspăt și revigorant, castravetele se cultivă în numeroase varietăți. Pentru consum, se recomandă să fie utilizat când fructele sunt imature și fragede. Castraveții contribuie la detoxifierea organismului și ajută la eliminarea toxinelor acumulate. Sunt o sursă bună vitamine (A,B,C) și conțin fibre care se găsesc mai ales în coajă.