Campaign Background

Se dau următoarele ingrediente: Chef Florin Dumitrescu, Andrei Aradits, invitați vedete și un grup de oameni pe care-i chemăm la masă ca sa jurizeze totul.

Oare vor reuși invitații noștri, cu ajutorul lui Florin, să-i impresioneze pe cei care vor degusta un preparat gândit și gătit special pentru ei?

Reprize de 5 minute, situații la muchie de cuțit, foc, aburi, reacții neașteptate și gusturi nemaipomenite. Cine va fi lider pe tabela de like-uri la finalul show-ului? Fii pe fază la fiecare nou episod din Like în Bucătărie!

Episodul 5

Laura Giurcanu

Doar Laura Giurcanu ar fi putut să treacă atât de ușor de la haute couture la haute cuisine. Pentru că deși a gătit cam tot de-atâtea ori pe cât a fost Chef Florin Dumitrescu la show-uri de modă, Laura a reușit să se ridice la înălțimea așteptărilor lui și ale invitaților.

A îmbinat ingrediente fresh cu nuanțe și culori provocatoare, accesoriile fashion cu gusturi mediteraneene și gătitul alternativ cu stiluri vestimentare alternative. Urmărește episodul și vezi ce spectacol a făcut Laura.Vezi trailer

Mâncarea bună și gătitulvor fi mereu la modă.

Cât timp Laura și Florin au pregătit răsfățul culinar în bucătărie, comunitatea de fashioniste au făcut un adevărat spectacol în sufrageria noastră. S-a lăsat cu un photo-session plin de culoare și un număr record de selfie-uri.

Cum au reușit invitatele noastre să-i costumeze pe Chef Florin și pe Andrei și, mai ales, câte like-uri i-au dat Laurei la final?
Urmărește episodul din 19 iulie!

Câștigă lunar cu Like în Bucătărie!

Fii pe fază, îți pregătim un concurs! Te așteptăm între 20 și 28 iulie să răspunzi corect la întrebările Laurei ca să câștigi!

Vezi episoadele anterioare